Samo za 30+ forumase

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Altsa

#826 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Altsa »

Blek Stena wrote:A Braco i Seka, Runolist, Zagi cokoladice. Mozda je vec neko stavio slike!
Brut i Denim dezodoransi i naravno leviske u komisionu prekoputa slasticarne egipat!
A Emanuela u kinima sirom Sarajeva i okoline, sa prekidima za mjenjanje trake i hladjenje opreme :D
Neko postavi onaj naranzdasti kiosk te me potsjeti na pljeskavice na kiosku Gurman pored b.pumpe u Kralja. Tomislava
Taj ukus cu pamtiti dok sam ziv :D
dobra pljeska bila :D
Altsa

#827 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Altsa »

Image
ČičineBrčine

#828 Re: Samo za 30+ forumase

Post by ČičineBrčine »

Image
Koliko se vremena provodilo na slicnim napravama igrajuci fudbal, tenis i razna napucavanja.
Jos kad treba uciti, zastelis videoigricu, zauzmes pozu za ucenje i udri :mrgreen:
Sabirni centar

#829 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Sabirni centar »

ČičineBrčine wrote:Image
Koliko se vremena provodilo na slicnim napravama igrajuci fudbal, tenis i razna napucavanja.
Jos kad treba uciti, zastelis videoigricu, zauzmes pozu za ucenje i udri :mrgreen:
:thumbup:
Ejs, u ruci otvoren udžbenik biologije a u njoj uštekan strip alan ford..stara bahne na vrata a ja brže bolje zatvorim knjigu, i kao počnem da ponavljam naučeno. :D :lol:
KID

#830 Re: Samo za 30+ forumase

Post by KID »

WRRsmom wrote:odkad ja nisam dud jela eeej ne pamtim
Prije par dana ja svom starom spominjem sto ne nabavi jednu sadnicu duda :grin: .. Kaze on nema nigdje... sjjoooj nisam jeo dud ima 20 godina...
A mi smo nekad isli sa staklenom flasom u berbu kupina... i natrpamo pola flase kupinama i onda to sve zgnječimo nekakvim klipićem da bi od toga dobili sok... :grin:

¤¤¤ Sent from my Tapatalk ¤¤¤
astrid

#831 Re: Samo za 30+ forumase

Post by astrid »

Obozavala sam ovaj fudbal :D

Image
didžej

#832 Re: Samo za 30+ forumase

Post by didžej »

sjeca li se neko djecije pjesme, islo je nesto ovako: "u australiji, dalekoj, dalekoj..." :D ne znam dalje. :sad:
KID

#833 Re: Samo za 30+ forumase

Post by KID »

WRRsmom wrote:
KID wrote:
WRRsmom wrote:odkad ja nisam dud jela eeej ne pamtim
Prije par dana ja svom starom spominjem sto ne nabavi jednu sadnicu duda :grin: .. Kaze on nema nigdje... sjjoooj nisam jeo dud ima 20 godina...
A mi smo nekad isli sa staklenom flasom u berbu kupina... i natrpamo pola flase kupinama i onda to sve zgnječimo nekakvim klipićem da bi od toga dobili sok... :grin:

¤¤¤ Sent from my Tapatalk ¤¤¤
i zaista nema, ja nisam vidjela a kamo li jela al cu se maksuz raspitati i poklonim ti sadnicu pa mi nekad naberes :) ja sam volila i ribizle bilo ono svakakvih pa haaaajde kad se zarovim nema me cijeli dan

@diđej puno si teksta dao :D
Aaaajjjj imam ribizle, borovnice, ogrozd, kupine, šeftelije, jabuku, krušku, jagodu, kupinu pa čak jostu i aroniju.... ali nemam duda.. :lol:
Naslovnica

#834 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Naslovnica »

WRRsmom wrote:zenske :D sjecate li se plesa koji se zvao sarajevska setalica? plesalo se uz madoninu pjesmu samo ne mogu da se sjetim uz koju :lol: :lol:
Da nije Vogue?!
8-)
muha_sa

