Snijeg sirom BiH
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#651 Re: Snijeg sirom BiH
Ma ovo je negdje SG, nije ni cudo...
-
Frooteky
#652 Re: Snijeg sirom BiH
Negdje kraj Tušnja, početak Mandića, vala i ne člstim snijeg komšije se s grtalicom vozajuplain vanilla wrote:pa sto vas ne uvali u stan gdje, da ne moras sad snijeg cistitiFrooteky wrote:čuo sam to od djeda jedno 1000x putabpsang wrote:@ plain vanilla
Tehnograd iz Tuzle ja gradio dio Alipasinog Poljaznaš ti kad sam ja radio na granji Alipašinog...
![]()
koliko skontah ti si u Mandicima ili tu negdje
Mogu mislit scenarija s grtalicom lijevo, lijevo, drugo lijevo, e jebiga sad
- Halcyon
#653 Re: Snijeg sirom BiH
Sad prođe čini mi se onaj njihov "traktor" ovom našom mahalom.Frooteky wrote:Negdje kraj Tušnja, početak Mandića, vala i ne člstim snijeg komšije se s grtalicom vozaju![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#654 Re: Snijeg sirom BiH
dobro sam te locirala
evo grtalice za vas u sokacima

- zambaklija
#655 Re: Snijeg sirom BiH
Bakir1 wrote:
-
Frooteky
#656 Re: Snijeg sirom BiH
Mislim da nije traktor nego nesto između buldožera i tamićaHalcyon wrote:Sad prođe čini mi se onaj njihov "traktor" ovom našom mahalom.Frooteky wrote:Negdje kraj Tušnja, početak Mandića, vala i ne člstim snijeg komšije se s grtalicom vozaju![]()
kako izginut ko rasada u novembru u samo dva korakaplain vanilla wrote:dobro sam te locirala![]()
Last edited by Frooteky on 04/02/2012 23:18, edited 1 time in total.
- Halcyon
#658 Re: Snijeg sirom BiH
Meni je majke mi ličilo na traktor. Prvobitno sam pomislio da se neko iz Mandića nije dosjetio čistit cestu (što je highly improbableFrooteky wrote:Mislim da nije traktor nego nesto između buldožera i tamićaHalcyon wrote:Sad prođe čini mi se onaj njihov "traktor" ovom našom mahalom.Frooteky wrote:Negdje kraj Tušnja, početak Mandića, vala i ne člstim snijeg komšije se s grtalicom vozaju![]()
Mogu mislit scenarija s grtalicom lijevo, lijevo, drugo lijevo, e jebiga sadal imamo soli
boli nas
- plain vanilla
#659 Re: Snijeg sirom BiH
sto ce cistiti kad se mogu na sankama spustitiHalcyon wrote: Meni je majke mi ličilo na traktor. Prvobitno sam pomislio da se neko iz Mandića nije dosjetio čistit cestu (što je highly improbable), al poslije vidim Komunalac.
-
Frooteky
#660 Re: Snijeg sirom BiH
Ja mislim da je ovo bila Rudnička jer imaju i oni jednu osim ako nije Komunalac parkiro

