u shta bi svrstala svoj uvodni postMila_Dž wrote:
damo, nema glupih pitanja samo imaju glupi odgovori!!
Sta odabrati za poklon
- black
#26 Re: Sta odabrati za poklon
-
Strpljiva
#27 Re: Sta odabrati za poklon
švicarska wrote:samo mu nemoj reći gdje idete , mislim da bi iznenađenje bilo pun pogodak/naravno ako nije od sjedilačkih tipova mislim ja , moj kauč, daljinski i listić od kladionice u rukama /
Nego da povećamo uzbuđenje: sveži mu i oči još ispred zgrade (naravno računam da ćete biti u autu)
-
švicarska
#28 Re: Sta odabrati za poklon
Mislim da si malo pogriješila spol /naravno ako se gornja primjedba odnosi na mene /Strpljiva wrote:švicarska wrote:samo mu nemoj reći gdje idete , mislim da bi iznenađenje bilo pun pogodak/naravno ako nije od sjedilačkih tipova mislim ja , moj kauč, daljinski i listić od kladionice u rukama /Muškarci puni ideja danas.
![]()
Nego da povećamo uzbuđenje: sveži mu i oči još ispred zgrade (naravno računam da ćete biti u autu)
-
Strpljiva
#29 Re: Sta odabrati za poklon
Odnosila se na prethodne postove, a tvoj post sam citirala jer mi se svdijela ideja o misterioznosti. Sorry u svakom slučajušvicarska wrote:Mislim da si malo pogriješila spol /naravno ako se gornja primjedba odnosi na mene /Strpljiva wrote:švicarska wrote:samo mu nemoj reći gdje idete , mislim da bi iznenađenje bilo pun pogodak/naravno ako nije od sjedilačkih tipova mislim ja , moj kauč, daljinski i listić od kladionice u rukama /Muškarci puni ideja danas.
![]()
- Vragolan
#30 Re: Sta odabrati za poklon
a mozda mu ga je vec pripremila pa mu nije to zabremedetdzemmo wrote:zeljanik![]()
![]()
trebao si joj navodnike stavit
koliki je budzet? da znamo do koje granice da idemo...
-
Mila_Dž
#31 Re: Sta odabrati za poklon
Varas se!Vragolan wrote:a mozda mu ga je vec pripremila pa mu nije to zabremedetdzemmo wrote:zeljanik![]()
![]()
-
Havarija!
#32 Re: Sta odabrati za poklon
Daj mu svoj cvijet, ako vec nisi...
-
rasim45
#33 Re: Sta odabrati za poklon
...koji god poklon pokloniš,to treba shvatiti kao vid prijateljstva,a nije prijateljstvo u daru.Darovi su svjedoci tog prijateljstva i dokaz da postoji ljubav među prijateljima.Ovi darovi su svjedoci ljubavi prijatelja i dokaz da je davalac darovit i da voli prijatelja."....
(nije ovo moja misao.ovo je rekao Dželaludin Rumi.
(nije ovo moja misao.ovo je rekao Dželaludin Rumi.
- JThomas
#34 Re: Sta odabrati za poklon
nema romantičnijeg jela od sarme u kiselom kupusu 
ja znam da bi se ja raspekmezio
ja znam da bi se ja raspekmezio
-
Zoya
- JThomas
#36 Re: Sta odabrati za poklon
šta da ti kažem, svako se češe tamo gdje ga svrbi.
- Barrett
#37 Re: Sta odabrati za poklon
Ljudi moji dajete odgovore kao da je u pitanju Hugh Heffner. Kupovina donjeg veša je više poklon za djevojku
Ako je sex poklon za godišnjicu, za godinu dana lijepih momenata onda je upitna upotreba nekih drugih organa poput mozga.
