Sta hocete??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

žena zmaj

Post by žena zmaj »

Nije ti ovo zelim-zelis... :D :D :D

Zelim i ja isto sto i ti, i jos mnooooooooooooogo toga. Ali nista brate dok se sam ne potrudis od toga neces imati, ni ti, ni ja, ni bilo ko ko zivi u ovoj nazovi drzavi!!
Nego, skupiti snage, ove mladalacke, dok jos nismo ostarili, pa sami graditi svoju buducnost. Inace, mozemo se samo igrati zelim-zelis u nedogled...
Ivanche

Post by Ivanche »

"ne znam za tebe, ali ja iskreno patim za tim zivotom... nedostaje mi sigurnost pre svega, saznanje da smem da se upustim u rizik bez bojazni da cu propasti jer drzava ce biti ta koja ce stati iza mene i dici me iz mrtvih. nedostaje mi sto nema one topline i neposrednosti u komunikaciji, sto se ljudi vise ne smeju iskreno, ustvari, ljudi se vise uopste ne smeju... Hebo te , gde ja zivim..."

Zao mi je sto ti je tako...ali mozda nije ni problem gdje zivis, skim i to..vec kako ti sam gledas na taj zivot. Svima nam je vishe ili manje isto...ali moj pogled na ovaj monotonski i malo depresivni zivot je ok pozitivan, jer depresiva i crnjak me moze samo jos gore ubiti...ebiga, treba gledati laganini na zivot, ne nervirati..
spreca

#53 Re: Sta hocete??

Post by spreca »

Guevara wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:
Guevara wrote:Hocu da moja drzava bude kao jedna, hocu da ima jednu policiju, hocu da svi gradjani budu jednaki, hocu da zivim sigurno, hocu da ljudi oko mene budu sretni, hocu da skole i fakulteti imaju kvalitetno obrazovanje, hocu da penzioneri zive dostojanstveno, hocu jednog predsjednika, hocu dobru platu, hocu ciste ulice, hocu pravu policiju, hocu zakone, hocu postivanje tih zakona, hocu pravdu, hocu da se zlocinci uhapse, hocu da invalidi dobiju svoja prava, hocu da se izgradi industrija, hocu da se napravi vise obrazovnih institucija, hocu vise koncerata, hocu da se ljudi zaposle, hocu da djeca imaju lijepu buducnost, hocu da ljudi ne nose oruzje, hocu da se izgradi razruseno, hocu vise zelenila u gradovima, hocu vise boja, hocu cisci zrak, hocu vise postovanja medju ljudima, hocu vise ljubaznosti, hocu vise djecijih igralista, hocu manje vandalizma, hocu autoput, hocu uredjene ulice i trotoare, hocu da setam a da ne zaobilazim nepropisno parkirana auta, hocu manje korupcije, hocu dobru staru raju, hocu dobra stara mjesta za izaci, hocu da smo slobodni, hocu da putujem bez granica, hocu da politicki dinosaursi odu, hocu da dodju posteni ljudi na vlast, hocu ....

Sta vi hocete??
cuuj
samo to?
hos jos sta?
vid ga
digo se ovde iznivljat
ljudi ti jedva i ovo dali...sjedi tam i poklopi se i zafali Bogu sto nisi u Zimbabveu
:D :D :D :D :D :D
Mogao sam se i roditi u Parizu, Londonu i New York-u, pa nisam...Znam da ima gore od goreg, ali sto ne bi kod nas bilo bolje. Zamisli kada se ujutro probudis, i imas recimo, samo pola problema od kojih imas.Zamisli tog meraka..

Nije vazno gdje je se neko rodio nego je vazno dali ima nase politicare :D
Post Reply