ako nema, tako i treba
ovdje (zg) ih ima jako puno ali moram priznat da ih odavno nisam vidio (u većem broju)....joj što se igram, garant ću danas naletit na poveću grupaciju
He he, gledo ja. Na vivi jel tako?Saian wrote:ma nije valjda neko gledo travel sick, najbolja emisija s najloodjim englezom, hahhaah, kao bil vi pjevali sa mnom, onaj jedan albanac kaze: "verpiss dich du arsch", a englez mislim da to nije bilo nesto srdacno, ili nadji u Hamburgu zensku koja je spavala s jednim od Beatles-a haha ono je super serija hey
Covjek je konstatirao da je zalosno sto 10 000 gradjana glavnog grada jedne izrazito antifasisticke nacije fura nacizam, i ja bih stvarno volio znati kakve veze ima Staljin i njegove pizdarije sa tim.DaysleepeR wrote:komi fakat se lose furas, Staljin je pobio 3-4 miliona rusa za vrijeme svog komunizma i to radi jedne izgovorene rijeci na pred pogresnim covjekom, a jos 7 miliona je umrlo od gladi za njegove vladavine (ne racunajuci ratno vrijeme), tako da koliko Hitler ima neprijatelja, ima ih i Staljinov komunizam.
Nadji drugu furku da furas, bas si se poceo prosipat u posljednje vrijeme sa izvalama o komunizmu.
Ergot wrote:Covjek je konstatirao da je zalosno sto 10 000 gradjana glavnog grada jedne izrazito antifasisticke nacije fura nacizam, i ja bih stvarno volio znati kakve veze ima Staljin i njegove pizdarije sa tim.DaysleepeR wrote:komi fakat se lose furas, Staljin je pobio 3-4 miliona rusa za vrijeme svog komunizma i to radi jedne izgovorene rijeci na pred pogresnim covjekom, a jos 7 miliona je umrlo od gladi za njegove vladavine (ne racunajuci ratno vrijeme), tako da koliko Hitler ima neprijatelja, ima ih i Staljinov komunizam.
Nadji drugu furku da furas, bas si se poceo prosipat u posljednje vrijeme sa izvalama o komunizmu.
meni su iste pizdarije, hitlera, staljina, velikog inkvizirora koji je spalio 5 milijuna vještica, pavelića, pape koji je pravio orgije i onog turskog sultana koji je u Nišu od srpskih lobanja napravio tvrđavu, srebrenice, markala, jasenovca....Ergot wrote:Covjek je konstatirao da je zalosno sto 10 000 gradjana glavnog grada jedne izrazito antifasisticke nacije fura nacizam, i ja bih stvarno volio znati kakve veze ima Staljin i njegove pizdarije sa tim.DaysleepeR wrote:komi fakat se lose furas, Staljin je pobio 3-4 miliona rusa za vrijeme svog komunizma i to radi jedne izgovorene rijeci na pred pogresnim covjekom, a jos 7 miliona je umrlo od gladi za njegove vladavine (ne racunajuci ratno vrijeme), tako da koliko Hitler ima neprijatelja, ima ih i Staljinov komunizam.
Sta cu ti ja ako ne kontas.Ergot wrote:Covjek je konstatirao da je zalosno sto 10 000 gradjana glavnog grada jedne izrazito antifasisticke nacije fura nacizam, i ja bih stvarno volio znati kakve veze ima Staljin i njegove pizdarije sa tim.DaysleepeR wrote:komi fakat se lose furas, Staljin je pobio 3-4 miliona rusa za vrijeme svog komunizma i to radi jedne izgovorene rijeci na pred pogresnim covjekom, a jos 7 miliona je umrlo od gladi za njegove vladavine (ne racunajuci ratno vrijeme), tako da koliko Hitler ima neprijatelja, ima ih i Staljinov komunizam.
Sleeper, ok je to sto kazes, ali 27 miliona je pun kurac ljudi. Ako to u glavama ljudi ne moze odnijeti prevagu, onda jebiga. Priznajem da je tvrdnja da je Rusija izrazito antifasiticka potencijalno klimava.komi wrote:dobro sve mogu shvatiti
ali da u moskvi ima registrovanih 10 000 nacista![]()
![]()
nakon 27 milijuna mrtvih u borbi protiv istih
1,1 milion rusa je poginulo u bitci za Stalingrad, medjutim nisu svi poginuli od strane Njemacke, jer su oficiri imali naredjenje da streljaju na licu mjesta onog ko ustukne u jurisu u sigurnu smrt.Ergot wrote:komi wrote:dobro sve mogu shvatiti
![]()
DaysleepeR wrote:1,1 milion rusa je poginulo u bitci za Stalingrad, medjutim nisu svi poginuli od strane Njemacke, jer su oficiri imali naredjenje da streljaju na licu mjesta onog ko ustukne u jurisu u sigurnu smrt.Ergot wrote:komi wrote:dobro sve mogu shvatiti
![]()
Nakon takvih zrtava ruski narod dobije 50 godina najgoreg moguceg rezima u kojem bivaju uskraceni svih sloboda, i svakog moguceg luksuza.
Normalno je da ce se u nekim glavama, a uzimajuci u obzir istoriju, jeviti ideja da bi im mozda i bilo bolje (njihovim ocevima i njima samima) da je onomad Hitler uspio pokoriti Sovjetski savez.
Jel sad jasnije sta sam htio reci?