Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

IBM

#51 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by IBM »

mIRCerka wrote:
IBM wrote:
zaratustra wrote:Sanji Vlaisavljević, opet svaka čast! :thumbup:

Ko hoće pravilno da shvati njene izlaganja i stavove neće se koristiti onim što u kontra temama stalno predbacuje svojim neistomišljenicima. Ne smije se opravdavati "hoš' da prođem kroz tebe" ali nemojte pravdati ni ovo drugo. Jer, ako se to bude pravdalo onda opet slijedi ovo prvo. Eto vuka, eto vuka, eto vuka.... Ne daj Bože, al' bojim se da ne bude mljac, mljac... Previše je u ovome zle krvi i svi moraju dati svoj doprinos da se ovo rješava na civilizovan način.
Prateći tok emisije primijetio sam da je ipak Arijana bila najnervoznija i najrastrešenija od svih gostiju. Vildana je za razliku od nje uspjevala držati konce u rukama.

:thumbup: :thumbup:

Mislim da je opasno opravdavati neprofesionalne rijeci time sto mi zivimo u "nenormalnoj zemlji", jer se time moze opravdavati svaka protuzakonita radnja gradjanina . Ali je opasno i iz slijedeci razloga: bilo je i nevinih ljudi koji su proglaseni svakakvim imenima, ciji su zivoti unisteni i na kraju se ispostavilo da nisu krivi (ovo je u 5% slucajeva, ali opet bez njih, bez novinarskog digniteta, treba odrzavati odredjeni nivo profesionalizma)
Bas me interesuju konkretni primjeri kome su unisteni zivoti.-..
Konkretno: Sanel Sjekirica, u vezi teroristickih napada u Spaniji 2004. Dani, SB, Avaz i Oslobodjenje su odmah njemu presudili da je terorista. Sjecam se i naslovnice Dana: Al-Kaida na vezi: Sarajevo, New York, Madrid. Na kraju se ispostavilo da momak nema veze sa s tim i svi presutili, prestali o tome pricati kao da se nikad nije ni desilo.

Slobodna Bosna:
MEĐUNARODNI TERORIZAM:Šta o madridskom masakru zna Mostarac Sanel Sjekirica.
Citat iz clanka "Sanel Sjekirica studirao je, družio se, dijelio stan i bio u stalnom kontaktu sa Al Qaidinim teroristima u Španjolskoj! "
Luke Perry

#52 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Luke Perry »

A na naslovnici prikazali ga opasanog dinamitom :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#53 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by mIRCerka »

I tu dodjemo do onoga o cemu pricamo na drugoj temi - dici guzicu i istraziti sam, ne surfati i ne izmisljati.
callmethebreeeze

#54 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by callmethebreeeze »

i ja sam se skroz poselamio sa SB nakon slucaja sjekirica. kako su ga tu sjebali, to je nevjerovatno. ako se dobro sjecam on jeste dijelio stan sa nekim od tih osumnjicenih, ali nije imao nikakve veze sa teroristickim napadima.
kurshumi

#55 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by kurshumi »

Emisija je bila odlična. Sanja je pokazala primjer kako novinar zapravo treba da se ponaša prilikom svoga izvještavanja. Pokazala je primjer nepristrasnosti i etike, kao i ton koji slušaoca odmara. Ja kad gledam 60 minuta, kao da gledam neki horor film, počev od muzike koju nisu promijenili kako su počeli sa radom, pa do takvih konstrukcija riječi i rečenica da vam se kosa na glavi digne. Arijana je pokazala izgubljenost i nesnalaženje u vremenu i prostoru u kojem ona ne dominira i ne vodi monolog nego ima ulogu ravnopravnog sagovornika. Dva puta je zamucala i nije ništa rekla, treći put je rekla: "Nemam komentara". To samo pokazuje kako se ponašaju novinari 60 minuta kada se oni nađu pred argumentiranom kritikom. Voditelj emisije me pozitivno iznenadio kao primjer nepristarsnosti :thumbup:
A Sanja, ona je posebna priča, svaka pohvala, baš mi je bilo zadovoljstvo slušati je :thumbup: :thumbup:
vjesticanametli

