Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

vjeshalica

#16376 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

uglavnomja wrote: 19/07/2021 11:32 ima jedna fascinantna stvar u ovom slucaju

ispade da dzenan nije postojao izvan porodice i alise

sve sto se zna o njemu je ono sto je arijana pisala u sastavima

gdje su mu drugovi? drugarice, bivse cure ...? to nista ne postoji :?:
ljudi koji su ga dobro znali, ili povrsno, koji su ga vidjali

ljudi sa kojima je bio blizak, druzio se, izlazio, povjeravao se
svako ima drustvo vrsnjaka izvan porodice, ljude kojima se moze povjeriti i pricati o stvarima o kojim ne moze u porodici (pogotovo ne sa sestrom)

osobe kojima bi sigurno rekao alisa ovakva onakva, neko mi prijeti, neko njoj prijeti ... problem s ovim s onim ... poruke od ovog od onog

da li ih je policija ispitivala nije objavljeno :?:

ali su ih memici eliminisali, kao da ih nikad nije bilo
kod tebe se samo prica o drugovima? e moj SDA botu, zao mi je sto tvoja alisa ne uziva paznju javnosti, i ne treba kriminalac da ima te beneficije :lol:

drug je onaj kojeg povrsno znas? nemas ti pojma ko je drug....
pinkman

#16377 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pinkman »

vjeshalica wrote: 19/07/2021 11:47 da je bio kao mutapi, gligorevici,budnje mozda bi pisali mediji o njemu

sda jurišnik ljubomorni :lol:

https://ba.n1info.com/vijesti/a411865-e ... j-ucitelj/
Image
Bas je tesko vidjeti ovu fotografiju.
skaljicmufid

#16378 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skaljicmufid »

Malo empatije,

Iskreno žalim porodicu Memić, posebno ženski dio, majku Dženana o kojojoj nema ni riječi u medijima, majčina suza je najteža, žalim i sestru Arijanu čija bol nije manja...

Ali iskreno žalim i porodicu Mutap, mada sada to nije poželjno reći javno, njihova mi je bola i nesreća prisutna, pokazaće se na kraju kakvu su nepravdu doživjeli...

Žalim Alisu Mutap sada Ramić, prođe joj mladost u izolaciji, trpljenju uvreda i prijetnji smrću i silovanjem.

Ali, dok se Arijana nekako "snašla" i to svoje vrijeme bola ispunjava politikom u skupštinskim klupama i van klupa, za to vrijeme Alisa provodi vrijeme u skrivanju od psihopata žednih njene nesreće, krvi i sramoćenja.. zatvorena u kući ili u pritvoru zbog ostrašćene rulje...
Manual

#16379 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Manual »

skaljicmufid wrote: 19/07/2021 12:20 Malo empatije,

Iskreno žalim porodicu Memić, posebno ženski dio, majku Dženana o kojojoj nema ni riječi u medijima, majčina suza je najteža, žalim i sestru Arijanu čija bol nije manja...

Ali iskreno žalim i porodicu Mutap, mada sada to nije poželjno reći javno, njihova mi je bola i nesreća prisutna, pokazaće se na kraju kakvu su nepravdu doživjeli...

Žalim Alisu Mutap sada Ramić, prođe joj mladost u izolaciji, trpljenju uvreda i prijetnji smrću i silovanjem.

Ali, dok se Arijana nekako "snašla" i to svoje vrijeme bola ispunjava politikom u skupštinskim klupama i van klupa, za to vrijeme Alisa provodi vrijeme u skrivanju od psihopata žednih njene nesreće, krvi i sramoćenja.. zatvorena u kući ili u pritvoru zbog ostrašćene rulje...
Majmune, Arijana je izgubila brata...
jazzer

#16380 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by jazzer »

Jos jedan od onih kojima je sve i jedan post napisan na ovoj temi. Doduse, objektivni postovi, tesko da mozes
primjetiti cija je botina.
Karikaturist

#16381 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Karikaturist »

Dont feed troll..
Manual

#16382 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Manual »

Za pljuvanja u lice
pinkman

#16383 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pinkman »

Evo advokati osumnjicenih se obratili javnosti. Ima na R.a.p.o.r.t portalu.
Nivelacija

#16384 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Nivelacija »

Manual wrote: 19/07/2021 12:27

Pa i ovoj Alisi bolje da je i nju Ljubo ubio nego sto ovo trpi 5 godina.

