mali_balon wrote:
6 je Krizaj, 2 je Stenmark, ko je 11
itd itd itd

mali_balon wrote:
6 je Krizaj, 2 je Stenmark, ko je 11
itd itd itd

didžej wrote:a ove? moj buraz imao ovakve, bio glavni manga u raji.![]()
bolje i ovo nego sad ova moda, torbice, neke cipelice k'o u alibabe i 40 razbojnika, lila kosuljice...cindrlimindrli wrote:didžej wrote:a ove? moj buraz imao ovakve, bio glavni manga u raji.![]()
Gojzerice, to smo svi imali, k'o da smo slutili da cemo brzo u "sumu". Kad sad to gledam, stvarno smo bili djutani,
spremis se za izlaska i to nataknes na noge.
Onako nesto mislisdetroit-mercy wrote:Sjecali se ko onih gondola sto bi isle na tv, ono heklano milje na tv pa na milje gondola
.

A dje je heklanje ispodČičineBrčine wrote:Onako nesto mislisdetroit-mercy wrote:Sjecali se ko onih gondola sto bi isle na tv, ono heklano milje na tv pa na milje gondola
.
kako sam to gotivio kao klinac ona balerina se okrece uz laganu muzikicu
detroit-mercy wrote:A dje je heklanje ispodČičineBrčine wrote:Onako nesto mislisdetroit-mercy wrote:Sjecali se ko onih gondola sto bi isle na tv, ono heklano milje na tv pa na milje gondola
.
kako sam to gotivio kao klinac ona balerina se okrece uz laganu muzikicu.
Nije da se falim ali ja imam jednu malu kolekciju.didžej wrote:a imas li sliku na magarcu na plazi?shmizlica wrote:ja jednu još imam
PVC sun head protection...furuna wrote:@norm i astrid![]()
to je to... kljucna rijec?

svaka ti čast kad se sjeti gondole i miljea......izađe i ovo iz modeČičineBrčine wrote:Onako nesto mislisdetroit-mercy wrote:Sjecali se ko onih gondola sto bi isle na tv, ono heklano milje na tv pa na milje gondola
.
kako sam to gotivio kao klinac ona balerina se okrece uz laganu muzikicu
..jok..samo se zapetljadidžej wrote:ne salim, kod tebe nije bila vrela?astrid wrote:Salis sedidžej wrote:izvadis kasetu a ona vrela...
![]()
![]()
![]()
![]()
"u australiji dalekoj, dalekoj...", nadolazi li ti ista?