Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pratim Sarajevo X, otako postoji i pratim sve vizuelne promjene portala koje se desavaju kroz vrijeme. . Jedna od stvari koja me je najvise privlacila ovom forumu je preglednost informacija.
Interesujem sta ostali misle o posljednim vizuelnim promenama portala, jer ja se nikako ne snalazim i nikako mi se ne svida. Sve promjene do sada su isle na bolje, al ovo posljednje, uopste nije preglednoo, informacije su nabacane...
STA OSTALI MISLE...????
Na index stranici http://www.sarajevo-x.com u dnu ima link za TV program, klikom na njega se otvara novi link TV program, pa se tek onda učitava tv program. Dakle, treba već prvi link usmjeriti direktno na tv program. Jedan klik je viška. Novi izgled je malo čudan jer smo se malo navikli na prošli, ali je ok. Malo mi je bezveze što na dva mjesta sada ima "najčitanije danas".... Te rubrike najčitanije u sedmici, mjesecu i danas bi trebale sve biti gore desno, a ne na dnu stranice. Toliko.