#56 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by vjesticanametli »

Arijana je potpuno bila u pavu kada je rekla da ovo nije normalna drzava ............... Sanja je bila OK i da je ovo normalna drzava i ja bih rekla da je izjava na mjestu ......... narod ne razumije drugacije i zato neka etiketiranja. Onaj iz SDA se izgubio nakon poziva iz Doboja, on cijelo vrijeme prica kako postoji sloboda medija itd. E Sanja ga fino suknu Hrsumu na kraju :lol:

Kurshumi Arijana je rekla nemam komentara vezano za optuzbu seronje iz SDA koji kaze da 60 min. radi za nasu stranku i sdp. Nemoj mi reci da je normalno pripisivati sdp-u sve sto nacionalistima ne stima. nisam glasac sdp-a ali su me optuzili za pripadnost istom jer sam se angazovala na protestima, jer mi djete ne ide na vjeronauku, jer nisam u toru, jer ne govorim H i jos milion razloga. sve sto ne valja oni samo laju SDP SDP SDP ..............pa nisu normalni
Last edited by vjesticanametli on 13/02/2009 11:01, edited 1 time in total.
IBM

#57 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by IBM »

callmethebreeeze wrote:i ja sam se skroz poselamio sa SB nakon slucaja sjekirica. kako su ga tu sjebali, to je nevjerovatno. ako se dobro sjecam on jeste dijelio stan sa nekim od tih osumnjicenih, ali nije imao nikakve veze sa teroristickim napadima.
sjecate li se ove slike:
Image
swirl

#58 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by swirl »

Ja vjerujem da ono sto magazin 60 minuta objavi, je 80%, ako ne i vise, istina. Medjutim, smatram da je uistinu problem nacin plasiranja informacija, koji jeste banalan i neprimjeren.
mIRCerka

#59 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by mIRCerka »

Nesto gledam, vecina onih koji su protiv 60 minuta haman isti rjecnik koriste na forumu. I onda se jos bune kad budu banirani. Vela havle, nek mi jos jednom neko kaze da ima duple arshine, nece ostat IP na IP.
rewritable

#60 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by rewritable »

Nikson. Kurt Waldheim. Bogdanovich (guverner Illinoisa) itd, itd... Svi ti ljudi su skinuti i opozvnani sa svojih pozicija manje vise zahvaljujuci novinarima i novinarskom radu. Protiv njih je bilo vrlo ociglednih dokaza. Nikada, ama bas nikada o njima nisam cuo etiketu lopov, poslusnik, ratni zlocinac...
Zasto istrazivacko novinarstvo izjednacavati sa senzacionalizmom.

Da se razumijemo, Hitler jeste zlocinac, Radovan jeste zlocinac (hiljade i hiljade stranica dokumentacije i hiljade minuta prisluskivanih razgovora i video snimaka je potvrda tome, uostalom oni svoju mrznju nisu ni krili).

Gasi jeste kriminalac i to ne samo na temelju prisluskivanih razgovora i niza dokumentacije koja potvrdjuje otimacinu tudje imovine, nego je dovoljno zivjeti u Sarajevu da bi vam to bilo ocito. Ja nikada nisam cuo u 60 minuta da se istrazivala proslost i necasne radnje Gasija prije nego je ovaj bio uhapsen. Nikad nisam cuo da je prije hapsenja nazivan mafijasem, lopovom, kriminalcem...
Zasto nikada niko nije istrazio poslove Nasera Keljemendija, raznih Vojvoda, Faca itd, itd. Umjesto toga ovaj posljednji se prikazuje herojem i ultimativnim autoritetom kad se treba definisati ko je kriminalni vodja a ko ne.

