Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

suspect_zero

#14201 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by suspect_zero »

Već smo ovakav scenario i pisali ovdje.
Alisa šuti ko je napadač i glupira se sa amnezijom, ako kažeš napadače (vjerovatno neki klošari) dovodiš u mogućnost da isti otkucaju nalogodavca...ako ode nalogodavac ode donator SDA u pizdu strininu....i onda je krenula drama podmićivanja, montiranja, ucjena,zastrašivanja....treba novi zatvor praviti.
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#14202 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Impressum »

suspect_zero wrote: 01/07/2021 14:07 Znači zato je mali Budnjo čuvao račune iz apoteke i Mullera.
Muamer nije bio tu
to se zna
suspect_zero

#14203 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by suspect_zero »

Impressum wrote: 01/07/2021 14:15
suspect_zero wrote: 01/07/2021 14:07 Znači zato je mali Budnjo čuvao račune iz apoteke i Mullera.
Muamer nije bio tu
to se zna
Pa da, ali je odmah rekao gdje je bio za vrijeme ubistva i priložio dokaze :oops:
Koume

#14204 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Impressum wrote: 01/07/2021 13:21
Koume wrote: 01/07/2021 13:05 a sto se tice Dalide udjite malo procitajte kakve je usluge radila Budnjinom sinu
po mojim informacijama, upravo se ta veza u tuzilastvu ozbiljno istrazuje
Muamer je vrlo bitan za cijeli slucaj
on je narucilac batina, ali ne i ubistva
Alisa je kljuc svega
ona mora ispricati sta se desavalo te noci
Ne znam ja ko je narucilac ko je izvrsio batine i ubistvo jedino sto znam je da Dalida voli da preuzme slucajeve mladog Budnje koji svaki put zavrse u njegovu korist. Nokautira momka na ulici, policija ga uhapsi, te iste policajce suspenduju i njima se sudi ne njemu
Image
Image
ovo_malo_duse

#14205 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by ovo_malo_duse »

Impressum wrote: 01/07/2021 13:59
sumirprimus wrote: 01/07/2021 13:49 da, tebe sam pitao jer djelujes sigurno u to sto pricas, vjerovatno znas nesto vise i van foruma.
znam
i sto je najbitnije nije me ni sekunde strah :D

citao sam malo ove patetike oko farova, putanja, padova, skupljanja stakla itd
smijurija
niko se u tuzilastvu ne bavi sa time
to je davno odbaceno

glavna teza je Muamer se zaljubio u debelguzu
platio lika da rahmetli Dzenana preplasi, ali ne da ga ubije
postoji i ta presretnuta poruka "malo nastoca ili malo nasaketa" stoji u poruci
sta i kako je se desilo ce Alisa ili ispricati ili odlezati dodatnih godina
na njoj je
slucaj je tako smijesno jednostavan
ali obzirom na konekciju SDA-Budnjo-Burzic stvar je otisla u drugom smjeru
sad se vode zakulisne borbe da se pokusa sanirati steta

kao doktor koji gleda ratnu povredu i pita koliko da amputiram
Amputaciju treba krenut od glave....Ovo ako je tacno treba pola MUPA , 3/4 Tuzilastva i kompletan Menadzment na KUSC sa one dvije kucke na celu Amputirat.
Izvrsilac i Narucilac su najmanje bitni. Bitna je ova poshast , rak drustva kog treba utuc ko zmiju, koji misli da je iznad svih da moze sta hoce i kako i kad hoce...

Dalidi dozivotnu ako je stvarno istina a jest 95% vjerujem ( oni 5 % ni svojim ocima dok ne pipnem :D )....Ma sta dozivotnu treba uvest prijeki sud.

