Sarajevo-x - Avaz!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Murisno1

#1 Sarajevo-x - Avaz!

Post by Murisno1 »

Otvorih stranicu ovog jutra i naletih na udarnu vijest "Avazu smeta Sarajevo-x!"
Nakon sto sam isti procitao, vidio sam da ima osnova to sto je takav tekst takav kakav jeste, ali izvinite molim vas ... ja ne znam za vas ali meni je ovako malo poglupo sto se konstantno u ovom a i u mnogim prethodnim tekstovima objavljuje ono najposjeceniji, najprofesionalniji, jedini besplatni oglasnik .. a sve vezano za Sa-x, blogger i market sto je sve vlasnistvo ovih Šimića.

Da se razumijemo, protiv Sa-x nemam nista, ucesnik sam foruma, posjecujem ga redovno itd .. ali ovo najposjeceniji, duplo posjeceniji, pa agencija objavila da smo najposjeceniji mi je malo dosadno i malo, sto bi nas narod reko, furacki ..

Razumijem da vam je malo kriza sto je Avazova novina napisala taj text, a iako vi znate da ce vam to samo dici popularnost, opet se pravite kao uvrijedjeni, ...bez obzira sto je na sa-x forumu objavljeno bezbroj textrova o Avazu i ovakvih i onakvih na koje nije Bog zna reagirano iz redakcije Avaza ...

Jebo Avaz i njegov poso i sa Miskovicima i njegove "ruzne" zgrade .. njegovo ruglo i pizde materine .. ali jebo i vas ..
Jebo prvoaprilske sale .. ne pravite se mutavi ..
Pun je forum Avaza i Silajdzica .. onoliko koliko je pun Avaza Selimovica i Zlatka ...

P.S. Market.ba nije potpuno besplatni najposjeceniji BH oglasnik npr.
Dernek.ba je bio posjeceniji od Sa-x ... npr
Sa-x je uzimao vijesti sa portala Avaza ... npr
Administrator
Forum administrator

#2 Re: Sarajevo-x - Avaz!

Post by Administrator »

Locked