baš je ono teško bilojao_situacije wrote:na crnoj hronici, nije ovdjekaranana wrote:Na ovoj temi je bila fenomenalna analiza alise od strane jednog forumasa. Njeni pogledi i ponasanje u sudnici....zakljucak je 100% laze.
e jesam se ismijao tada
Slučaj Dženan Memić
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1376 Re: Slučaj Dženan Memić
- uglavnomja
#1377 Re: Slučaj Dženan Memić
Black swan wrote:baš je ono teško bilojao_situacije wrote:na crnoj hronici, nije ovdjekaranana wrote:Na ovoj temi je bila fenomenalna analiza alise od strane jednog forumasa. Njeni pogledi i ponasanje u sudnici....zakljucak je 100% laze.
e jesam se ismijao tada
jeste
bilo mi zao coj'ka, zad'o se pravo ... (ne sjecam se vise ko je bio)
ali sa ove vremenske distance, doslo se do siutacije da je analaizirana trenutno osumnjicena u sudskom postupku
-
MensurM
#1378 Re: Slučaj Dženan Memić
Jesam ja nešto propustio? Mutap osumnjičena? Where? When?uglavnomja wrote:Black swan wrote:baš je ono teško bilojao_situacije wrote:
na crnoj hronici, nije ovdje
e jesam se ismijao tada
jeste![]()
bilo mi zao coj'ka, zad'o se pravo ... (ne sjecam se vise ko je bio)
ali sa ove vremenske distance, doslo se do siutacije da je analaizirana trenutno osumnjicena u sudskom postupku
- uglavnomja
#1379 Re: Slučaj Dženan Memić
propustio si puno toga prije nego si se registrovao i poceo posjecivati samo ovu temu.
davno je to bilo, na crnoj hronici, gaf svih gafova, zamjena identiteta
davno je to bilo, na crnoj hronici, gaf svih gafova, zamjena identiteta
- JThomas
#1380 Re: Slučaj Dženan Memić
prije nego što si dobio na kafu...
- Sara03
#1381 Re: Slučaj Dženan Memić
Da se ne zaboravi...
Javnosti je malo poznato, da je ona također pretučena te kobne noći. Zadobila je povrede glave, potres mozga, povrede vrata, povrede leđa i povrede prstiju.
Ubica/e rahmetli Dženana Memića je pokušao ubiti i Alisu. Ona nije bila nijemi svijedok koji je posmatrao, kako se nagađa u medijima, nego je pronađena krvava i pretučena. Zbog čega i zbog koga se kriju takve informacije?
Odlomak iz ispovijesti familije Mutap.
Javnosti je malo poznato, da je ona također pretučena te kobne noći. Zadobila je povrede glave, potres mozga, povrede vrata, povrede leđa i povrede prstiju.
Ubica/e rahmetli Dženana Memića je pokušao ubiti i Alisu. Ona nije bila nijemi svijedok koji je posmatrao, kako se nagađa u medijima, nego je pronađena krvava i pretučena. Zbog čega i zbog koga se kriju takve informacije?
-
MensurM
#1382 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa da. Znači da je napadač kojeg je ona angožavala, nju toliko prebio da je imala potres mozgaSara03 wrote:Da se ne zaboravi...
Joj kako lutate, džamijem
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1383 Re: Slučaj Dženan Memić
JThomas wrote:prije nego što si dobio na kafu...
-
pemanapemani
#1384 Re: Slučaj Dženan Memić
Koji sad napadač?MensurM wrote:Pa da. Znači da je napadač kojeg je ona angožavala, nju toliko prebio da je imala potres mozgaSara03 wrote:Da se ne zaboravi...
Odlomak iz ispovijesti familije Mutap.![]()
Zar nisu pijani Romi?
Toliko o lutanju.
- Sara03
#1385 Re: Slučaj Dženan Memić
MensurM wrote:Pa da. Znači da je napadač kojeg je ona angožavala, nju toliko prebio da je imala potres mozgaSara03 wrote:Da se ne zaboravi...
Ko je to tvrdio i kada? Malo mi se gubiš, al' hajde, malo seljober, malo gospodin. Je l' bude makar za fuka?
- Streptokok
#1386 Re: Slučaj Dženan Memić
ono se ne bi smjelo prepustiti zaboravu. naj izvala od kad je interneta.jao_situacije wrote:na crnoj hronici, nije ovdjekaranana wrote:Na ovoj temi je bila fenomenalna analiza alise od strane jednog forumasa. Njeni pogledi i ponasanje u sudnici....zakljucak je 100% laze.
e jesam se ismijao tada
-
MensurM
#1387 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa Memići tvrde da je ona napravila sačekušu. A ona dobila opasne batine.Sara03 wrote:MensurM wrote:Pa da. Znači da je napadač kojeg je ona angožavala, nju toliko prebio da je imala potres mozgaSara03 wrote:Da se ne zaboravi...
Joj kako lutate, džamijem![]()
Ko je to tvrdio i kada? Malo mi se gubiš, al' hajde, malo seljober, malo gospodin. Je l' bude makar za fuka?
Gdje je tu logika? Zar je nije mogao po leđima, rukama i nogama udarat, a ne po glavi?