Sto moj jaran Amputirac (tako ga zovemo izgubio nogu na Treski) kaze "O majko da se hoce zaratit . Na poljinama bi otvorio prijeki sud i bio bi im ko Prle iz Otpisanih i tuzilac i Streljacki stroj, prvih 15 dana a onda bi opet na Tresku"..
Koume

#14206 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

ovo_malo_duse wrote: 01/07/2021 14:21
Impressum wrote: 01/07/2021 13:59
znam
i sto je najbitnije nije me ni sekunde strah :D

citao sam malo ove patetike oko farova, putanja, padova, skupljanja stakla itd
smijurija
niko se u tuzilastvu ne bavi sa time
to je davno odbaceno

glavna teza je Muamer se zaljubio u debelguzu
platio lika da rahmetli Dzenana preplasi, ali ne da ga ubije
postoji i ta presretnuta poruka "malo nastoca ili malo nasaketa" stoji u poruci
sta i kako je se desilo ce Alisa ili ispricati ili odlezati dodatnih godina
na njoj je
slucaj je tako smijesno jednostavan
ali obzirom na konekciju SDA-Budnjo-Burzic stvar je otisla u drugom smjeru
sad se vode zakulisne borbe da se pokusa sanirati steta

kao doktor koji gleda ratnu povredu i pita koliko da amputiram
Amputaciju treba krenut od glave....Ovo ako je tacno treba pola MUPA , 3/4 Tuzilastva i kompletan Menadzment na KUSC sa one dvije kucke na celu Amputirat.
Izvrsilac i Narucilac su najmanje bitni. Bitna je ova poshast , rak drustva kog treba utuc ko zmiju, koji misli da je iznad svih da moze sta hoce i kako i kad hoce...

Dalidi dozivotnu ako je stvarno istina a jest 95% vjerujem ( oni 5 % ni svojim ocima dok ne pipnem :D )....Ma sta dozivotnu treba uvest prijeki sud.

Sto moj jaran Amputirac (tako ga zovemo izgubio nogu na Treski) kaze "O majko da se hoce zaratit . Na poljinama bi otvorio prijeki sud i bio bi im ko Prle iz Otpisanih i tuzilac i Streljacki stroj, prvih 15 dana a onda bi opet na Tresku"..
Nema lijeka za lijepu nasu, korupcija se toliko nalazi u svim granama drustva i toliko duboko ide da se ne moze ni izlijeciti vise. Svima otkazi, zatvori, dovest strance da nas vode i tjt.
YouAreMyDestiny

#14207 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by YouAreMyDestiny »

Možda ima nade, da kod nas nešto krene kako treba.
Koume

#14208 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Nisam za ovu trenutacno SDA ali veci problem je sto i ostale stranke nisu nista bolje, grabe moc, grabe pozicije, zaposljavanje svojih u drzavne institucije i firme, mi smo kao narod takav.
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#14209 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Impressum »

Koume wrote: 01/07/2021 14:33 Nisam za ovu trenutacno SDA ali veci problem je sto i ostale stranke nisu nista bolje, grabe moc, grabe pozicije, zaposljavanje svojih u drzavne institucije i firme, mi smo kao narod takav.
to rade sve partije u svijetu
svako gura svoga
tako u NYC, tako je i u Londonu
samo neko ovako ofirno

ali vlast nije samo guranje svojih, vec pravedno vodjenje drzave
politika je taj fini balans daj meni, ali daj i njima da bi mi ostali na vlasti

problem SDA je sto se samo i iskljucivo bavi guranjem svojih i pljackom
njih drzava i gradjani ne zanimaju
samo me, myself and I

da ne idemo sad u off
Gandalf

#14210 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Gandalf »

Jedan krupan slučaj pokrenuo bi mnogo toga, ovo bi bilo prvi put da državna mafija žargonski čučne, da hadžije i hodžije na minderima nisu uspjeli kontrirati državi.

