Seada Palavric- glasnogovornik Fructala

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Hendrix

Post by Hendrix »

Seada mi je na drugom mjestu najodvratnijih uhljupa u politici,prvo drži ubjedljivo predsjednički trio.Do kada će ljudi glasati za nju?Hmmm.
Najsmješnije mi je bilo kada se govorilo o ukidanju vojnog roka a ona izađe i reče "Pa mi smo dužni prema regrutima da im obezbjedimo minimalno 4 mjeseca vojnog roka,ispod mi ne možemo ići iz obzira prema njima..."Hvala ti Seada dabogda te TE Tuzla opet zaposlila bar ko portira.
saporo

Post by saporo »

stickitout wrote:Sta ti mislis da svjeze voce dolazi non-stop u fructal a pogotovo tokom rata iz hercegovine i makedonije. Odi malo procitat zurnale po Pub-Med, pa da vidis sta naucnici pisu o svjetski poznatom fructalu iz ajdovscine...tehnolog

A ako nisi svjestan po cemu je BiH sve poznata po svijetu sem jebenog rata mozda nisi bio u skoli taj dan.

kolega tehnolog :-) australijski :oops: se malo preracunao...i preletio

necemo mu zahateriti
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/
stickitout

Post by stickitout »

E jest vala i to sto kazes.... sam sebi u koljeno opucah, evo se ziv preznojih da nadjem reference po radovima i biljeskama, nidje ga, ko u zemlju da je propo...osjecam se ko da sam sanjo. Ja se izvanjavam, sve argumente treba fino podkovat.
Pijte fructal guste sokove, sudjelujte s prirodom, uzivajte, gurajte Slovenacku ekonomiju umjesto nase i punite Ajdovscanima djepove :D...tehnolog
saporo

Post by saporo »

mislio sam na naseg tehnologa Fairka

a predlazem fruit juice i sl. keywords za adekvatan izlaz ;)

slazem se s tobom svakako...
stickitout

Post by stickitout »

Oprosti majstore....al stvarno sam i ja kriv ne mogu nac tacan journal da se na glavu nasadim....sutra zovem profesora....hvala na podrsci
saporo

Post by saporo »

ma ja sam krv propis`o da mi se rad nade u medline-u

a kao medicinar potvrdujem ovo sto govoris o slovenackim proizvodima ali ne bih otvarao novu temu oko mlijeka i hloramfenikola... :-)
stickitout

Post by stickitout »

E u to ne bi ni ja dirao, ali je zanimljiva cinjenica da kad odes na cevape jogurt z bregov pilji u tebe, pa mislim stvarno jel se to u Bosni zaboravilo kako dodat kulturu i za kefir i jogurt kako se pravi....ima li kod nas krava vise uopste? U Engleskoj se onolika stoka pobila prije par godina zbog foot & mouth disease, pa im ni u jednom trenutku nije palo na pamet da od Francuza uvezu ni jedan jedini but a kamoli sta drugo. Radje se ljudi okrenuli put Argentine da pomognu njihovoj ekonomiji nego fasistima. Mada nisu ni Englezi kakvi al eto .....predaleko sam otisao ....zanjelo me.
Post Reply