- Streptokok
#1388 Re: Slučaj Dženan Memić
il je dobila batine il je cigo udario autom? de se malo usaglasi sa gore spomenutim "gospodinom".MensurM wrote:[q
Pa Memići tvrde da je ona napravila sačekušu. A ona dobila opasne batine.
Gdje je tu logika? Zar je nije mogao po leđima, rukama i nogama udarat, a ne po glavi?
- jao_situacije
#1389 Re: Slučaj Dženan Memić
šta je tebi više, jesi li ti bolestanMensurM wrote: Jesam ja nešto propustio? Mutap osumnjičena? Where? When?
ko se tebi obratio, ne znaš ni o čemu pričamo
-
MensurM
#1390 Re: Slučaj Dženan Memić
Opomena pred ban za vrijeđanje.jao_situacije wrote:šta je tebi više, jesi li ti bolestanMensurM wrote: Jesam ja nešto propustio? Mutap osumnjičena? Where? When?
-
Hendrix
#1391 Re: Slučaj Dženan Memić
Kad malo skontam, lik je ustvari genije...toliko ce svojim kontriranjem iznervirati sve sudionike teme koji nisu na strani njegovog poslodavca, da ce svi oni dobiti ban...i gotova tema. I poso uradjen, sacuvana je cast postene familije i naravno gospodina Budnje. 
- zateznistub
#1392 Re: Slučaj Dženan Memić
pemanapemani wrote:Koji sad napadač?MensurM wrote:Pa da. Znači da je napadač kojeg je ona angožavala, nju toliko prebio da je imala potres mozgaSara03 wrote:Da se ne zaboravi...
Zar nisu pijani Romi?
Toliko o lutanju.
- jao_situacije
#1393 Re: Slučaj Dženan Memić
MensurM wrote:Opomena pred ban za vrijeđanje.jao_situacije wrote:šta je tebi više, jesi li ti bolestanMensurM wrote: Jesam ja nešto propustio? Mutap osumnjičena? Where? When?
ti se ufurao pravo
ti si izgleda zaboravio ko si
- armin071
#1394 Re: Slučaj Dženan Memić
Kako vam se da naduravati sa ovim likom.
Nego za ove sto su malo vise upuceni sta je sad sa ciganima? Ova sad mjenja iskaz, znaci pada sva izmisljotina o kombiju? Sta je sad ocekivati? Hoce li opet naci neke druge cige ili ce se ici u pravcu da se konacno nesto pokrene?
Nego za ove sto su malo vise upuceni sta je sad sa ciganima? Ova sad mjenja iskaz, znaci pada sva izmisljotina o kombiju? Sta je sad ocekivati? Hoce li opet naci neke druge cige ili ce se ici u pravcu da se konacno nesto pokrene?
-
MensurM
#1395 Re: Slučaj Dženan Memić
Gotova tema koju sam ja i otvorio? E jesi mi bistar...Hendrix wrote:Kad malo skontam, lik je ustvari genije...toliko ce svojim kontriranjem iznervirati sve sudionike teme koji nisu na strani njegovog poslodavca, da ce svi oni dobiti ban...i gotova tema. I poso uradjen, sacuvana je cast postene familije i naravno gospodina Budnje.
-
MensurM
#1396 Re: Slučaj Dženan Memić
Ne pada ništa u vodu. Materijalni dokazi govore dovoljno, kako zasad stoje stvari. Pričekat ćemo presudu.armin071 wrote:Kako vam se da naduravati sa ovim likom.![]()
-
foton
#1397 Re: Slučaj Dženan Memić
Steta sto nema ban za vrijedjanje zdravog razuma...MensurM wrote:
Opomena pred ban za vrijeđanje.
- Sara03
#1398 Re: Slučaj Dženan Memić
Nemoj o tome, živ bio. Većina forumaša je već davno provalila tvoju logiku, postavljajući razumna pitanja, a zauzvrat su dobili muk ili eventualno nastavak laprdanja.MensurM wrote:
Pa Memići tvrde da je ona napravila sačekušu. A ona dobila opasne batine.
Nego, de nam reci, dođe li ti šta, ona svjedokinja, što ju je predložila odbrana, inače uposlenica u MUP-u Kantona Sarajevo?
-
mrgreen
#1399 Re: Slučaj Dženan Memić
Samo hranite trola. Ignore je majka 
- jazzer
#1400 Re: Slučaj Dženan Memić
MensurM
Most active topic:Slučaj Dženan Memić
(250 Posts / 31.02% of user’s posts)
I ja sam, kao gradjanin ovog grada, zainteresovan za ovaj slucaj, jer danas-sutra mozda
cu i ja ili neko moj biti ''slucaj Memic'', al' neko ko napise 250 postova na ovakvoj temi
je ili placen za to, ili ima jako dobar razlog druge prirode.
Most active topic:Slučaj Dženan Memić
(250 Posts / 31.02% of user’s posts)
I ja sam, kao gradjanin ovog grada, zainteresovan za ovaj slucaj, jer danas-sutra mozda
cu i ja ili neko moj biti ''slucaj Memic'', al' neko ko napise 250 postova na ovakvoj temi
je ili placen za to, ili ima jako dobar razlog druge prirode.