Sjećate se Miroljuba Petrovića
-
LSD
#101 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Odra ga Lamija

-
luccko
#102 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
pa j... ti i voditelja i goste.
pa jel normalno da jedino Lamija pokusava da stvari nazove pravim imenom, a hodza i pop cute li cute...
pa jel normalno da jedino Lamija pokusava da stvari nazove pravim imenom, a hodza i pop cute li cute...
-
LSD
#103 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Hodza i Pop gledaju svoja posla
, nece da se zamjeraju sa Miroljubom.
- ultima_palabra
#104 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Jebo majku, ako išta dohaka ovom narodu to će biti neinformisanostDasi wrote:Ma evo na glupoj TVSA opet ugostili negatora genocida u Srebrenici Miroljuba Petrovica. J..o li ih Zvonko Petrovicultima_palabra wrote:Šta se desilo?
Trebala bi se i kantonalna vlada malo pozabaviti ovom TVSA.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#105 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Šta je? Došli tvoji i ti bi odmah Ždanova?ultima_palabra wrote:Jebo majku, ako išta dohaka ovom narodu to će biti neinformisanostDasi wrote:Ma evo na glupoj TVSA opet ugostili negatora genocida u Srebrenici Miroljuba Petrovica. J..o li ih Zvonko Petrovicultima_palabra wrote:Šta se desilo?
Trebala bi se i kantonalna vlada malo pozabaviti ovom TVSA.
- bingov buraz
#106 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Valjda ce neko da snimi za nas provincijalce 
- Dasi
#107 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Svaka cast Lamija, trebala si kretena glavirati 
-
luccko
#108 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
za one koje interesuje sta kreten pise kad je u Srbiji:
(Merima Saraj - poruka glasi:)
http://creation6days.com/diskusije/foru ... post_20347
pa da li je moguce da Zvonko pored ovog napisanog zove papka u emisiju?
(Merima Saraj - poruka glasi:)
http://creation6days.com/diskusije/foru ... post_20347
pa da li je moguce da Zvonko pored ovog napisanog zove papka u emisiju?
-
Rookie
#109 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Jao kako se USRAO! Nešto kruži, fol mi smo svi braća, svi su zločini multiplicirani, novinari nas zavađaju, izvađeno iz konteksta... Da ne bi Lamije, glatko bi se izvukao. Malo je reći da se prepao! Gdje su prostorije kantonalne? 
- Dasi
#110 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Treba sve njegove fasisticke textove poslati na mail TVSA, da jadni dodju pameti i vide koga redovno pozivaju u goste. Glupani neinformisani, jos na kraju Zvonko kaze bili ste dragi gosti cccc
-
luccko
#111 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
e jebo ti nas!
Dodje ceto u Sarajevo i lepo nam kaze da smo mi sami sebe ubijali, a da su nasi najmiliji s pravom ubijeni.
malo, pomalo pa ce Sarajevo doci na prijeratni nivo: samo jos da se vrate Psihijatar i Botanicarka!
Ali, Zvonko koji redovno ide u Srebrenicu pa da ugosti kretena
Dodje ceto u Sarajevo i lepo nam kaze da smo mi sami sebe ubijali, a da su nasi najmiliji s pravom ubijeni.
malo, pomalo pa ce Sarajevo doci na prijeratni nivo: samo jos da se vrate Psihijatar i Botanicarka!
Ali, Zvonko koji redovno ide u Srebrenicu pa da ugosti kretena
-
Rookie
#112 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Slao sam im ja mailove davno sa svim tim tekstovima. Da imaju imalo mozga, oderali bi ga u studiju večeras. Kad su ga već ugostili klocevi!Dasi wrote:Treba sve njegove fasisticke textove poslati na mail TVSA, da jadni dodju pameti i vide koga redovno pozivaju u goste. Glupani neinformisani, jos na kraju Zvonko kaze bili ste dragi gosti cccc
-
Bernardinac
#113 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
M. Petrović je šarlatan bez premca. Pokušavao sam da nazovem al ne ide. Emisija totalno krivo vođena.
Zvonko sjeo Lamiju i M.P-a na istu stranu mislio da će oni da budu sličnih gledišta.