Ogroman bi ovo bio podstrek za promjene. Velika poruka za javnost. Pad ovog režima krenuo od njihove najbezveznije afere ikada, najbenignije, ko će biti prvi u seljačina u kantonalnom odboru. I nekako raja konačno progleda kakvi balvani i seljačine nas lažu i kradu. Korona cirkus, respiratori vakcine, debilni fadil, sve je to dolilo ulje na vatru. Padaju, a bilo je vrijeme da padnu još i prije 20 godina.
Koume

#14211 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Gandalf wrote: 01/07/2021 14:39 Jedan krupan slučaj pokrenuo bi mnogo toga, ovo bi bilo prvi put da državna mafija žargonski čučne, da hadžije i hodžije na minderima nisu uspjeli kontrirati državi.

Ogroman bi ovo bio podstrek za promjene. Velika poruka za javnost. Pad ovog režima krenuo od njihove najbezveznije afere ikada, najbenignije, ko će biti prvi u seljačina u kantonalnom odboru. I nekako raja konačno progleda kakvi balvani i seljačine nas lažu i kradu. Korona cirkus, respiratori vakcine, debilni fadil, sve je to dolilo ulje na vatru. Padaju, a bilo je vrijeme da padnu još i prije 20 godina.
Previse je komplikovana struktura drzave, sve dok se ne uvede jedan predsjednik, smanjenje ovih kantona na regije, smanjenje broja opstina tesko da ce kakvog napretka biti jer je potrebno previse ljudi za trenutacnu strukturu da bi se nesto promijenilo. Sam primjer vam je ovaj slucaj gdje kantonalno tuzilastvo vodi jednu politiku, a drzavno drugu isto tako i sa sudovima
udri me jace

#14212 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by udri me jace »

ja predviđam da ce ovo pred izbore drzavni sud vratiti na kantolani, paralelno s tim Novalic ce obezbijediti vecu kolicinu vakcina .... SDA win win situacija i pomest ce izbore :bih:
Impressum

#14213 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Impressum »

i agree wrote: 01/07/2021 13:37 Tesko da ce nakon respiratora i vakcina te smrtnih slucajeva od korone pobjedit sda
You should never underestimate the predictability of stupidity
milion puta dokazano

Last edited by Impressum on 01/07/2021 15:07, edited 1 time in total.
Koume

#14214 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

udri me jace wrote: 01/07/2021 14:55 ja predviđam da ce ovo pred izbore drzavni sud vratiti na kantolani, paralelno s tim Novalic ce obezbijediti vecu kolicinu vakcina .... SDA win win situacija i pomest ce izbore :bih:
I onda se el Bake probudio
Sarah24

#14215 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Sarah24 »

Zadali se doticni da otkriju ko je Impressum, nema ih na temi podugo :mrgreen: :zoka:
YouAreMyDestiny

#14216 Re: Slučaj Dženan Memić

Nadaju se sda jadnici da će i dalje uživati u svom mufljarluku.
Mraka

#14217 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Mraka »

udri me jace wrote: 01/07/2021 14:55 ja predviđam da ce ovo pred izbore drzavni sud vratiti na kantolani, paralelno s tim Novalic ce obezbijediti vecu kolicinu vakcina .... SDA win win situacija i pomest ce izbore :bih:
Afera respiratori,vakcine,slučaj Dzenan Memic,misteriozne smrti na KCUS ...itd narodu je puna kapa svega nema šanse da pometu izbore kako si napisao..A u slučaju nedo Bog da se to desi onda nam je jedina nada masovni protesti tj nešto slično kao što je bio u Srbiji 5 oktobar 2000 kada je pao režim Miloševića.
udri me jace

#14218 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by udri me jace »

Mraka wrote: 01/07/2021 15:35
Afera respiratori,vakcine,slučaj Dzenan Memic,misteriozne smrti na KCUS ...itd narodu je puna kapa svega nema šanse da pometu izbore kako si napisao..A u slučaju nedo Bog da se to desi onda nam je jedina nada masovni protesti tj nešto slično kao što je bio u Srbiji 5 oktobar 2000 kada je pao režim Miloševića.
sve su to i dalje samo glasine a SDA dokazano i dalje najveća stranka u BiH. Ja ih ne volim ali to je cinjenica.
Mraka