Sta izgubila brata i smije raditi sta pozeli i unistavati zivote drugima de ba manite se ubleha.
Manual

#16385 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Manual »

Nivelacija wrote: 19/07/2021 12:38
Pa i ovoj Alisi bolje da je i nju Ljubo ubio nego sto ovo trpi 5 godina.

Sta izgubila brata i smije raditi sta pozeli i unistavati zivote drugima de ba manite se ubleha.
Jeste, sve živo maltretira...
Ne seri
vjeshalica

#16386 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

pinkman wrote: 19/07/2021 12:18
vjeshalica wrote: 19/07/2021 11:47 da je bio kao mutapi, gligorevici,budnje mozda bi pisali mediji o njemu

sda jurišnik ljubomorni :lol:

https://ba.n1info.com/vijesti/a411865-e ... j-ucitelj/
Image
Tako je.
skafiskafsnjak

#16387 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skafiskafsnjak »

vjeshalica wrote: 19/07/2021 12:43
pinkman wrote: 19/07/2021 12:18

Tako je.
Preseravanje vala :-)
vjeshalica

#16388 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

skafiskafsnjak wrote: 19/07/2021 12:44
vjeshalica wrote: 19/07/2021 12:43

Tako je.
Pa jeste preseravanje vama, jer vise volite biti objektivni uz sestrice Mutap, nego uz nekog momka kojeg vise nema. Moralne horizontale SDA velikomucenika.
Hakiz

#16389 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Hakiz »

Bolje da nisi prokomentariso.
dzolix

#16390 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dzolix »

GAU8 wrote: 19/07/2021 11:08 Koliko sam ja upratio, prije nestanka snimaka, policijski sluzbenici (dva ili vise njih) su pregledali te snimke, i znaju sta je bilo na njima.
Je li to tacno?
Varijanta :
a) Policajci su u petak samo pregledali snimak, nestaje struje nisu ni pokusali kopiranje
ostavljaju prazne Cd vracaju se nakon par dana, nema Cd, nema ni snimka na hd.

b)Policajci su pregledali snimak, krenuli sa kopiranjem i u toku kopiranja nestaje struje ,nije uspjelo kopiranje na Cd vracaju se nakon par dana, nema snimka ni praznih Cd.

c) Policajci su pregledali snimak, krenuli sa kopiranjem, iskopirali, narezali jedan dio na Cd krenuli da kopiraju drugi dio to jest dane od ranije ili kasnije 6.5.4.,,12.13. ali nestaje struje oni ostavljaju na recepciji Cd sa izkopiranim materijalom ,,,vracaju se nakon par dana, zatichu da nema C diska (Cd), nema ni snimka na hard disku.

X)Policajci su pregledali snimak, izkopirali na Cd, obrisali snimak na hard disku uzeli Cd sa kopiranim materijalom ,,negdje je Cd namjerno skriven ili slucajno izgubljen.
skafiskafsnjak

#16391 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skafiskafsnjak »

vjeshalica wrote: 19/07/2021 12:45
skafiskafsnjak wrote: 19/07/2021 12:44

Pa jeste preseravanje vama, jer vise volite biti objektivni uz sestrice Mutap, nego uz nekog momka kojeg vise nema. Moralne horizontale SDA velikomucenika.
Vrati se na moje postove na ovoj temi .... Kakvi ba Mutapi?
Ovo je preseravanje i tacka. " Silovanje " teme . Bjezi jbt..... Ispade sad da je Dzenan bio momak za primjer ...

Na strani Memica sam, zato sam i rekao da se vratis na postove....
vjeshalica

#16392 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

Uredu
skafiskafsnjak

#16393 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skafiskafsnjak »

Momak je ubijen...to se prikriva, okej. Na strani sam roditelja i ne daj Boze da iko to ikad vise dozivi...

Ali sad se predstavlja kao neka moralna vertikala...odvadite ...
vjeshalica

#16394 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

Tvoje sranje na temi o empatiji na racun Mutapa me podsjeca na onaj dio kod Senada kad Bludnjo izjavljuje kako je njegov sin imao problema koje je prevazisao,pa poslije toga govori kako je on za primjer,obrazovan,stariji itd da bi se petljao sa tamo nekom Alisom.
Dakle sranje kroz SDA granje.
Muamer mlavi suprugu, pokusava se ista spasiti siledzijstva itd.
Tako da je on za primjer. 😂
vjeshalica

#16395 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

skafiskafsnjak wrote: 19/07/2021 12:51 Momak je ubijen...to se prikriva, okej. Na strani sam roditelja i ne daj Boze da iko to ikad vise dozivi...