Zvonko, Zvonko pa stvarno totalna neinformiranost.
Još je veći jad kad se javljaju kreteni uživo kojima je Petrović već isprao mozak i koji ga podržavaju.
Tipični srpski mitoman. Vragovi, proročanstva, gatke, te statistike koje on sam izmišlja itd.
Ljudi su ovce i tu Petrović vješto manevrira koristeći njihovu neukost u svoje osobne materijalističke potrebe, dok cijelo vrijeme priča o nekoj dobroti.
Dno dna od čovjeka.
Zvonko sjeo Lamiju i M.P-a na istu stranu mislio da će oni da budu sličnih gledišta.
Zvonko, Zvonko pa stvarno totalna neinformiranost.
Još je veći jad kad se javljaju kreteni uživo kojima je Petrović već isprao mozak i koji ga podržavaju.
Tipični srpski mitoman. Vragovi, proročanstva, gatke, te statistike koje on sam izmišlja itd.
Ljudi su ovce i tu Petrović vješto manevrira koristeći njihovu neukost u svoje osobne materijalističke potrebe, dok cijelo vrijeme priča o nekoj dobroti.
Dno dna od čovjeka.
-
Rookie
#114 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
"Srebrenica je bila steciste koljaca Nasera Orica koji je pocinio najteze zlocine u istocnoj Hercegovini, i kada su njegovi medjunarodni mentori videli da mu se sprema crna pogibija od vojske RS, formirali su navodno zasticenu zonu da bi ga zastitili. Ali i onda, Naser i njegova ekipa su izlazili iz "zasticene zone" i cinili najteze zlocine. Onda je Ratko Mladic uputio poziv na evakuaciju Srebrenice, a oni koji nisu hteli da je napuste (vojno sposobni muskarci), bili su likvidirani kao sto i zasluzuju ubice i koljaci. Ubijenih je bilo izmedju 900 - 1200 sto je mnogo manji broj od pobijenih od njihove ruke."

- Dasi
#115 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Jel to procitao onaj lik koji se javio u emisiju?Rookie wrote:"Srebrenica je bila steciste koljaca Nasera Orica koji je pocinio najteze zlocine u istocnoj Hercegovini, i kada su njegovi medjunarodni mentori videli da mu se sprema crna pogibija od vojske RS, formirali su navodno zasticenu zonu da bi ga zastitili. Ali i onda, Naser i njegova ekipa su izlazili iz "zasticene zone" i cinili najteze zlocine. Onda je Ratko Mladic uputio poziv na evakuaciju Srebrenice, a oni koji nisu hteli da je napuste (vojno sposobni muskarci), bili su likvidirani kao sto i zasluzuju ubice i koljaci. Ubijenih je bilo izmedju 900 - 1200 sto je mnogo manji broj od pobijenih od njihove ruke."
Evo ja sam im poslao mail, bas me interesuje sta ce da mi odgovore. Uzimaju nase pare za svoje plate i onda nam dovode hajvane u emisije. Da smo drzava kao sto nismo za ovo bi letile glave i frcali otkazi i ostavke.
Last edited by Dasi on 18/03/2011 23:59, edited 1 time in total.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#116 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Ovako su klali prije 200 godina u Beogradu, pa smo mi učili da je to bila velika srpska pobeda nad Turcima u prvom srpskom ustanku.Rookie wrote:"Srebrenica je bila steciste koljaca Nasera Orica koji je pocinio najteze zlocine u istocnoj Hercegovini, i kada su njegovi medjunarodni mentori videli da mu se sprema crna pogibija od vojske RS, formirali su navodno zasticenu zonu da bi ga zastitili. Ali i onda, Naser i njegova ekipa su izlazili iz "zasticene zone" i cinili najteze zlocine. Onda je Ratko Mladic uputio poziv na evakuaciju Srebrenice, a oni koji nisu hteli da je napuste (vojno sposobni muskarci), bili su likvidirani kao sto i zasluzuju ubice i koljaci. Ubijenih je bilo izmedju 900 - 1200 sto je mnogo manji broj od pobijenih od njihove ruke."
