Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i za kolegu/icu - ne, ne mirisem ifeta, ima nesto sto ne volim, narcisoidni control freak manipulator bi bio neki opis
Sto bi bio narcisoidan ako drzi do sebe i ne pravi majmuna u javnosti nao npr Kolić?
Ili vas samo boli cinjenica da zna materiju bolje od vas sto mislite da ste bolji?
Bas da vidimo sada 23. jula hoce li Vrhovni sud sa romima napraviti neku farsu, a i oni jadni sto njima ovo treba neka i oni progovore, ko je njih nasao da preuzmu krivicu i sta se tu događalo sve.
uglavnomja wrote: ↑09/07/2021 19:14
sistem se mora srusiti ili ce nestati zemlje
sva stoka u zatvor, uz oduzimanje svake marke preko redovne plate
samo mislim da se valst rusi na dugi nacin
(jedan je al capone koji je u zatvoru zvrsio zbog poreza, a ne zbog organizovanog kriminala, reketa, sverca i xxxx ubistava)
ne branim ja nikoga.
samo posmatram sa strane
prema dosupnim podacima - nema logike
a ja volim logiku
i ne volim manipulisanje
i za kolegu/icu - ne, ne mirisem ifeta, ima nesto sto ne volim, narcisoidni control freak manipulator bi bio neki opis
Meni se cini da si ti visak u ovom drustvenom sistemu
"The best laid schemes o' mice and men/ Gang aft a-gley/ An' leave us naught but grief an' pain/ For promised joy" – Berns („I najbolji planovi miševa i ljudi, padaju u vodu, ostavljajući za sobom samo patnju i bol, zbog iznevjerenih nada...“).
skaljicmufid wrote: ↑09/07/2021 22:24
"The best laid schemes o' mice and men/ Gang aft a-gley/ An' leave us naught but grief an' pain/ For promised joy" – Berns („I najbolji planovi miševa i ljudi, padaju u vodu, ostavljajući za sobom samo patnju i bol, zbog iznevjerenih nada...“).
Znachi ako si organizator otkrivanja i ako nesto ubrljas ili ne pogodis pravu istinu onda si u stvari organizator sakrivanja. Ako si policajac i ako neuchinis kako treba tacno po propisu onda si kriminalac.Ako neko odrzi protiv tebe proteste onda je sigurnije za tebe i drustvo da budes u zatvoru. Ako si tuzilac ili sudija i pogrijesis u krivicnom gonjenju ili u sudskom postupku onda mozesh otici u advokate.
dzolix wrote: ↑09/07/2021 23:51
Znachi ako si organizator otkrivanja i ako nesto ubrljas ili ne pogodis pravu istinu onda si u stvari organizator sakrivanja. Ako si policajac i ako neuchinis kako treba tacno po propisu onda si kriminalac.Ako neko odrzi protiv tebe proteste onda je sigurnije za tebe i drustvo da budes u zatvoru. Ako si tuzilac ili sudija i pogrijesis u krivicnom gonjenju ili u sudskom postupku onda mozesh otici u advokate.
Ovo je Bosna i Hercegovina, sve kod nas moze.
Da je nase dijete(Ne daj Boze)zavrsilo kao Dzenan, svi bi se borili kao Muriz mozda bi neki i odustali jer je to borba protiv svih.
Ali da je nase dijete ubilo nekog na ovaj nacin, kako bi reagovali.
Pa isto ovako, pricamo neke bajke a 99% naroda u BiH bi zvalo veze i stele i puno tog da sacuva vlastito dijete zatvora.
Takvi smo, nepravedni na svakom koraku i sa razlogom imamo takvu vlast.
Generalno Sda je po meni odgovorna isto koliko i svi njeni koalicijoni partneri u vlasti svih ovih godina, ukljucujuci i one koji su u medjuvremenu stranku napustili.
Avdo Avdic ima hrabrost, meni je drago da postoji jer u vecini slucajeva ima dobar dokazni materijal.
Da, ako si policajac i ne učiniš sve po propisu onda nisi dostojan te uniforme koju nosiš...."prljavi policajac" ili kriminalac i nema neke suštinske razlike.
Biće nešto od tebe momčino, polako nadolaziš k'o rasol
Almir_ wrote: ↑10/07/2021 00:16
Ovo je Bosna i Hercegovina, sve kod nas moze.
Da je nase dijete(Ne daj Boze)zavrsilo kao Dzenan, svi bi se borili kao Muriz mozda bi neki i odustali jer je to borba protiv svih.
Ali da je nase dijete ubilo nekog na ovaj nacin, kako bi reagovali.
Pa isto ovako, pricamo neke bajke a 99% naroda u BiH bi zvalo veze i stele i puno tog da sacuva vlastito dijete zatvora.
Takvi smo, nepravedni na svakom koraku i sa razlogom imamo takvu vlast.
Generalno Sda je po meni odgovorna isto koliko i svi njeni koalicijoni partneri u vlasti svih ovih godina, ukljucujuci i one koji su u medjuvremenu stranku napustili.
Avdo Avdic ima hrabrost, meni je drago da postoji jer u vecini slucajeva ima dobar dokazni materijal.
Nije svakom dijete Bog
Odgajaš dijete da ne nanosi zulum nikome, štitiš ga i usmjeravaš prema poštenom odnosu prema ljudima, životinjama, biljkama, prema tuđoj imovini....