Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
za dvije godine oglas "prodajemo frezu, upotrebljena jednom, povoljno"
Tako ti je kad kupis sa temua.....ovaj prikljucak je za friski snijeg ovo sad samo lopata rijesava....300 domacinstava .....pa 50ak trnokopa 50ak lopata.....rostilj meso.i piva I tih 300 domacinstava bi komplet otoku ocistilo....ali eto....I ovo je dobro makar su se u necemu ljudi ujedinili
E niiiije sa temua . Naravno da je predvidjena za snijeg koji tek padne. Ni profi grtalice ovo sada ne mogu ocistiti
Nista, sad kad padne drugi odma freza izlazi na teren.....a mozete kupiti jos koji prikljucak pa da na proljece fino izfrezate zelene povrsine i zasadite cvijece...pa npr kupite prikljucak za kosenje....
Tako se to radi svaka cast...
Ja sam mislio da je ovo zadnji snijeg pa ce je prodati
A da, ovaj lomi led, slomice prije onu spiralu nego led. Ovo je za ciscenje svjezeg snijega, a ovo zaledjeno se krampa i lopata u stranu pa cekas da jugo dune.
Ja naručio alat za čišćenje snijega sa Temu. Vratiše mi novac uz objašnjenje kako sam prvi koji kupuje alat, jer navodno svi drugi u BiH traže donacije i čekaju da im neko drugi očisti snijeg.
-Chesterfield- wrote: ↑17/01/2026 21:27
Ja naručio alat za čišćenje snijega sa Temu. Vratiše mi novac uz objašnjenje kako sam prvi koji kupuje alat, jer navodno svi drugi u BiH traže donacije i čekaju da im neko drugi očisti snijeg.
dječak sa šibicama wrote: ↑17/01/2026 23:29
Bilo bi dobro da i neki drugi komsiluk, povucen primjerom, nabavi frezu.
A sve me strah prve svadje oko "ko ce kupiti benzin?"
E to, ja bi bas volio da znam te neke detalje....ko ce kupovati gorivo, ko ce raditi sa istom (jel organizovana obuka, jbga moze neko nedaj Boze ruku dole gurnuti I belaj)...gdje ce biti ista garazirana, hoce li se upotrebljavati za koje druge svrhe (kosenje zelenih povrsina u MZ) itd itd....
I rade li danas tj. cisto li se snijeg danas I koliko se ocistilo otkako je masina dosla....I koliko goriva trosi