S druge strane, nazivati hodzu pedofilom, osobu koju niko od nas nikad nije niti vidio niti cuo, niti imao sansu da razgovara sa njom. Zaista postoji mogucnost da on zaista jeste pedofil i da ce zaista biti i osudjen za ta nedjela. Ali sta ako nije. Sta ako se radi o ljubomori, neutemeljenim optuzbama seoskih protivnika. Hoce li iko istraziti sta je pozadina tih optuzbi, ako se utvrdi da je covjek nevin.

Kritika i istrazivanje DA, dupli standardi definitovno NE.
mIRCerka

#61 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by mIRCerka »

rewritable wrote:
S druge strane, nazivati hodzu pedofilom, osobu koju niko od nas nikad nije niti vidio niti cuo, niti imao sansu da razgovara sa njom. Zaista postoji mogucnost da on zaista jeste pedofil i da ce zaista biti i osudjen za ta nedjela. Ali sta ako nije. Sta ako se radi o ljubomori, neutemeljenim optuzbama seoskih protivnika. Hoce li iko istraziti sta je pozadina tih optuzbi, ako se utvrdi da je covjek nevin.

Vijesti
Pred Općinskim sudom u Travniku bit će izrečena presuda za seksualno zlostavljanje maloljetnice
Travnik, 13.02.2009 - FTV

Pred Općinskim sudom u Travniku danas bi trebala biti izrečena presuda imamu Rešadu Omerhodžiću, koji se tereti za seksualno zlostavljanje maloljetne djevojčice iz Gluhe Bukovice. Advokat Duško Tomić, pravni zastupnik oštećene djevojčice, zatražio je maksimalnu kaznu, dok je Adil Lozo, advokat optuženog, insistirao da njegov branjenik bude oslobođen svih optužbi. Završne riječi u sudskom procesu koji traje već petu godinu izrečene su u prošli utorak. Na ovom suđenju su se od septembra prošle godine redovno pojavljivali i predstavnici OSCE-a.
Proces traje vec petu godinu. Dakle nije nesto od juce.
swirl

#62 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by swirl »

rewritable wrote:Nikson. Kurt Waldheim. Bogdanovich (guverner Illinoisa) itd, itd... Svi ti ljudi su skinuti i opozvnani sa svojih pozicija manje vise zahvaljujuci novinarima i novinarskom radu. Protiv njih je bilo vrlo ociglednih dokaza. Nikada, ama bas nikada o njima nisam cuo etiketu lopov, poslusnik, ratni zlocinac...
Zasto istrazivacko novinarstvo izjednacavati sa senzacionalizmom.

Da se razumijemo, Hitler jeste zlocinac, Radovan jeste zlocinac (hiljade i hiljade stranica dokumentacije i hiljade minuta prisluskivanih razgovora i video snimaka je potvrda tome, uostalom oni svoju mrznju nisu ni krili).

Gasi jeste kriminalac i to ne samo na temelju prisluskivanih razgovora i niza dokumentacije koja potvrdjuje otimacinu tudje imovine, nego je dovoljno zivjeti u Sarajevu da bi vam to bilo ocito. Ja nikada nisam cuo u 60 minuta da se istrazivala proslost i necasne radnje Gasija prije nego je ovaj bio uhapsen. Nikad nisam cuo da je prije hapsenja nazivan mafijasem, lopovom, kriminalcem...
Zasto nikada niko nije istrazio poslove Nasera Keljemendija, raznih Vojvoda, Faca itd, itd. Umjesto toga ovaj posljednji se prikazuje herojem i ultimativnim autoritetom kad se treba definisati ko je kriminalni vodja a ko ne.

Slazem se, nisi ovo mogao bolje napisati :thumbup:
VjecitiStudent

#63 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by VjecitiStudent »

Ukratko, novinarima "60 minuta" cu uvijek odati priznanje za hrabrost koju pokazuju, otvarajuci brojne tabu teme i kriminal ovog drustva.
Novinare "60 minuta" cu uvijek kritikovati zbog neprofesionalnog nacina na koji to rade.
Kralj Tvrtko XXVIII

#64 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Kralj Tvrtko XXVIII »

