Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svi koji su onomad barem jednom prošli tržnicom na Kvaternikovu trgu u Zagrebu, sjetit će se visokog mršavog starca koji je stajao uvijek na istom mjestu, uz veliku drvenu kacu iz koje se osjećao zamamni miris Užičkoga kajmaka. Naglas je pozivao kupce, čak je dopuštao i da malo kušaju, s vrha noža, taj njegov specijalitet. A taj je Užički kajmak doista imao osobit ukus.
Tvrd poput maslaca, kajmak koji se obire s mlijeka i dobro posoli, vrlo je ukusan namaz, ili podloga uz kakvu salamu za malo obilniji sendvič. Doda li se užički kajmak pljeskavici, ona postaje pravi specijalitet.
Raspadom države nestao je s Kvatrića čovjek koji je nudio suvereno najbolji kajmak u njoj.
Imaaaaaaaa
Taj proizvod je krepano krme!!!
A da ljudi mogu biti gori i od krepana krmeta potvrdili su to danas u Vlasenici, zvjerskoj Vlasenici, genocidnoj Vlasenici...
Baciti krepano krmr pred džamiju može samo onj ko je 100 puta gore krme. A mnogi u Vlasenici to jesu. Puno zla su počinili
a jako malo odgovarali... A kakvi su to ljudi? Od njih je ovo krme po svemu 100 puta bolje.
Za one koji se gnušaju kolektivne krivnje i kolektivnih osuda jedna jednostavna poruka. Tamo gdje večina valja rijetki su incidenti. Tamo pak,
gdje večina ne valja, gdje su večina "krepana krmad" tamo su incidenti česti. Vlasenica očito spada u sredine gdje se krepana krmad raspadaju,
smrde, truju, guše... Vlasenica je jedno veliko krepano krme!!!
mishic wrote: ↑21/08/2020 23:06
Imaaaaaaaa
Taj proizvod je krepano krme!!!
A da ljudi mogu biti gori i od krepana krmeta potvrdili su to danas u Vlasenici, zvjerskoj Vlasenici, genocidnoj Vlasenici...
Baciti krepano krmr pred džamiju može samo onj ko je 100 puta gore krme. A mnogi u Vlasenici to jesu. Puno zla su počinili
a jako malo odgovarali... A kakvi su to ljudi? Od njih je ovo krme po svemu 100 puta bolje.
Za one koji se gnušaju kolektivne krivnje i kolektivnih osuda jedna jednostavna poruka. Tamo gdje večina valja rijetki su incidenti. Tamo pak,
gdje večina ne valja, gdje su večina "krepana krmad" tamo su incidenti česti. Vlasenica očito spada u sredine gdje se krepana krmad raspadaju,
smrde, truju, guše... Vlasenica je jedno veliko krepano krme!!!
Tacno stoji da je to cetnicki proizvod ali samo mjesto radnje promijeni(u Bratunac).
Mnogi im proizvodi poskupili. Stark cokolade mogu proci. Sto se tice plazme, skupa za jelo kako ja jedem. Ja umjesto zitarica drobim petit keks s mlijekom. Jos jednom ponavljam oporavila im se privreda nakon rata i privatizacije. Mislio sam da je to sve im skrsilo privredu prilicno pa sam govorio da slabo sta proizvode ali nisam nikad naglasio usporedbi za vrijeme Juge.