To je ko onaj vic, pricaju dva napusenka:mali jomu wrote:Kako se pišu riječi sa sastavljenom i rastavljenom riječicom "ne"...?
"burazeru, je'l se pise ne znam ili neznam ?"
"burazeru, pisi da znas"
To je ko onaj vic, pricaju dva napusenka:mali jomu wrote:Kako se pišu riječi sa sastavljenom i rastavljenom riječicom "ne"...?
broj dva wrote:
To je ko onaj vic, pricaju dva napusenka:
"burazeru, pisi da znas"
jakasam bijo kotetke utuzli istosam pazijo dane izkva rim pravo pisalibaba_i_30_godina wrote:Toliko je nepismenih u okruženju i sve pazim da ne pokupim neku glupost i počnem i ja pogrešno izgovarati/pisati i slično.
pa dobro si se saĆuvo, mogo si i gore proČ jara.Blixen wrote:jakasam bijo kotetke utuzli istosam pazijo dane izkva rim pravo pisalibaba_i_30_godina wrote:Toliko je nepismenih u okruženju i sve pazim da ne pokupim neku glupost i počnem i ja pogrešno izgovarati/pisati i slično.
alibaba_i_30_godina wrote:pa dobro si se saĆuvo, mogo si i gore proČ jara.Blixen wrote:jakasam bijo kotetke utuzli istosam pazijo dane izkva rim pravo pisalibaba_i_30_godina wrote:Toliko je nepismenih u okruženju i sve pazim da ne pokupim neku glupost i počnem i ja pogrešno izgovarati/pisati i slično.
broj dva wrote:To je ko onaj vic, pricaju dva napusenka:mali jomu wrote:Kako se pišu riječi sa sastavljenom i rastavljenom riječicom "ne"...?
"burazeru, pisi da znas"
strucnjakdemagog wrote:
sto ce ti apostrof ispred to "l"?![]()
koliko te razrahate i uniste logicno da je zenski rod, dvije pivemali jomu wrote:... kako se nacugat, "Daj mi dvije pive." ili "Daj mi dva piva."
?
nivla wrote: koliko te razrahate i uniste logicno da je zenski rod, dvije pive
Trazi kreativna rjesenja. Recimo " Daj mi gajbu pive" i ne trebas razmisljati jesu dva piva ili dvi pive ili sta vecmali jomu wrote:... kako se nacugat, "Daj mi dvije pive." ili "Daj mi dva piva."
?
broj dva wrote:Trazi kreativna rjesenja. Recimo " Daj mi gajbu pive" i ne trebas razmisljati jesu dva piva ili dvi pive ili sta vecmali jomu wrote:... kako se nacugat, "Daj mi dvije pive." ili "Daj mi dva piva."
?
Dvije pive.I kikirikija.mali jomu wrote:... kako se nacugat, "Daj mi dvije pive." ili "Daj mi dva piva."
?
HAVANA wrote:Dvije pive.I kikirikija.mali jomu wrote:... kako se nacugat, "Daj mi dvije pive." ili "Daj mi dva piva."
?
pajes svijum` mogosamalibaba_i_30_godina wrote:pa dobro si se saĆuvo, mogo si i gore proČ jara.Blixen wrote:jakasam bijo kotetke utuzli istosam pazijo dane izkva rim pravo pisalibaba_i_30_godina wrote:Toliko je nepismenih u okruženju i sve pazim da ne pokupim neku glupost i počnem i ja pogrešno izgovarati/pisati i slično.
jakasam bijo kotetke utuzli istosam pazijo dane izkva rim pravo pis[/quote]Blixen wrote:Toliko je nepismenih u okruženju i sve pazim da ne pokupim neku glupost i počnem i ja pogrešno izgovarati/pisati i slično.