smjesni video isječak na tv alfa
-
medaljon
#1 smjesni video isječak na tv alfa
neki dan sam na tv alfa sarajevo vidio na insert i jugoslovneskog filma gdje gdje onaj avijaticar prica kako u Krajini idu po mladu, u stvari govore domaći bh glasovi, a vidio sam glumce Mustafa Nadarević, Miki Manojlović, dakle na stvarnu radnju filma je primjenjena neka domaća sega
zna li neko jeli to samo neki isječak uradjen ili je na cijeli film uradjena ona smijurija i ako jeste ,imali neka net adresa za preuzimanje
zna li neko jeli to samo neki isječak uradjen ili je na cijeli film uradjena ona smijurija i ako jeste ,imali neka net adresa za preuzimanje
- metar_drva
#2 Re: smjesni video isječak na tv alfa
mozda ovo? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FUdy7toj ... re=related[/youtube]
-
medaljon
#3 Re: smjesni video isječak na tv alfa
pa šta je ovo??kakv je to adresa?pa tu nema nista..
-
Richard Peti
-
baxterHR
-
KREMEN
#6 Re: smjesni video isječak na tv alfa
@dzemmo steta sto na isjecku koji si postavio nema tona 
- Edin H.
#7 Re: smjesni video isječak na tv alfa
KREMEN wrote:@dzemmo steta sto na isjecku koji si postavio nema tona
Kupi novi kompjuter
-
Richard Peti
-
Shoshana
#9 Re: smjesni video isječak na tv alfa
Tuzno.... Ako me pamcenje dobro sluzi, ovo je iz Bitke na Neretvi... scena sa jadnim tifusarima... Nekada nije sluzilo za zajebanciju... a cini mi se - ne bi trebalo ni danas.dzemmo wrote:
- metar_drva
#10 Re: smjesni video isječak na tv alfa
shoshana sceri, to je samo filmShoshana wrote: Tuzno.... Ako me pamcenje dobro sluzi, ovo je iz Bitke na Neretvi... scena sa jadnim tifusarima... Nekada nije sluzilo za zajebanciju... a cini mi se - ne bi trebalo ni danas.
a ovom postavljacu teme treba kurs iz copy+paste funkcija (doduse, mogao sam i ja postaiti link kako treba, al nisam uopste upratio da sam fulio..)
-
Shoshana
#11 Re: smjesni video isječak na tv alfa
Nije to, babuka, samo film... To su hiljade ljudi koji su izginuli u IV ofanzivi. Nevinih, staraca, zena, djece, bolesnih.... bar bi nama te stvari trebale biti dovoljno bliske (nazalost) da bi se s time zajebavali.metar_drva wrote:shoshana sceri, to je samo filmShoshana wrote: Tuzno.... Ako me pamcenje dobro sluzi, ovo je iz Bitke na Neretvi... scena sa jadnim tifusarima... Nekada nije sluzilo za zajebanciju... a cini mi se - ne bi trebalo ni danas.
a ovom postavljacu teme treba kurs iz copy+paste funkcija (doduse, mogao sam i ja postaiti link kako treba, al nisam uopste upratio da sam fulio..)
Suprotna misljenja su dozvoljena, naravno.