Sta biste vi uradili

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

opet ja

#1 Sta biste vi uradili

Post by opet ja »

Da sumnjate da vam je komsija diler? i to ne lakih vec teskih droga...Svaki dan dodje lik s jako dobrim autom ...moj komsija sidje, udje u auto...ubrzo i izadje..nedugo zatim udje narko kvartet iz naselja. Par puta sam ih zatekla i na svom spratu kako se "sredjuju" :x

Da li ga prijaviti policiji? ....a ne biti 100% siguran :roll:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#2 Re: Sta biste vi uradili

Post by anjusha »

Duso, postoje anonimne dojave. A njihov je posao da istrazuju....
opet ja

#3 Re: Sta biste vi uradili

Post by opet ja »

da, samo sto on zivi s svojim roditeljima koji su starci i jako fini ljudi + bolesni a zamisli da sam ja fulala ...
Sarayman

#4 Re: Sta biste vi uradili

Post by Sarayman »

Da, i daj im sto vise informacija, kao reg. broj tablica snabdjevaca tog dilera i sl (uprati malo bolje). I bez ikakvog dvoumljenja, nazovi PU ili jednostavno broj Krimolovaca. Anonimno, imas puno pravo.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#5 Re: Sta biste vi uradili

Post by Bobi »

..sa telefonske govornice :D
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#6 Re: Sta biste vi uradili

Post by anjusha »

opet ja wrote:da, samo sto on zivi s svojim roditeljima koji su starci i jako fini ljudi + bolesni a zamisli da sam ja fulala ...
pazi draga, ako si naletila par puta na njih u inkriminirajućim radnjama onda garanti nisi fulala...ako ne dila, onda koristi. ako koristi onda zna ko dila...
opet ja

#7 Re: Sta biste vi uradili

Post by opet ja »

anjusha wrote:
opet ja wrote:da, samo sto on zivi s svojim roditeljima koji su starci i jako fini ljudi + bolesni a zamisli da sam ja fulala ...
pazi draga, ako si naletila par puta na njih u inkriminirajućim radnjama onda garanti nisi fulala...ako ne dila, onda koristi. ako koristi onda zna ko dila...
ma jesam na kvartet...njih drotovi vec uveliko znaju..nego nisam sigurna za dilanje mog komsije (koji nije narkic barem ne ofirni)
opet ja

#8 Re: Sta biste vi uradili

Post by opet ja »

Bobi wrote:..sa telefonske govornice :D
jah... :D
*mima*

#9 Re: Sta biste vi uradili

Post by *mima* »

A u sta si sigurna?
opet ja

#10 Re: Sta biste vi uradili

Post by opet ja »

sigurna sam da nesto dila...e sad to mogu biti i mobiteli ili nesto tome slicno..sitno
opet ja

#11 Re: Sta biste vi uradili

Post by opet ja »

stvar je u tome sto i taj lik sto dodje s autom je prilicno mlad za takvo auto...sto opet naravno nista ne znaci, mozda je lik samo uspjesan ili je babo kupio :D

al' eto, ja sam u svojoj glavi napravila ovakav scenario jer se kvartet poceo skupljati i sredjivati u mojoj zgradi a to prije nije bila njihova praksa
Amazonka27

#12 Re: Sta biste vi uradili

Post by Amazonka27 »

da sam na tvom mjestu, zamolila bi moderatore da izbrisu temu...jer si vec dala dovoljno informacija da se neko pronadje u opisu...pa bilo kako da "padne" tebe bi potrazili. Sad ces se zapitati kako? Koliko god bila oprezna da ostanes anonimus na forumu, slucajno izlanes da je nesto u tvom komsliuku...(samo jedan od primjera)...ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Mircerka je X puta prijavljivala dilera ispred svoje zgrade i svaki dan ga je nastavila vidjati.
opet ja

#13 Re: Sta biste vi uradili

Post by opet ja »

Amazonka27 wrote:da sam na tvom mjestu, zamolila bi moderatore da izbrisu temu...jer si vec dala dovoljno informacija da se neko pronadje u opisu...pa bilo kako da "padne" tebe bi potrazili. Sad ces se zapitati kako? Koliko god bila oprezna da ostanes anonimus na forumu, slucajno izlanes da je nesto u tvom komsliuku...(samo jedan od primjera)...ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Mircerka je X puta prijavljivala dilera ispred svoje zgrade i svaki dan ga je nastavila vidjati.
hmmm...znaci zatvoriti oci i pustiti da rade sta hoce
Amazonka27