#14219 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Mraka »

udri me jace wrote: 01/07/2021 15:37

sve su to i dalje samo glasine a SDA dokazano i dalje najveća stranka u BiH. Ja ih ne volim ali to je cinjenica.
Nisu baš toliko jaki kao što su bili primjer je sada Ilidža gdje je SDA ordinirala tj zapošljavala masovno,radili razne malverzacija a kako je NiP preuzeo sve su skoro ali skoro benificije izgubili primjer finansije itd.....Polako samo doći će im aBd kraj.
Last edited by Mraka on 01/07/2021 15:43, edited 2 times in total.
YouAreMyDestiny

#14220 Re: Slučaj Dženan Memić

Još jedan što ne voli sda ALI... :mrgreen:
skafiskafsnjak

#14221 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by skafiskafsnjak »

udri me jace wrote: 01/07/2021 15:37

Tebe bas treba udariti jace :skoljka:
udri me jace

#14222 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by udri me jace »

zasto? sagledaj realno stvari. i ja sam da ih se rusi, sli tesko jara
Impressum

#14223 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Impressum »

Sarah24 wrote: 01/07/2021 15:28 Zadali se doticni da otkriju ko je Impressum, nema ih na temi podugo :mrgreen: :zoka:
OSA od klix-a trazi podatke o mojoj registraciji na forum :lol:
nema sta mnogo sam bitan :lol:

kao sto sam rekao Mutapi i policajci su gotovi
za ove ostale cemo da vidimo
sta ce tu isplivati, jos ne znamo

Dalida je odlukom Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća od 14. 2. 2019. godine imenovana je za sutkinju Suda BiH
to nije mala stvar, to uopste nije zajebancija
ko koga tu da ili ne da
koliki je pritisak, koga ce zrtvovati, sta ce oni zrtvovani dobiti da ne otkrivaju dalje

isto tako postoji odredjeni broj zasticenih svjedoka koji prica i vise nego sto treba
morali ih usutkivati :lol:
bukvalno im govorili "dobro to sad nema veza sa ovim slucajem"
tuzilastvo ima jako delikatnu situaciju
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#14224 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JoseMujica »

video wrote: 30/06/2021 21:03
JoseMujica wrote: 30/06/2021 18:03 ovaj slučaj je odavno izašao iz okvira kriminalističke istrage i odletio u sferu politike i mislim da će se zbog toga teško ikada išta riješiti :(

neki dan sam čuo za mene šokantan trač/priču pa me zanima jel iko slično nešto čuo ili su to samo mahalska naklapanja....a to je da je moj ratni komadant trao ovu Alisu, kupio joj i stan između ostaloga i da je on taj koji stoji iza svega :shock:

ps
lik koji mi je to ispričao je iz Tornjakovog jata, solidno ušemljen
Ako mislimo na istu brigadu, ista je imala dva komadanta. Jel mislis na prvog ili drugog?
prvog
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#14225 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JoseMujica »

Melisa84 wrote: 30/06/2021 18:07
JoseMujica wrote: 30/06/2021 18:03 ovaj slučaj je odavno izašao iz okvira kriminalističke istrage i odletio u sferu politike i mislim da će se zbog toga teško ikada išta riješiti :(

neki dan sam čuo za mene šokantan trač/priču pa me zanima jel iko slično nešto čuo ili su to samo mahalska naklapanja....a to je da je moj ratni komadant trao ovu Alisu, kupio joj i stan između ostaloga i da je on taj koji stoji iza svega :shock:

ps
lik koji mi je to ispričao je iz Tornjakovog jata, solidno ušemljen
Prevljak? :zoka:
da
Locked