Novinarstvo propada. Mislim da ne postoje nezavisni mediji. Bakir je poceo da koristi sve Avazove fore, da na osnovu nekakvih u najmanju ruku sumnjivih pojedinaca pokusava diskreditovati Reisa, na isti nacin kako je to i Avaz sa Lagumdzijom radi. I bice gubitnik na kraju jer to sto radi nije eticki, bash kao sto je i Avaz izgubiti optuzbe protiv Lagumdzije.
Svaka cast za Sanju neka makar neko pokaze kako se treba ponasati.
homar

#65 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by homar »

kurshumi wrote:Emisija je bila odlična. Sanja je pokazala primjer kako novinar zapravo treba da se ponaša prilikom svoga izvještavanja. Pokazala je primjer nepristrasnosti i etike, kao i ton koji slušaoca odmara. Ja kad gledam 60 minuta, kao da gledam neki horor film, počev od muzike koju nisu promijenili kako su počeli sa radom, pa do takvih konstrukcija riječi i rečenica da vam se kosa na glavi digne. Arijana je pokazala izgubljenost i nesnalaženje u vremenu i prostoru u kojem ona ne dominira i ne vodi monolog nego ima ulogu ravnopravnog sagovornika. Dva puta je zamucala i nije ništa rekla, treći put je rekla: "Nemam komentara". To samo pokazuje kako se ponašaju novinari 60 minuta kada se oni nađu pred argumentiranom kritikom. Voditelj emisije me pozitivno iznenadio kao primjer nepristarsnosti :thumbup:
A Sanja, ona je posebna priča, svaka pohvala, baš mi je bilo zadovoljstvo slušati je :thumbup: :thumbup:
Sanja me je negativno iznenadila, počela je držati predavanja i moralisati. Da sam bio u prilici postavio bih joj slijedeće pitanje: Kao profesorica II gimnazije (ako još radi tamo) da li joj poznat kriminal koji je prisutan u II gimnaziji i za koji i vrapci znaju. Njena bivša direktorica je napravila Kliniku sa svojim mužem u prostorijama II gimnazije; takođe je dio prostorija izdat za privatni vrtić (nekom od rodbine, ne sjećam se kome); da se svake godine u II gimnaziji pere velika cifra novaca koji roditelji daju za ekskurzije, naime preko turističke agencije aražman od 7 dana u Tunisu koštao je oko 500 KM a oni su za djecu uzimali 940 KM; profesori informatike i matematike u kabinetima organizuju dodatne česove nastave za učenike i za to što su dužni naučiti djecu na redovnoj nastavi kasnije naplate debelo od učenika.... Eto čekamo profesoricu Vlaisavljević već dest godina da progovori o kriminalu u svojoj kući u kojoj radi, a pošto to neće nikada uraditi pozivam hrabre novinare da to istraže i da etiketiraju prave kriminalce. Profesorica Sanja je jedan veliki demagog.

I da dodam da mi se emisija "Zabranjeni forum" svidjela, svaka čast voditelju.
kurshumi

#66 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by kurshumi »

VjecitiStudent wrote:Ukratko, novinarima "60 minuta" cu uvijek odati priznanje za hrabrost koju pokazuju, otvarajuci brojne tabu teme i kriminal ovog drustva.
Novinare "60 minuta" cu uvijek kritikovati zbog neprofesionalnog nacina na koji to rade.

Ja se slažem da novinari trebaju odigrati značajnu ulogu u otvaranju tema koje si naveo. Ali, zamisli da neko stavi tvoju sliku na FTV a u pozadini kaže da ste bandit, zločinac ili bilo što drugo na osnovu svjedočenja nekoga koga jedva poznajete da ste to za šta vas optužuje. Niko nije kriv ni za šta dok se ne dokaže suprotno. Mnogi su spremni optužiti bilo koga zbog lične zlobe i zavisti ili zbog para.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#67 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by ladyblue18 »

