Ja sam prvi put cuo da se kita moze gurnuti u toplu pitu od jabuka ali americku ne moze ovu nasu savijacu.bingov buraz wrote:Izraz Milf sam prvi put čuo u filmu Američka pita.Da li su ga oni izmislili ili je postojao i ranije pojma nemam.
Sanela Jenkins
-
Dino79
#226 Re: Sanela Jenkins
- bingov buraz
#227 Re: Sanela Jenkins
Ali Nadia
Da,mislim da je Stiflerova stara prvi pravi Milf.
- Ramzess Veliki
#228 Re: Sanela Jenkins
Ja o doticnoj znam samo toliko da je bila izbjeglica, da se vani dobro udala za bankara i da je on gura u zivotu.
To je po meni nikakav razlog da bih ju posmatrao kao iole ozbiljnog politicara.
Osim toga imamo mi mnogo boljih I zasluznijih kandidata medju nama.
To je po meni nikakav razlog da bih ju posmatrao kao iole ozbiljnog politicara.
Osim toga imamo mi mnogo boljih I zasluznijih kandidata medju nama.
-
Guadalajara
#229 Re: Sanela Jenkins
Ovo stoji...Ramzess Veliki wrote: Osim toga imamo mi mnogo boljih I zasluznijih kandidata medju nama.
-
baglama
#231 Re: Sanela Jenkins
Kako nam ga stavlja sda bez vazeljin.
Onaj sto ga zovu *Hadzikadunic* se brzo potrosio

Onaj sto ga zovu *Hadzikadunic* se brzo potrosio
- ¤ jelena ¤
#232 Re: Sanela Jenkins
Koje?Guadalajara wrote:Ovo stoji...Ramzess Veliki wrote: Osim toga imamo mi mnogo boljih I zasluznijih kandidata medju nama.
Koji su to kandidati?
- Ramzess Veliki
#233 Re: Sanela Jenkins
Svi koji su ovdje rijesili ostati i boriti se imaju vise kredibiliteta od dobro udate gospodje.¤ jelena ¤ wrote:Koje?Guadalajara wrote:Ovo stoji...Ramzess Veliki wrote: Osim toga imamo mi mnogo boljih I zasluznijih kandidata medju nama.
Koji su to kandidati?
-
swanfilter
#234 Re: Sanela Jenkins
Znaci, po toj logici, Bakir bi trebao dozivotno da nam vazi. Ili Sebija. Sto nas i ocekuje ....
-
SD7
#236 Re: Sanela Jenkins
A kako se mjeri ko je manje ili vise zasluzan?Guadalajara wrote:Ovo stoji...Ramzess Veliki wrote: Osim toga imamo mi mnogo boljih I zasluznijih kandidata medju nama.
- ¤ jelena ¤
#237 Re: Sanela Jenkins
Taman tako...i Dodik i Čović...ili bilo koja budaletina, kriminalac, zločinac u ovoj zemlji...swanfilter wrote:Znaci, po toj logici, Bakir bi trebao dozivotno da nam vazi. Ili Sebija. Sto nas i ocekuje ....
svi oni zaslužuju više povjerenja od ''dobro udate gospođe''.
Idemo... krupnim koracima naprijed - ka promjenama i boljoj budućnosti.
- Ramzess Veliki
#238 Re: Sanela Jenkins
Braco je pravi covjek, pukovnik obavjestajne sluzbe, zna covjek sve ... Zaim je takodje pravi, major, heroj ... Edo direktor Jazz festivala, borac, heroj, skolovan I kulturan ... mogu ja vama nabrajati do zore postene I sposobne ali kad ih ne znate sta cu vam ja. Nek se ta zenskica slika i malko vas pojedine pripazi u svojoj kampanji.¤ jelena ¤ wrote:Taman tako...i Dodik i Čović...ili bilo koja budaletina, kriminalac, zločinac u ovoj zemlji...swanfilter wrote:Znaci, po toj logici, Bakir bi trebao dozivotno da nam vazi. Ili Sebija. Sto nas i ocekuje ....
svi oni zaslužuju više povjerenja od ''dobro udate gospođe''.![]()
Idemo... krupnim koracima naprijed - ka promjenama i boljoj budućnosti.
Sta je to konkretno uradila osim sto ima zelju da bude druga kolinda?
Aha, dala sadake od muzevih para nekoj djeci.
Pa ja sam spasio vise zivota nego sto ih je ona nahranila, a I skolovaniji sam.
Glasajte za mene.
- Ommadawn
#239 Re: Sanela Jenkins
I to je glavni kriterij da bi se smatralo ozbiljnim kandidatom?Ramzess Veliki wrote: Svi koji su ovdje rijesili ostati i boriti se imaju vise kredibiliteta od dobro udate gospodje.
Zajebavaš se?
Hajd’ reci da se zajebavaš...
