Senad Pećanin na RTS u

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
M.O.S-

#1 Senad Pećanin na RTS u

Post by M.O.S- »

licno ga nesto ne gotivim, al me veceras iznenadio :D
Veceras u gostovanju u emisiji "Da Možda Ne? "
Sakupjena fina mala ekipica svakakvi kalibara i mlate oni svi o ustavu BiH o RS kako je nama ovde, kako je njima tamo itd. itd.
A senco sjedi onako opusteno u jednoj ruci papiric a u drugoj olovkica :D
Sjedi i slusa kako ovi pametuju i sve nesto zapisuje, kad od jednom ukljucenje iz sarajeva putem videolinka neki lik iz SDA .
A onda iskusna voditeljica Olivera Kovačević lagano ga izpreskaka i dođe do pitanja?
Jel istina da u vasoj stranci ima ljudi koji smatraju da je RS genocidna tvorevina?
Kad ovaj papak poce neku izvlakusu da joj prodaje, dama vidi u cemu je stvar i posalje momka na spavanje.
Posle toga se voditeljica okreni i upita Senada, sta vi mislite o ovome sto je receno a senad ce njoj lagano?
ja cu vam reci istinu, istina je da ima ljudi u SDA koji smatraju RS genocidnom i ja smatram da je RS genocidna.
e tu onda nasta neka mala diverzija, pa skrenu se voz. :D
U svakom slucaju drago mi je zbog Senada sto je tako iskreno postupio i sviju i poklopio. :dance:
P.S.zaboravi spomenuti da se ukljucio i gos. željko komšić :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Vainglorious

#2 Re: Senad Pećanin na RTS u

Post by Vainglorious »

Ma mlak mi je bio večeras. Njega redovno dovodi dole ova voditeljica u emisije kao predstavnika "bosnjackih" novinara, jer im ide niz dlaku ;)
Last edited by Vainglorious on 24/10/2009 00:42, edited 1 time in total.
M.O.S-

#3 Re: Senad Pećanin na RTS u

Post by M.O.S- »

jos jedan P.S. :lol:
Nadam se da me nece banovati zbog ovog, ja sam samo prenio sencine rijeci :sax: :bih: :mrgreen:
Maraschino

#4 Re: Senad Pećanin na RTS u

Post by Maraschino »

M.O.S- wrote:jos jedan P.S. :lol:
Nadam se da me nece banovati zbog ovog, ja sam samo prenio sencine rijeci :sax: :bih: :mrgreen:
senco je rekao (parafraziram) ''...cijela BiH je genocidna i zato se nalazimo tu gdje smo...''

i po meni je bio mlak...nista narocito
BiH-x

#5 Re: Senad Pećanin na RTS u

Post by BiH-x »

Maraschino wrote: senco je rekao (parafraziram) ''...cijela BiH je genocidna...''
Mda, svi smi mi isti :-)
Post Reply