- kurty
#38 Re: Sta odabrati za poklon
Haj da cujemo tvoj prijedlog???Barrett wrote:Ljudi moji dajete odgovore kao da je u pitanju Hugh Heffner. Kupovina donjeg veša je više poklon za djevojkuAko je sex poklon za godišnjicu, za godinu dana lijepih momenata onda je upitna upotreba nekih drugih organa poput mozga.
-
Mila_Dž
#39 Re: Sta odabrati za poklon
eh, pa ocit primjer da je vecini muskaraca najbitniji sex, za mene je to porazavajuca cinjenica. ne podcijenjujem nicije potreba, ali kroz komentare sam ipak mogla, da se uvjerim da im je sex na prvom mjestu.Barrett wrote:Ljudi moji dajete odgovore kao da je u pitanju Hugh Heffner. Kupovina donjeg veša je više poklon za djevojkuAko je sex poklon za godišnjicu, za godinu dana lijepih momenata onda je upitna upotreba nekih drugih organa poput mozga.
- Barrett
#40 Re: Sta odabrati za poklon
Ne da je najbitniji, nego je jedini bitanMila_Dž wrote:eh, pa ocit primjer da je vecini muskaraca najbitniji sex, za mene je to porazavajuca cinjenica. ne podcijenjujem nicije potreba, ali kroz komentare sam ipak mogla, da se uvjerim da im je sex na prvom mjestu.Barrett wrote:Ljudi moji dajete odgovore kao da je u pitanju Hugh Heffner. Kupovina donjeg veša je više poklon za djevojkuAko je sex poklon za godišnjicu, za godinu dana lijepih momenata onda je upitna upotreba nekih drugih organa poput mozga.
Ima mnogo zgodnih poklona kao što su recimo ponavljanje neke lijepe uspomene, npr. gledanje nekog filma za koje vas vežu zajedničke uspomene, izlazak u neki vaš restoran, kafić, duga šetnja ili nešto slično. Možda bi ovo posljednje bilo i najbolje, zavisno od vremena. Šetnja do vrela Bosne (piknik), ili do pionirske doline, busom do Nahoreva, Bjelašnice. Meni je bitno da provedem vrijeme nasamo sa svojom djevojkom, da imamo nešto čega se kasnije možemo sjećati. Uz to ako baš mora, pokloniti neku knjigu ili nešto drugo što će ostati trajno, jer su pokloni za godišnjice obično dugotrajni pa se lijepo mogu upoređivati nakon nekog vremena
- vjesticanametli
#41 Re: Sta odabrati za poklon
dzemmo wrote:zeljanik![]()
![]()
- Vragolan
#42 Re: Sta odabrati za poklon
vjesticanametli wrote:dzemmo wrote:zeljanik![]()
![]()
vragolan i njegov zeljanik
![]()
![]()
![]()
pa ĐŽe si se ti kriJo od naske .............garant zeljanice savijo
![]()
![]()
- Vragolan
#43 Re: Sta odabrati za poklon
eki to, ma niiiiiiiiije to takoMila_Dž wrote:eh, pa ocit primjer da je vecini muskaraca najbitniji sex, za mene je to porazavajuca cinjenica. ne podcijenjujem nicije potreba, ali kroz komentare sam ipak mogla, da se uvjerim da im je sex na prvom mjestu.Barrett wrote:Ljudi moji dajete odgovore kao da je u pitanju Hugh Heffner. Kupovina donjeg veša je više poklon za djevojkuAko je sex poklon za godišnjicu, za godinu dana lijepih momenata onda je upitna upotreba nekih drugih organa poput mozga.
rekao sam ti ti njemu opet zeljanika podaj
-
mr`mirza
#44 Re: Sta odabrati za poklon
da se nadovezem, uzmi haltere i korzet uffsamo malo wrote:Kupis neko sexy donje rublje, nesto onako zapaljivo, i kazes mu "sutra u 22 sata kod mene, bice otkljucano".
Muskarce je lako zadovoljiti, nismo mi zene.
