Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
konfučije

#101 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by konfučije »

Postao/la rajvosa60 dana 07/10/2009 18:08
Kad sam vidim onog Jelica i Sumana :lol: :lol: :lol: :lol:.Boze moj dragi,gdje ih nadjose.A sta tek reci za onog pauna u neustavnoj policijskoj uniformi.Paun, umjesto da bude uhicen zbog ne obavljanja posla za kojeg ga gradjani federacije uredno placaju(bacanje para za smece),sepuri se pred Tv kamerama.A Ciro i Emir-stranacki ljigavci.
Čuj paun :) dobra ti ta :lol:

emir, je uvijek bio glumac i ništa više, u svakom vremenu, te je tako svoju profesiju i u životnu filozofiju prenio. On i ĆIro, za razliku od Sumana, Jelića i onog pauna, su izvrsni stručnjaci u svojoj branži, ali su u mojim očima daleko od epiteta one prave ljudskosti. Svaka čast onom momku sa Filozofskog fakulteta, rekao je nešto zbog čega svi u ovoj državi glavu u pijesak zabijaju.

PS. I ja sam za to da se taj ljigavac smijeni. Samo ne znam da li je dovoljno kao razlog navesti onaj famozni moralni?
clav

#102 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by clav »

konfučije wrote:
Svaka čast onom momku sa Filozofskog fakulteta, rekao je nešto zbog čega svi u ovoj državi glavu u pijesak zabijaju.
Svaka mu cast zaista, samo sto ima jedan problem, a taj je da njegova prica od koje mnogi zabijaju glavu u pijesak po njegovim interpretacijama ima samo dva rjesenja: da se ''ljudski rastanemo'' ili jos malo pucanja i etnickog ciscenja i neki kolateralni genocid.
lolo_lolo

#103 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by lolo_lolo »

da ima obraza dao bi ostavku,ali nema
Lekler

#104 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by Lekler »

Od prijeratnog alkoholicara i nisam vise ocekivao,kakav je ovo grad postao pa da jedan papak moze biti ministar :!:
Sezam

#105 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by Sezam »

A valjo vam je kad je srao po Srdjanu Dragojevicu :-D

Ukratko: Neka se gone svi fudbalski huligani u 3PM. Kreteni neineligentni.
elk

#106 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by elk »

on naravno nije najgori od kreleca na vlasti, ali trebalo je sveprisutnog satiranog desnicara i populistu davno otjerati. sada je prekasno, dosta stvari se vise ne moze popraviti i bas zato neka ga jos. i njega i ostalih.
Meho Kodro

#107 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by Meho Kodro »

addotz wrote:1. Kao prvo, niko od vas pretjerano ne komentira da se u drugoj drzavi, u jednoj od gledanijih emisija, raspravlja o nasim internim problemima, problemima BiH!
A zasto ne bi raspravljali i o ovom Sirokobrijeskom "slucaju"?

U "Otvorenom" su bile emisije o aktualnim desavanjima i koja nisu vezana za direktno za Hrvatsku - Kosovska kriza, Izbori u BIH, rat u Ceceniji, Iraku, demonstracije u Beogradu....sve sta je aktuelno..
Isto tako Aco Stankovic u svoju emisju "Nedjeljom u 2" ne dovodi samo goste iz Hrvatske nego sve one koje moze i za koje zna da ce imati dobru gledanost
zonbirile

#108 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by zonbirile »

Lekler wrote:Od prijeratnog alkoholicara i nisam vise ocekivao,kakav je ovo grad postao pa da jedan papak moze biti ministar :!:
------------------------------------------------------------
pa imamo i akademika,milsim alkosa
konfučije

#109 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by konfučije »

Postao/la clav dana 07/10/2009 18:58
konfučije je napisao/la:

Svaka čast onom momku sa Filozofskog fakulteta, rekao je nešto zbog čega svi u ovoj državi glavu u pijesak zabijaju.
Svaka mu cast zaista, samo sto ima jedan problem, a taj je da njegova prica od koje mnogi zabijaju glavu u pijesak po njegovim interpretacijama ima samo dva rjesenja: da se ''ljudski rastanemo'' ili jos malo pucanja i etnickog ciscenja i neki kolateralni genocid.
I to je tačno, ispada kao da smo u nekom patu sada, ali ja bih im dao zapadnu Hercegovinu, ili šta ja to pričam, priznao bih ono što je trenutno, ali bi ima zato i šupak kontrolisao ako žele nešto ovamo "preko granice" da uvezu. Inače ne vidim kakve koristi od njih imamo, u ratu su nam zabili nož u leđa a u miru nas idiotima prave. Oni sigurno mogu i sicilijanskoj mafiji konkurirati, ovu državu smatraju državom samo kada iz nje mogu novac isisavati i zbog toga im treba jednom kazati, stop! Hrvatska ih sigurno nebi primila sebi, i njima j eviše dosta kriminala i parazita, i tako bi ti kamenjari došli do toga da samo borovnice mogu brati i pored magistrale ih prodavati.
clav

#110 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by clav »

konfučije wrote:
Postao/la clav dana 07/10/2009 18:58
konfučije je napisao/la:

I to je tačno, ispada kao da smo u nekom patu sada, ali ja bih im dao zapadnu Hercegovinu, ili šta ja to pričam, priznao bih ono što je trenutno, ali bi ima zato i šupak kontrolisao ako žele nešto ovamo "preko granice" da uvezu. Inače ne vidim kakve koristi od njih imamo, u ratu su nam zabili nož u leđa a u miru nas idiotima prave. Oni sigurno mogu i sicilijanskoj mafiji konkurirati, ovu državu smatraju državom samo kada iz nje mogu novac isisavati i zbog toga im treba jednom kazati, stop! Hrvatska ih sigurno nebi primila sebi, i njima j eviše dosta kriminala i parazita, i tako bi ti kamenjari došli do toga da samo borovnice mogu brati i pored magistrale ih prodavati.
ma jasta, jebo onda i Krajinu, Istocnu Bosnu, Banja Luku, mozemo drzavu svoju napraviti od Sarajeva, Zenice, Tuzle, ma kad bolje razmislis jebo i njih, najbolje Bosnu praviti od sebilja do dobrinje. Garant bi zajebali Njemacku onda kako bi bili uspjesni:roll:
To tako na svu srecu ne fercera i koliko god mrzio drzavu Bosnu i Hercegovinu, onaj u Sirokom Brijegu kada kupi hljeb, 17 feninga daje drzavi Bosni i Hercegovini.
bhxxl

#111 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by bhxxl »

clav wrote:
I to je tačno, ispada kao da smo u nekom patu sada, ali ja bih im dao zapadnu Hercegovinu, ili šta ja to pričam, priznao bih ono što je trenutno, ali bi ima zato i šupak kontrolisao ako žele nešto ovamo "preko granice" da uvezu. Inače ne vidim kakve koristi od njih imamo, u ratu su nam zabili nož u leđa a u miru nas idiotima prave. Oni sigurno mogu i sicilijanskoj mafiji konkurirati, ovu državu smatraju državom samo kada iz nje mogu novac isisavati i zbog toga im treba jednom kazati, stop! Hrvatska ih sigurno nebi primila sebi, i njima j eviše dosta kriminala i parazita, i tako bi ti kamenjari došli do toga da samo borovnice mogu brati i pored magistrale ih prodavati.[/quote]
ma jasta, jebo onda i Krajinu, Istocnu Bosnu, Banja Luku, mozemo drzavu svoju napraviti od Sarajeva, Zenice, Tuzle, ma kad bolje razmislis jebo i njih, najbolje Bosnu praviti od sebilja do dobrinje. Garant bi zajebali Njemacku onda kako bi bili uspjesni:roll:
To tako na svu srecu ne fercera i koliko god mrzio drzavu Bosnu i Hercegovinu, onaj u Sirokom Brijegu kada kupi hljeb, 17 feninga daje drzavi Bosni i Hercegovini.[/quote]
:thumbup: :thumbup: :bih:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#112 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by ladyblue18 »

karanana wrote:slazem se.
koga bi vi voljeli vidjeti u emisiji da vas zastupa umjesto one dvojice panjeva?
Ja sam sigurna da bi dosta forumasa odavde to uradilo puno bolje nego oni.
konfučije