- Ramzess Veliki
#240 Re: Sanela Jenkins
Neka tamo se udala bogato i jos ni ne zivi ovdje i to vam je kriterij, zajebavas se? Kazi da se zajebavas ...Ommadawn wrote:I to je glavni kriterij da bi se smatralo ozbiljnim kandidatom?Ramzess Veliki wrote: Svi koji su ovdje rijesili ostati i boriti se imaju vise kredibiliteta od dobro udate gospodje.
Zajebavaš se?
- Ramzess Veliki
#241 Re: Sanela Jenkins
I rekao sam sto sam imao o ovoj temi pa me ne davite sa svojom potrebom za socijalizacijom. 
- ¤ jelena ¤
#242 Re: Sanela Jenkins
Ako se kandidujete, možda neko i glasa za vas.Ramzess Veliki wrote: Braco je pravi covjek, pukovnik obavjestajne sluzbe, zna covjek sve ... Zaim je takodje pravi, major, heroj ... Edo direktor Jazz festivala, borac, heroj, skolovan I kulturan ... mogu ja vama nabrajati do zore postene I sposobne ali kad ih ne znate sta cu vam ja. Nek se ta zenskica slika i malko vas pojedine pripazi u svojoj kampanji.
Sta je to konkretno uradila osim sto ima zelju da bude druga kolinda?
Aha, dala sadake od muzevih para nekoj djeci.
Pa ja sam spasio vise zivota nego sto ih je ona nahranila, a I skolovaniji sam.
Glasajte za mene.
Eo taj tvoj prvi...kod njega se odmah da naslutiti buduća transparentnost u radu i zagarantovano povjerenje širokih narodnih masa.
- Ommadawn
#243 Re: Sanela Jenkins
Ja nisam rekao da je kriterij - ti spominješ kriterije.Ramzess Veliki wrote:Neka tamo se udala bogato i jos ni ne zivi ovdje i to vam je kriterij, zajebavas se? Kazi da se zajebavas ...Ommadawn wrote:I to je glavni kriterij da bi se smatralo ozbiljnim kandidatom?Ramzess Veliki wrote: Svi koji su ovdje rijesili ostati i boriti se imaju vise kredibiliteta od dobro udate gospodje.
Zajebavaš se?
Jer 24 godine od prestanka rata, državu vode ljudi koji su eto ostali u BiH - i fakat ništa nisu napravili.
Ne tvrdim da bi ona mogla biti potencijalan političar ali neko drugi ko živi vani, pa se odluči vratiti i kandiduje se za predsjednika - zašto ne probati tu varijantu?
No jok, trebalo je nositi ljiljane na beretci, kalaš u ruke, rejbanke da bi imao pravo da vodi državu.
Šta ćeš kad izumre ta generacija?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#244 Re: Sanela Jenkins
To je naivna varijanta, propala je gdje je god pokusana na ovim prostorima. Vidi pod Milan Panić i Tihomir Orešković.Ommadawn wrote: ko živi vani, pa se odluči vratiti i kandiduje se za predsjednika - zašto ne probati tu varijantu?
Državu mora voditi onaj koji ima realnu političku moć.
- Ramzess Veliki
#245 Re: Sanela Jenkins
Pa evo ja sam vani na velikom projektu, jos uposljavam nase ljude godinama i pomazem onima koji nemaju posla donacijama, kako kome, nekom dam lovu nekoga castim u kafani ...Ommadawn wrote:Ja nisam rekao da je kriterij - ti spominješ kriterije.
Jer 24 godine od prestanka rata, državu vode ljudi koji su eto ostali u BiH - i fakat ništa nisu napravili.
Ne tvrdim da bi ona mogla biti potencijalan političar ali neko drugi ko živi vani, pa se odluči vratiti i kandiduje se za predsjednika - zašto ne probati tu varijantu?
No jok, trebalo je nositi ljiljane na beretci, kalaš u ruke, rejbanke da bi imao pravo da vodi državu.
Šta ćeš kad izumre ta generacija?
Znaci Sanela nema pola mojih kvalifikacija za predsjednika, osim sto je njena zelja da bude predsjednica veca od moje.
Bolje vam je glasajte za mene.
- dječak sa šibicama
#246 Re: Sanela Jenkins
Senada se cini kao opasna konkurencija, sa 17 godina stekla prijateljstvo americkog ambasadora i bila popularna u UNPF krugovima, dobila stipendiju za Iowu, pokorila trziste nekretnina na Floridi 
- ¤ jelena ¤
#247 Re: Sanela Jenkins
Koja Senada?
I kakve ba stipendije, Iowe, Floride i krugovi.... reci ti nama ko je čojk joj u nje?
I kakve ba stipendije, Iowe, Floride i krugovi.... reci ti nama ko je čojk joj u nje?
- dječak sa šibicama
- ¤ jelena ¤
#249 Re: Sanela Jenkins
Oho...nisam nikad čula za nju. Ovo malo što proguglah je za svaku pohvalu. 
- HAVANA
#250 Re: Sanela Jenkins
Opa,to senada ljubim ti oko.
Dajte jos sanela i senada.