#14 Re: Sta biste vi uradili

Post by Amazonka27 »

ako si iz svega sto sam napisala to zakljucila - onda nastavi ovom metodom. mozda ti nekad klikeri i prorade.
fixer

#15 Re: Sta biste vi uradili

Post by fixer »

ignoriraj
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#16 Re: Sta biste vi uradili

Post by Pera Trta »

opet ja wrote:
Amazonka27 wrote:da sam na tvom mjestu, zamolila bi moderatore da izbrisu temu...jer si vec dala dovoljno informacija da se neko pronadje u opisu...pa bilo kako da "padne" tebe bi potrazili. Sad ces se zapitati kako? Koliko god bila oprezna da ostanes anonimus na forumu, slucajno izlanes da je nesto u tvom komsliuku...(samo jedan od primjera)...ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Mircerka je X puta prijavljivala dilera ispred svoje zgrade i svaki dan ga je nastavila vidjati.
Očito si jako mlada i gledaš puno filmova.
Dobro ti Amazonka kaže. Već si u svojim postovima dala dovoljno informacija da neko od tih o kojima pišeš, ako ovo pročita, može skontati ko si.
mrtva kokoš

#17 Re: Sta biste vi uradili

Post by mrtva kokoš »

ma kako ce skontati ko je,on kad se pukne ne zna ni gdje je ...kako mi se cini djevojka zivi u neboderu...nego ti nama fino reci koje je naselje u pitanju a mi cemo da pogadjamo imena :D ima i policajaca na forumu nema samo dilera :D
Last edited by mrtva kokoš on 04/08/2009 19:41, edited 1 time in total.
ambiguous

#18 Re: Sta biste vi uradili

Post by ambiguous »

anjusha wrote:Duso, postoje anonimne dojave. A njihov je posao da istrazuju....
Gdje si ti cula za anonimne dojave kod nas? :D Imas samo sansu da neko iz policije dojavi komsiji.
Sve je to trulo od policije do dilera, a jarani najbolji to se zna, jer i policiji "kane" pomalo od tog dilerskog profita :twisted:
Vitamin C

#19 Re: Sta biste vi uradili

Post by Vitamin C »

Šta fali filmovima?
Djeco, gledajte filmove, pogotovo klasike od Tinto Brassa, a drogu koristite samo u medicinske svrhe.

Opet ja, ja ti preporučujem da anonimno prijaviš, pa makar samo sumnjala, ali da policiji sumnju lijepo prezentiraš, sažeto i konkretno, da te ne bi odbili. Također, bilo bi pametno obrisati ovu temu iz razloga gore navedenih, mada sumnjam da džankiji i dileri forumaju.
opet ja

#20 Re: Sta biste vi uradili

Post by opet ja »

Amazonka27 wrote:ako si iz svega sto sam napisala to zakljucila - onda nastavi ovom metodom. mozda ti nekad klikeri i prorade.
ne vidim razlog za ovakav post...al' cu vjerovatno skontati kada mi klikeri prorade
ambiguous

#21 Re: Sta biste vi uradili

Post by ambiguous »

opet ja wrote:
U tome i jeste najveci crnjak..i zato nam je tako kako je, jer narod "ignorira." A onda ignoriranje preraste u toleriranje, i na kraju dobijes jednu normalu. Tesko je biti jedinka koja nesto cini u moru onih koji se prave da ne vide. Tek kad ti sto su zazmirili progledaju, moci ce se nesto konkretno i uraditi, jer mase pokrecu, jedinka samo moze dobiti preko ledja.
Na zalost...
opet ja

#22 Re: Sta biste vi uradili

Post by opet ja »

Pera Trta wrote:
opet ja wrote:
Očito si jako mlada i gledaš puno filmova.
Dobro ti Amazonka kaže. Već si u svojim postovima dala dovoljno informacija da neko od tih o kojima pišeš, ako ovo pročita, može skontati ko si.
sta i da skonta, svi znaju za njih...nista novo, niti me oni brinu...oni su svakako jednom nogom vec u grobu...ali mi se ne zivi u istoj zgradi s narko dilerom
pOZz

#23 Re: Sta biste vi uradili

Post by pOZz »

Ja bih ih otkuc'o MOS-u (Mahalskoj Obavještajnoj Službi). 8-)
Topla voda

#24 Re: Sta biste vi uradili

Post by Topla voda »

nista ne prijavljuj,gledaj svoja posla :D
pjegica

#25 Re: Sta biste vi uradili

Post by pjegica »

Ja ne bih uradila nista. Jednom sam probala, pa sam vise ja problema imala nego oni. Dokle god si sama u toj borbi, ne petljaj se, moj ti je savjet.
Post Reply