#835 Re: Samo za 30+ forumase

Post by muha_sa »

dobro vece :)
astrid

#836 Re: Samo za 30+ forumase

Post by astrid »

..vece Muha :kiss:
muha_sa

#837 Re: Samo za 30+ forumase

Post by muha_sa »

astrid wrote:..vece Muha :kiss:
vece Astrid :kiss:

kako ide s temom :?
muha_sa

#838 Re: Samo za 30+ forumase

Post by muha_sa »

WRRsmom wrote::vece: muhaz
:-D
zavrzlama

#839 Re: Samo za 30+ forumase

Post by zavrzlama »

muha_sa wrote:dobro vece :)
i tebi @muha :D

Nego da ispricam jednu pripovjedku.....

Pecao ribe pored rijeke neki siromah,i sve malo pa upeca ribu...nekoliko metara od njega pecao neki bogatas,ali nikako da uhvati ribu....i tako danima ovaj siromah vadio ribu za ribom a bogatas niti jednu da uhvati...

Jednog dana pridje bogatas siromahu pa ga upita"Zasto ti nakon cijelog dana pecanja i upecanih stotine riba uzmes samo dvije ribe i poneses kuci,a ostale bacis u vodu" na to ce siromah" Pa meni i mojoj zeni su dovoljne ove dvije " sto ce mi vise ...na to ce bogatas...vidi nesto, uhvatis 100 riba dvije kuci a ostalo prodas na pijaci,a sta cu sa parama pita siromah,pa kupi sebi jos stapova pa uhvati vise ribe,pa sta cu kasnije,pa kupis sebi brodic pa uhvatis na pucini jos vise ribe i zaradis jos vise para...pa sta cu kasnije,pa kupis veci brod i veliku mrezu i nadjes par radnika i zgrces ogromnu lovu i postanes bogat....i sta cu kad postanem bogat i milioner...e onda se izvalis na stolicu zabacis udicu u vodu i uzivas....A sta sad radim upita siromah.... :D
astrid

#840 Re: Samo za 30+ forumase

Post by astrid »

muha_sa wrote:
astrid wrote:..vece Muha :kiss:
vece Astrid :kiss:

kako ide s temom :?
Nesto zakocilo :roll:
muha_sa

#841 Re: Samo za 30+ forumase

Post by muha_sa »

pošto sam vjerovatno najstariji pitat cu nekog ko je iz SA sjeca li se gondola u Pionirskoj dolini :) ja sam ko djecak majmuno na njima al se ne sjecam kad su ih uklonili pa kontam da postoji mogucnost da se i neko ko je mladji od mene ljuljo u njima a bogme i majmuno :lol:
muha_sa

#842 Re: Samo za 30+ forumase

Post by muha_sa »

zavrzlama wrote:
muha_sa wrote:dobro vece :)
i tebi @muha :D

Nego da ispricam jednu pripovjedku.....

Pecao ribe pored rijeke neki siromah,i sve malo pa upeca ribu...nekoliko metara od njega pecao neki bogatas,ali nikako da uhvati ribu....i tako danima ovaj siromah vadio ribu za ribom a bogatas niti jednu da uhvati...

Jednog dana pridje bogatas siromahu pa ga upita"Zasto ti nakon cijelog dana pecanja i upecanih stotine riba uzmes samo dvije ribe i poneses kuci,a ostale bacis u vodu" na to ce siromah" Pa meni i mojoj zeni su dovoljne ove dvije " sto ce mi vise ...na to ce bogatas...vidi nesto, uhvatis 100 riba dvije kuci a ostalo prodas na pijaci,a sta cu sa parama pita siromah,pa kupi sebi jos stapova pa uhvati vise ribe,pa sta cu kasnije,pa kupis sebi brodic pa uhvatis na pucini jos vise ribe i zaradis jos vise para...pa sta cu kasnije,pa kupis veci brod i veliku mrezu i nadjes par radnika i zgrces ogromnu lovu i postanes bogat....i sta cu kad postanem bogat i milioner...e onda se izvalis na stolicu zabacis udicu u vodu i uzivas....A sta sad radim upita siromah.... :D
:lol: :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#843 Re: Samo za 30+ forumase