Niz Piskavicu koja je gotivaplain vanilla wrote:sto ce cistiti kad se mogu na sankama spustitiHalcyon wrote: Meni je majke mi ličilo na traktor. Prvobitno sam pomislio da se neko iz Mandića nije dosjetio čistit cestu (što je highly improbable), al poslije vidim Komunalac.
Last edited by Frooteky on 04/02/2012 23:22, edited 1 time in total.
- Halcyon
#661 Re: Snijeg sirom BiH
Mogu na Đapama, al gore i nije neko brdo čini mi se, barem onaj dio gdje je cesta.plain vanilla wrote:sto ce cistiti kad se mogu na sankama spustitiHalcyon wrote: Meni je majke mi ličilo na traktor. Prvobitno sam pomislio da se neko iz Mandića nije dosjetio čistit cestu (što je highly improbable), al poslije vidim Komunalac.
-
Frooteky
#662 Re: Snijeg sirom BiH
Nije k*rac dok se popnem dusa mi u nosu, ja sam inače prekoputa Đapa
- Halcyon
#663 Re: Snijeg sirom BiH
Ma nije ba jarane, znam jedino gore da je gdje se bus okrene malo gusto, ovo ostalo je manje-više ok. Jedino ako ideš po privatnim avlijama ili gore preko brda.Frooteky wrote:Nije k*rac dok se popnem dusa mi u nosu, ja sam inače prekoputa Đapa
Ti si onaj dio pod imenom Rovine ili tako nešto? Ja sam dole pred kraj onog sranja (kockica).
-
Frooteky
#664 Re: Snijeg sirom BiH
Jah Rovine, ulica sa najglupljim nazivom od Varadara do TriglavaHalcyon wrote:Ma nije ba jarane, znam jedino gore da je gdje se bus okrene malo gusto, ovo ostalo je manje-više ok. Jedino ako ideš po privatnim avlijama ili gore preko brda.Frooteky wrote:Nije k*rac dok se popnem dusa mi u nosu, ja sam inače prekoputa Đapa
Ti si onaj dio pod imenom Rovine ili tako nešto? Ja sam dole pred kraj onog sranja (kockica).
- Halcyon
#665 Re: Snijeg sirom BiH
Nema gore od Rasovca, ne seri.Frooteky wrote:Jah Rovine, ulica sa najglupljim nazivom od Varadara do TriglavaHalcyon wrote:Ma nije ba jarane, znam jedino gore da je gdje se bus okrene malo gusto, ovo ostalo je manje-više ok. Jedino ako ideš po privatnim avlijama ili gore preko brda.Frooteky wrote:Nije k*rac dok se popnem dusa mi u nosu, ja sam inače prekoputa Đapa
- plain vanilla
#666 Re: Snijeg sirom BiH
Frooteky wrote:
Jah Rovine, ulica sa najglupljim nazivom od Varadara do Triglava
Halcyon wrote:
Nema gore od Rasovca, ne seri.![]()
Gore što ima snijega to ni na Konjuhu nema, majke mi. Kad se popnem na vrh na telefonu mi piše Kladanj. Sad je nemoguće gore garant, napadalo je jbg.
ja sam samo jednom isla do rudnika soli, morat cu jednom maksuz obici ta mjesta o kojima pricate
- Sunrise00
#667 Re: Snijeg sirom BiH
evo ovdje kod mene poceo padati, ima cak pola milimetra 
-
Frooteky
#668 Re: Snijeg sirom BiH
Ja jednom gore bio za prvi maj, provalija majko milaHalcyon wrote:Nema gore od Rasovca, ne seri.Frooteky wrote:Jah Rovine, ulica sa najglupljim nazivom od Varadara do TriglavaHalcyon wrote:
Ma nije ba jarane, znam jedino gore da je gdje se bus okrene malo gusto, ovo ostalo je manje-više ok. Jedino ako ideš po privatnim avlijama ili gore preko brda.
Ti si onaj dio pod imenom Rovine ili tako nešto? Ja sam dole pred kraj onog sranja (kockica).![]()
Gore što ima snijega to ni na Konjuhu nema, majke mi. Kad se popnem na vrh na telefonu mi piše Kladanj. Sad je nemoguće gore garant, napadalo je jbg.
Najbolje kod Rovina je sto za 5-10 minuta možeš do Skvera, kroz šumu, pa u VI Bosansku
Last edited by Frooteky on 04/02/2012 23:33, edited 1 time in total.
- Halcyon
#669 Re: Snijeg sirom BiH
Nemoj mi reć da u Rasovac nisi išla, da te odmah zatrpam u snijegplain vanilla wrote:Frooteky wrote:
Jah Rovine, ulica sa najglupljim nazivom od Varadara do TriglavaHalcyon wrote:
Nema gore od Rasovca, ne seri.![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam samo jednom isla do rudnika soli, morat cu jednom maksuz obici ta mjesta o kojima pricate
Kud je gore i put uzak još oni papci ostave automobile skoro pa na cesti pa ni ovaj traktor-tamić-grtalica-whatever ne može rahat proć. A ne daj Bože da izađe ko i očisti šta...
@Frooteky: Nećeš u pet lijepih, il ćeš u Lipnicu il ćeš na deponiju u Moluhama.
-
amer_k95
#670 Re: Snijeg sirom BiH
Last edited by amer_k95 on 05/02/2012 00:03, edited 5 times in total.
-
Frooteky
#671 Re: Snijeg sirom BiH
Sjećam se za prvi maj neki lola se napio a autom onuda jos se onaj asfalt odvalioHalcyon wrote:
@Frooteky: Nećeš u pet lijepih, il ćeš u Lipnicu il ćeš na deponiju u Moluhama.![]()
- plain vanilla
#672 Re: Snijeg sirom BiH
Prema riječima direktora MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Amira Begića na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Drežnica, između Mostara i Jablanice, u snježnim nanosima zaglavljena su još tri autobusa i nekoliko automobila.
U tim vozilima nalazi se stotinjak ljudi, ali oni nisu ugroženi jer im pomoć pruža lokalno stanovništvo.
U ovom trenutku prema Drežnici se probijaju zimske ekipe, i iz smjera Jablanice i iz smjera Mostara, te će još ove noći saobraćajnica Konjic – Jablanica – Mostar biti prohodna, rekao je Begić.
-
udrch
#673 Re: Snijeg sirom BiH
Koliki je snijeg u Tuzli i Zenici..čini mi se po slikama da nema više od 60 do 70 cm..kod mene u avliji jutros bilo 94 cm, a poslije je napadalo bar još 5cm..od sinoć je balo 54cm..
- zambaklija
#674 Re: Snijeg sirom BiH
bo maajku jes mi vokri šo ođer nepada

- Bekir_SA
#675 Re: Snijeg sirom BiH
Ja ne znam kakav je ovo bezobrazluk od "RAD"-a ulica Zaima Šarca na VIšnjiku je zatrpana, odnosno očišćena je do pola, dio koji vodi od Bjelava do Bolnice je okovan snijegom. Ko fol 70 grtalica radi pa gdje su u PM.
Išao sam pješke sa Višnjika do Peny-a da kupim lopatu ni jedna grtalica nije prošla ni do bolnice...
Nesposobna bagra!!!
Išao sam pješke sa Višnjika do Peny-a da kupim lopatu ni jedna grtalica nije prošla ni do bolnice...
Nesposobna bagra!!!