- Ma.Le.Na
#45 Re: Sta odabrati za poklon
ljudi izmislili google
progooglaj romanticne poklone..malo zavrni i rukave pa napravi nesto unikatno..ideja milion..ako ima VOLJE
progooglaj romanticne poklone..malo zavrni i rukave pa napravi nesto unikatno..ideja milion..ako ima VOLJE
- LK
#46 Re: Sta odabrati za poklon
Zavisi sa koliko novca raspolazes.. da mozes kupiti poklone za praznike..
Ja sam malo vidjela sta kome treba i tako se odlucila na poklone.. Obzirom da samo ja i muz cesto navracali u merkator i mirisali D&G 6 L'AMOUREUX svidio nam se oboma.. Pa samo za bajram kupili poklone.. Na iznenadjenje on je meni kupio D&G 6 L'AMOUREUX a i ja njemu isti.. Kad je bilo urucivanje poklona ismijali smo se
a jako nam se svija pa eto mirisemo po tom parfemu oboje.
Ja sam malo vidjela sta kome treba i tako se odlucila na poklone.. Obzirom da samo ja i muz cesto navracali u merkator i mirisali D&G 6 L'AMOUREUX svidio nam se oboma.. Pa samo za bajram kupili poklone.. Na iznenadjenje on je meni kupio D&G 6 L'AMOUREUX a i ja njemu isti.. Kad je bilo urucivanje poklona ismijali smo se
- vozač
#47 Re: Sta odabrati za poklon
možda člansku za sa-x forum
, al samo korisničko ime da je napisano, ... za šifru da se malo potrudi, pa ako zasluži dobiće je
to će baš onako biti prava stvar, daćeš mu do znanja da ti pokloni (pogotovo za druge
) ne znače puno u životu, da nisi materijalista
, da ti sex nije na prvom mjestu, da ga gledaš prije svega kao prijatelja
, da očekuješ od njega da i on uradi neke stvari u životu, recimo treba se potruditi da dobije šifru,
već ga zamišljam, kad god klikne da se prijavi, ide uzdah, ovo je meni moja ljubav poklonila
to će baš onako biti prava stvar, daćeš mu do znanja da ti pokloni (pogotovo za druge
već ga zamišljam, kad god klikne da se prijavi, ide uzdah, ovo je meni moja ljubav poklonila
Last edited by vozač on 28/10/2010 09:18, edited 1 time in total.
- fedor
#48 Re: Sta odabrati za poklon
Ma većina ih primjeti, još ako je nešto što nisi nikad ranije oblačila.....Mila_Dž wrote:![]()
![]()
ovako nesto sam zeljela cuti, hocu reci procitati. Hvala najljepsa za ideju, ali koliko vidim ves je neizostavan POSTUJEM! A, nekda davno sam procitala, i naravno nisam povjerovala, a to je da muskarci uopce ne primjecuju u datom momentu sta dama nosi na sebi!
- Macan Online
#49 Re: Sta odabrati za poklon
Kupi mu PlayStation3.
Biće sretan, a usput biće u kući, neće švrljati okolo.
Opcionalno, možeš ga obradovati sa parom zimskih guma, taman je vrijeme za njih.
Eto.
Pozzz
Biće sretan, a usput biće u kući, neće švrljati okolo.
Opcionalno, možeš ga obradovati sa parom zimskih guma, taman je vrijeme za njih.
Eto.
Pozzz
- fedor
#50 Re: Sta odabrati za poklon
Kako nema fajde, pa reče neko gore "zimske gume". Što da ne?? Pa i to je dobar poklon. Ugl., treba kupiti nešto što čovjek može da iskoristi, nešto što mu je potrebno. Ako poznaješ dovoljno dobro tu osobu, znaš veoma dobro šta mu fali.babyline wrote:nadam se da ce ti se taj tvoj javiti i napisati sta bi ga to najvise obradovalo, vidim od forumasa nema fajde
Peace out!