Post by plain vanilla »

muha_sa wrote:pošto sam vjerovatno najstariji pitat cu nekog ko je iz SA sjeca li se gondola u Pionirskoj dolini :) ja sam ko djecak majmuno na njima al se ne sjecam kad su ih uklonili pa kontam da postoji mogucnost da se i neko ko je mladji od mene ljuljo u njima a bogme i majmuno :lol:
nije ba ovo tema 96+ :evil: :mrgreen:
ČičineBrčine

#844 Re: Samo za 30+ forumase

Post by ČičineBrčine »

KID wrote:
Aaaajjjj imam ribizle, borovnice, ogrozd, kupine, šeftelije, jabuku, krušku, jagodu, kupinu pa čak jostu i aroniju.... ali nemam duda.. :lol:
Prosetaj do Anexa izmedju zgrada prema kasarni/sudu ima veliki krupni bijeli dud -ratni slatkis. A kod velikih stepenica ima crni dud ;-)
muha_sa

#845 Re: Samo za 30+ forumase

Post by muha_sa »

plain vanilla wrote:
muha_sa wrote:pošto sam vjerovatno najstariji pitat cu nekog ko je iz SA sjeca li se gondola u Pionirskoj dolini :) ja sam ko djecak majmuno na njima al se ne sjecam kad su ih uklonili pa kontam da postoji mogucnost da se i neko ko je mladji od mene ljuljo u njima a bogme i majmuno :lol:
:lol: :lol:

:kiss: :kiss:

:run: laku noc--mora metuzalem u krpe :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#846 Re: Samo za 30+ forumase

Post by plain vanilla »

muha_sa wrote:
plain vanilla wrote:
:lol: :lol:

:kiss: :kiss:

:run: laku noc--mora metuzalem u krpe :lol:
jesi vidio kako sam te naruzila :mrgreen: :kiss:
shandrprcSA

#847 Re: Samo za 30+ forumase

Post by shandrprcSA »

WRRsmom wrote:
ČičineBrčine wrote:
KID wrote:
Prosetaj do Anexa izmedju zgrada prema kasarni/sudu ima veliki krupni bijeli dud -ratni slatkis. A kod velikih stepenica ima crni dud ;-)
:shock: :gladna: :brmbrm: ciji je da nas ko ne :fazlija:

pripovjetka :thumbup:

djes ba muhaz sad si dosao
niciji :D dud mog djetinstva :D :D

Image
Innovation

#848 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Innovation »

muha_sa wrote:Post Postao/la muha_sa dana 16/07/2013 21:44
pošto sam vjerovatno najstariji pitat cu nekog ko je iz SA sjeca li se gondola u Pionirskoj dolini :) ja sam ko djecak majmuno na njima al se ne sjecam kad su ih uklonili pa kontam da postoji mogucnost da se i neko ko je mladji od mene ljuljo u njima a bogme i majmuno :lol:
Niste najstariji, sjecam se gondola. Mogle su se ljuljati 4 odrasle osobe, a mi smo se takmicili po dvoje /jedno na jednu stranu gondole, drugo na drugu tj. na sjedista/ pa ko moze visocije. :-)
muha_sa

#849 Re: Samo za 30+ forumase

Post by muha_sa »

Innovation wrote:
muha_sa wrote:Post Postao/la muha_sa dana 16/07/2013 21:44
Niste najstariji, sjecam se gondola. Mogle su se ljuljati 4 odrasle osobe, a mi smo se takmicili po dvoje /jedno na jednu stranu gondole, drugo na drugu tj. na sjedista/ pa ko moze visocije. :-)
:thumbup:

koji smo mi idioti bili :-) dvojica stanemo sa strane, držimo se za one šipke pa se zaljuljamo i napravimo puni krug :-)

mladost ludost :-)

hajd vozdra :run: bježim dok nije vanila došla :lol:
Erased

#850 Re: Samo za 30+ forumase

Post by Erased »

A onda mijenjaj slicice...ehImage
Post Reply