#113 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by konfučije »

Tragično ali istinito, država BiH postoji samo u Sarajevu, Bihaću, Tuzli i Zenici. Jedino ukidanjem kantona i RS-a, tj. kroz unitarizaciju državnih struktura vlasti i izbornog sistema jedan glas jedan političar, se može govoriti o BiH o kojoj svi Bosanci sanjaju, u suprotnom je sve zabijanje glavom u pijesak i produbljivanje krize gdje će ovakvi ekscesi, kao rezultat podsvjesng stanja političkog duha BiH, dolaziti sve češće i sve radikalnije do izražaja. Sve me ovo jače podsjeća na ono lažno bratstvo i jedinstvo iz bivše juge.
Did

#114 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by Did »

Ipak je Ciro bio u pravu:
Nazoviintelektualac iz Zagreba nam zamazuje oci! To mu je u mnogome uspjelo sto se jasno vidi iz komentara ovdje i percepcije njegovog nastupa.
Raspudic je eksponent velikohrvatske ustaske politike koja ovakve dogadjaje ili inscenira ili iskoristava za podvlacenje svojih teza: Mi ne mozemo zajedno. Mrznja je plod nametnute Dejtonske BiH. Bosnu i Hercegovinu treba podijeliti. Hrvatima svoj entitet, pa kasniije prikljucenje Hrvatskoj. Naravno, nije to eksplicitno rekao, ali je evidentno iskoristio priliku za huskanje. Govori da je stanje tesko i da vlada mrznja a ne nudi nikavo rjesenje. Emir, kakav god da je, makar je pokusao smiriti situaciju, sto je u ovom trenutku najpotrebnije.
Citiram jednog prethodnika: "Svaka mu cast zaista, samo sto ima jedan problem, a taj je da njegova prica od koje mnogi zabijaju glavu u pijesak po njegovim interpretacijama ima samo dva rjesenja: da se ''ljudski rastanemo'' ili jos malo pucanja i etnickog ciscenja i neki kolateralni genocid." I potpisujem.
Nemojte da nam Raspudic zamazuje oci i da pomislite da je "ljudski rastanak" moguc! Pa to je vec pokusano 92. i 93. pa je proslo kako je proslo. On je u Zagrebu i sigurno nece pucat i biti etnicki ciscen, a novi rat moze biti samo duzi i krvaviji.
Ako mi koji volimo Bosnu i Hercegovinu pocnemo misliti ko on, onda nam nema spasa. Nemojte da vam Raspudic zamazuje oci.
konfučije

#115 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by konfučije »

Ako mi koji volimo Bosnu i Hercegovinu pocnemo misliti ko on, onda nam nema spasa. Nemojte da vam Raspudic zamazuje oci
takvih je jedva 50%, a ako misliš da ćeš na silu ostalu polovinu stanovništva nartjerati da voli ovu državu, tada bujrum.

I ako smatraš da u našem mentalitetu, ( mislim na Bošnjake, Srbe i Hrvate) leži jaka predispozicija za zajedništvom i harmonijom, onda me zanima što su upravo takvi najglasniji bili 92 kada se tražilo cijepanje od bivše SFRj?
addotz

#116 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by addotz »

Ovo je Emir!!!
konfučije

#117 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by konfučije »

i još me zanima, odakle tolika spremnost na zločine, neviđene u svijetu nakon drugog svjetskog rata? A najviše zločina su komšije komšijama nanijeli, to ne zaboravi. I ti bi meni sada i dalje o bratstvu i jednistvu...
7paviljon

#118 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by 7paviljon »

ne diraj mi ninu, kad bi barem svi politicari u Bih bili kao on...
a procitaj njegovu biografiju...ili mozda serijal od BHT, mislim da se kuhinja zvao i Ninin rad u Mostaru...ali on je bio sa onim jednim incijator za spomenik brece leeju
clav

#119 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by clav »