Emisija odlicna, Sanja po obicaju iskace iz mrtvila i sivila :thumbup:
Sanja je veliki strucnjak u svom poslu, i kao neko ko vodi debatni centar, a i kao profesor, ja sam licno od nje dosta toga naucila, i u srednju bih se vratila iskljucivo zbog njenih casova, zena je uvijek imala drugaciji pristup od svakog profesora i nastavnika kojeg ja u zivotu upoznah. Njeni casovi su uvijek bili zanimljivi, bucni, debatovalo se, argumentovalo, raspravljalo, nikada niko od nas se nije libio da da svoje misljenje o necemu.
@homar-Sanja to sve zna, ne boj se ti. Sto se tice Tunisa, ja sam bila generacija koja je isla u Tunis preko agencije Sol Azur, i aranzman je bio koliko smo ga i mi placali, zato bogati nemoj suplje.
Sto se tice odrzavanja instrukcija iz matematike vikendima u prostorijama skole, u cemu je problem? To sto se intrukcije drze u skoli? :?
I ne znam zasto u sve ovo uplices II gimnaziju, kada je tema sinocnje emisije bila skroz suprotna.
Adriatic

#68 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Adriatic »

O Sanji Vlaisavljević nakon ove emisije mogu reći sve najgore.
Jer sad se vidjelo da nisu najopasniji primitivci a la Nadarević, već ovi takozvani "borci za kulturu dijaloga"
Kako li je samo prebacila priču sa suštine na formu, to je nevjerovatno. Zar je moguće da je u čitavoj stvari najbitnije da li ćemo nekog nazvati pedofilom ili osumnjičenim za pedofiliju?
Naravno da nije. Niko nije progovorio kako je toj djevojčici (ili više njih) kao i njenoj porodici danas među onom hordom? Može li neko zamisliti kako oni provode dane?
E to je bila suština a to niko nije ni spomenuo.
Jednostavno, bilo je važnije što novinar lopove naziva lopovima, a zaboga oni to nisu dok se ne dokaže. Na ovim sudovima, našim, gdje se sudije biraju na minderima.
Ali Sanja je postigla cilj: razvodnila je cijelu stvar i vodu donijela na mlin vladajućih lopova (ups pardon, osumnjičenih lopova ili nisu ni to?)
Sanja Vlaisavljević je koliko znam supruga Uge Vlaisavljevića. Nema medija gdje se ne pojave i po deset puta. Ona vodi neku debatnu emisiju redovno na FTV. Pa para ovamo, para tamo, nabere se. A njen gospodin takođe (čuveni tvorac teorije o konsocijaciji).
Njima je lijepo pod ovim režimom, i tu treba tražiti razloge ovih njihovih nastupa.
I zašto bi se nešto mijenjalo??????????????
Zato Sanja, zbogom, pročitana si.
ProS

#69 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by ProS »

mislim da nas jezik trpa u torove...

treba samo pronaci narodni jezik,za seljaka (nije pogrdno) i gradjanina,gdje gradjanin nece biti sklon elitizmu,a seljak buntu :| to ne radi nijedna stranka,cak i ova najjaca na forumu :D je "gradjanka",mada bi trebala biti,radnicka :?

nisam gledao emisiju,pa prema komentarima sumnjam da je to jezik kojim se povlaci revolucija :-)
Kwaheri

#70 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Kwaheri »