Za 20 godina srpska djeca će učiti da je Srebrenica posle teških borbi oslobođena od krvoločnih i do zuba naoružanih Muslimana, pri čemu je poginulo oko 1200 njih koji se nisu hteli predati.
- Topla voda
#117 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
otkud cetnik na kantonalnoj?
- ultima_palabra
#118 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Jel to opet nisi popio tablete?Pera Trta wrote:Šta je? Došli tvoji i ti bi odmah Ždanova?
-
Rookie
#119 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Nije momak to citirao, već dio u kojem kaže da je u Srebrenici pobijeno nešto malo najgorih muslimanskih koljača. Ne mogu sad da nađem taj tekst. Vrlo slično, uglavnom i podug citat. Propao levat u zemlju.
- Dasi
#120 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Pitaj Marica i vrsne urednike sa TVSA i kanton koji im daje nase pare.Topla voda wrote:otkud cetnik na kantonalnoj?
-
Pera Trta
#121 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Ne pijem crvene tableteultima_palabra wrote:Jel to opet nisi popio tablete?Pera Trta wrote:Šta je? Došli tvoji i ti bi odmah Ždanova?
Last edited by Pera Trta on 19/03/2011 00:08, edited 1 time in total.
- Dasi
#122 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Aha... imas taj dio na prvoj strani, ja ga kopirao sa njegovog sajta. Da nije bilo Lamije kreten bi se hladno izvukao, ja sam mislio da ga Maric i nece pitati nista nego da ce skrenuti na drugu temu.Rookie wrote:Nije momak to citirao, već dio u kojem kaže da je u Srebrenici pobijeno nešto malo najgorih muslimanskih koljača. Ne mogu sad da nađem taj tekst. Vrlo slično, uglavnom i podug citat. Propao levat u zemlju.
-
Rookie
#123 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Srebrenica je bila leglo najgorih koljaca i ubica, koje je stitila Evropska Unija. I kao sto se mozda najveci zlocinci u ljudskoj istoriji, kao sto su Stepinac i papa Pije XII proglasavaju blazenim, tako se i likvidacija oko 2000 najgorih bosanskih koljaca, koji su izmasakrirali vise hiljada civila u istocnoj Bosni, proglasava "najvecim genocidom nakon Drugog svetskog rata"
Evo to je momak tačno pročitao.
Evo to je momak tačno pročitao.
- Jazz_Junkie
#124 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
Miroljub Petrovic je imao ogroman broj pristalica u BiH koji se furaju na teorije zavjere i vjersko-fundamentalisticku interpretaciju svijeta, te ostala ezotericna sranja. Tek ih njegovo negiranje Srebrenice kao nesto opametilo.
- Topla voda
#125 Re: Sjećate se Miroljuba Petrovića
to jedno s drugim nema veze....ne mozes ugurati u pricu ezotericna sranja i cetnistvo zajedno,da bi diskreditovao lika.Jazz_Junkie wrote:Miroljub Petrovic je imao ogroman broj pristalica u BiH koji se furaju na teorije zavjere i vjersko-fundamentalisticku interpretaciju svijeta, te ostala ezotericna sranja. Tek ih njegovo negiranje Srebrenice kao nesto opametilo.
meni je ovo drugo dovoljno,da ne zelim cuti kako taj mentalni sklop radi...al ne vuci sve u istu kantu.
ako je on pricao o tome,ne znaci da neko drugi ne prica o tome,mislim na onu prvo o cemu pricas.tako da ako on o tome prica ,ne znaci da je neistina ako je on propagira,iako je pricljivi cetnik.
misao je odvojena od bica,to sam htio reci.