Ali sad se predstavlja kao neka moralna vertikala...odvadite ...
Niko ne prica o moralnosti, vec o upitu ba prosloj stranici da li je iko pricao o Dzenanu osim njegove sestre Arijane. Stavila sam link i to je to.
Mozda bi nam ti mogao objasniti sto Dzenan nije moralna vertikala, ispada pomalo po izjavama,da je dobio sto je zasluzio? Sta ti znas o Dzenanu da mi ne znamo, hajde reci nam?
skafiskafsnjak

#16396 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skafiskafsnjak »

vjeshalica wrote: 19/07/2021 12:54 Niko ne prica o moralnosti, vec o upitu ba prosloj stranici da li je iko pricao o Dzenanu osim njegove sestre Arijane. Stavila sam link i to je to.
Mozda bi nam ti mogao objasniti sto Dzenan nije moralna vertikala, ispada pomalo po izjavama,da je dobio sto je zasluzio? Sta ti znas o Dzenanu da mi ne znamo, hajde reci nam?
Nisam nigdje rekao da je dobio sto je zasluzio.
Ali nosanje pistolja i petljanje sa fuficom Alisom je dovoljno da mogu reci da nije moralna vertikala.
pinkman

#16397 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pinkman »

dzolix wrote: 19/07/2021 12:46
GAU8 wrote: 19/07/2021 11:08 Koliko sam ja upratio, prije nestanka snimaka, policijski sluzbenici (dva ili vise njih) su pregledali te snimke, i znaju sta je bilo na njima.
Je li to tacno?
Varijanta :
a) Policajci su u petak samo pregledali snimak, nestaje struje nisu ni pokusali kopiranje
ostavljaju prazne Cd vracaju se nakon par dana, nema Cd, nema ni snimka na hd.

b)Policajci su pregledali snimak, krenuli sa kopiranjem i u toku kopiranja nestaje struje ,nije uspjelo kopiranje na Cd vracaju se nakon par dana, nema snimka ni praznih Cd.

c) Policajci su pregledali snimak, krenuli sa kopiranjem, iskopirali, narezali jedan dio na Cd krenuli da kopiraju drugi dio to jest dane od ranije ili kasnije 6.5.4.,,12.13. ali nestaje struje oni ostavljaju na recepciji Cd sa izkopiranim materijalom ,,,vracaju se nakon par dana, zatichu da nema C diska (Cd), nema ni snimka na hard disku.

X)Policajci su pregledali snimak, izkopirali na Cd, obrisali snimak na hard disku uzeli Cd sa kopiranim materijalom ,,negdje je Cd namjerno skriven ili slucajno izgubljen.
Ja sam prvi put nedavno procitao da nedostaju neki CD-ovi.

Tu je greska sto nije naredjeno da se izuzme citav hard disk, a ne da se prave kopije snimaka. To je trebao tuzilac narediti, ali nije. Protiv njega je podnesena krivicna prijava, medjutim, kako sam uspio procitati, on je ipak svjedok.
vjeshalica

#16398 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

skafiskafsnjak wrote: 19/07/2021 12:56
vjeshalica wrote: 19/07/2021 12:54 Niko ne prica o moralnosti, vec o upitu ba prosloj stranici da li je iko pricao o Dzenanu osim njegove sestre Arijane. Stavila sam link i to je to.
Nisam nigdje rekao da je dobio sto je zasluzio.
Ali nosanje pistolja i petljanje sa fuficom Alisom je dovoljno da mogu reci da nije moralna vertikala.
Hmm da li je znao ko je Alisa? Ljudi vole da se pretvaraju da bi postigli ciljeve. Isto kao sto Alisa glumi amneziju da sakrije ko je i sta je.
Dzenan nije ni prvi ni zadnji momcic koji je naletio na ofajlu, i obratno ima kamara zena koje su naletile na siledzije i olos.
Sto se tice pistolja ima vjerovatno razlog sto ga je nosio,kamo srece da ga je upotrijebio,mozda bi sad bio ziv.
skafiskafsnjak

#16399 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skafiskafsnjak »

Pravdanje pravdanje....
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#16400 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by mk ultra »

ako je to opravdanje da se neko ubije, onda si upravu
ako nije onda nisi upravu.