Svidjelo mi se kako je Sanja govorila... iako ja tu cijelu stvar vidim malo drugacije, jer argumentacija koja vrijedi na sudu, ne mora biti argument za novinare. Naprimjer, nesto sto ne moze biti argument za sud (neka video kaseta ili sl.) moze biti argument novinaru da je xy kriminalac, varalica, pedofil i sl. i misljenja sam da novinar ne mora cekati presude suda da bi o nekome govorio, niti mora koristiti rjecnik suda... ali se slazem da se ipak ne bi trebalo "suditi" vec prezentirati javnosti one fakte do kojih su dosli, i njih ne treba presucivati..
Ne opravdavam Saracevic- Helac niti njene kvalifikacije - vrlo ostrascene, plitke i senzacionalisticke... draze bi mi bilo da imam malo vise povjerenja u novinare koji se bave istrazivackim novinarstvom. Jasno je da novinar mora traziti, sumnjati, provocirati javnost... ali zao mi je kada novinar svoju publiku drzi za nepismenu, neobrazovanu pa i glupu masu kojoj treba nametati sudove i zakljucke... Ona to radi, i to rade novinari iz magazina 60 minuta. Zbog toga sto podcjenjuju publiku, ona im cesto ne vjeruje pa i onda kada govore istinu.
Gledajuci sinocnju emisiju, i prateci slucaj o kome se govorilo (imam iz G.B.) meni se nametnulo vise pitanja..hipotetickih... Sta nakon presude suda - ukoliko ga proglase krivim i ukoliko ga proglase neduznim?
Kako ce reagirati mediji nakon ovih kvalifikacija? Hoce li reci da su pogrijesili? Hoce li braniti svoju poziciju pa cak i po cijenu da je taj covjek stvarno neduzan? Kakve ce kvalifikacije dobiti sud u tom slucaju?
I drugo...sta ako ga proglase krivim? Hoce li ovo i dalje biti nenormalna drzava u kojoj sudije rade pod pritiskom? Da li se pod pritiskom na rad suda smatra i novinarsko "presuđivanje" prije sudske odluke? Kako ce to utjecati na buduce slucajeve ove vrste, kojih ce nazalost biti?

p.s.
...da je rijec o mom djetetu, ako bih bila sigurna da je istina ovo za sto su ovi roditelji digli optuznicu....osumnjicenom ne bi trebao ni sud, ni novinari...
Esma_saida

#71 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Esma_saida »

Zar je moguće da je u čitavoj stvari najbitnije da li ćemo nekog nazvati pedofilom ili osumnjičenim za pedofiliju?

kako da nije? ja tebe optuzujem za kradju,,jesi li ti osumnjicen za kradju ili si lopovcina? :-) :-) :-)
Kralj Tvrtko XXVIII

#72 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Kralj Tvrtko XXVIII »

Esma_saida wrote:
Zar je moguće da je u čitavoj stvari najbitnije da li ćemo nekog nazvati pedofilom ili osumnjičenim za pedofiliju?

kako da nije? ja tebe optuzujem za kradju,,jesi li ti osumnjicen za kradju ili si lopovcina? :-) :-) :-)
Sta ti je ukro? :-)
Adriatic

#73 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Adriatic »

Esma_saida wrote:

Tebi dođe tvoja curica i kaže ti šta joj je hodža radio. I šta ćeš joj reći "čekaj sine dok vidim šta će reći sud"
Naravno malo karikiram, ali ponavljam, ovo "nije najbitnija stvar" u cijeloj priči, što ne znači da nije bitna.
Ali meni je najvažnija ta djevojčica i njena porodica u cijeloj priči.
Da nije bilo novinara, sve bi se ovo zataškalo. Dovoljno govori činjenica da se sve ovo vuče 5 godina.
Esma_saida

#74 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by Esma_saida »

Adriatic wrote:
Esma_saida wrote:

Tebi dođe tvoja curica i kaže ti šta joj je hodža radio. I šta ćeš joj reći "čekaj sine dok vidim šta će reći sud"
Naravno malo karikiram, ali ponavljam, ovo "nije najbitnija stvar" u cijeloj priči, što ne znači da nije bitna.
Ali meni je najvažnija ta djevojčica i njena porodica u cijeloj priči.
Da nije bilo novinara, sve bi se ovo zataškalo. Dovoljno govori činjenica da se sve ovo vuče 5 godina.

kako znas da roditelj nije natjerao malu da prica kako ju je hodza dirao? nista nije dokazano,i mediji trebaju da budu objektivni,,ni manje ni vise
suncica24

#75 Re: Sanja Vlaisavljevic i zabranjeni forum

Post by suncica24 »

kako znas da roditelj nije natjerao malu da prica kako ju je hodza dirao? nista nije dokazano,i mediji trebaju da budu objektivni,,ni manje ni vise
:x :-) :roll:
Bas sam se pitala kad cemo do ovog doci :run:
Post Reply