@did :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
konfučije wrote:
Tragično ali istinito, država BiH postoji samo u Sarajevu, Bihaću, Tuzli i Zenici. Jedino ukidanjem kantona i RS-a, tj. kroz unitarizaciju državnih struktura vlasti i izbornog sistema jedan glas jedan političar, se može govoriti o BiH o kojoj svi Bosanci sanjaju, u suprotnom je sve zabijanje glavom u pijesak i produbljivanje krize gdje će ovakvi ekscesi, kao rezultat podsvjesng stanja političkog duha BiH, dolaziti sve češće i sve radikalnije do izražaja. Sve me ovo jače podsjeća na ono lažno bratstvo i jedinstvo iz bivše juge.
Apsolutno se ne slazem, nije ni sve tako crno, a i definitivno je bolje ovakva BiH negoo da se svi medjusobno iskreno poubijamo i pokoljemo. Vrijeme i samo vrijeme. Idu bolja vremena, uz jaku ekonomiju sve ce vise i Hrvata i Srba i Bosnjaka na kraju krajeva, BiH prihvatati i voljeti kao svoju domovinu.
norah

#120 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by norah »

Njega treba svakako smijeniti jer je ODVRATAN, LJIGAV i NACIONALISTA!!!
lopta

#121 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by lopta »

ivkodrg wrote:najbolju sliku Bosne i Hercegovine dade onaj lik iz ZG studija, zove se Nino ili tako nesto.Svaka mu je na mjestu,nazalost.
Taj rodjeni Bosanac, izbjeglica iz Mostara i kompleksas hercegovca u Zagrebu je jedan od cistih primjera da u nekim glavama sa zapadne strane jos postoje iluzije o dijeljenju Bosne i jedan od razloga zasto je u Mostaru danas takva situacija(a time i u Bosni) kakvu je doticni cesto i spominjao.

Sto se tice hrvatskog dupeuvlakaca Hadzihafizbegovica ako ima trunke i mrve obraza trebao je jos sinoc podnijeti ostavku, ali posto je u nasim politickim okvirima to nenormalno, onda zahtijevati njegovu ostavku. Jad jadni i prodani zbog 2 reklame.
Zasto ostavka? Zato sto je po ko zna koji put pokazao inferiornost bosnjackih politicara i uvlacenje 'zapadnim susjedima' da bi mogao zaraditi jos koju kunicu tamo. Sve dok bosnjacki politicari ne budu imali svoje ja i ne budu cvrsto znali sta zele u Bosni i od Bosne, dotle ce se desavati ovo sto se desava od Brckog do Sirokog.
detroit-mercy

#122 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by detroit-mercy »

Bujrum, na izbore 2 tisuce i desete pa smjenjujte, ovako preko foruma naprdjivati. Covjeka je postavila stranka pobjednica na izborima.
skojotovski

#123 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by skojotovski »

emillio estevez wrote:
Gentleman wrote:Postao/la Altsa dana 07/10/2009 08:01

pa sta si ocekivao. on je kao kameleon. brzo se prilagodi situaciji a sve prema svom licnom interesu. pa treba snimati reklama i filmova u hrvatskoj. a da se sinoc ponasao kao UN trupe u BIH jest vala.

Potpuno se slazem s tobom, od tog "lizoguza" i poltrona nista drugo ni ocekivati, covjeka koji je pio /i jos uvijek/ do 1992 godine i onda se preobratio u dobrog Bosnjaka, crv i gnjida. Fuuuuj

Cuj sused zakaj to velis tak'
Emir je dobar glumac i to mu morate priznati.
da i tu je pocetak i kraj price o vrijednosti doticnog. F U J !!!
ivkodrg

#124 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by ivkodrg »

addotz wrote:

Ovo je Emir!!!
Ma nesto ni ovdje ni slova ne spomenu Hrvate, ni slova.
Ili bi onda morao pljuvati sam sebe.Cudo koliko mrzi Srbe ( s razlogom ) ali isto takvo osjecanje bi trebalo da ima i prema Hrvatima , bar sudeci po 93. Mi Hercegovci to najbolje znamo i osjecamo, mozda cak i vise prema Hrvatima, mozda cak i vise.
Ali se covjek i ovdje pere, ko veli'' Daj da nadoknadim bar prema Srbima... "
Updated

#125 Re: Smijenimo Emira Hadzihafizbegovica

Post by Updated »

Ovo su Tuzlaci zvali "Prevara godine".
Post Reply