Ispod je teVsija baklave i jedino se se vidi na verziji slike namijenjene za "Sta ste danas vi licno ..."Banksy wrote:
A šta ovaj nož radi tu?
Šale na račun feministkinja i ljevičara
- Saian
#526 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
- wewa
#527 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
dodji u milu ti domovinu, da uzivas u zaostavstini rahmetli Alije <3insomnia78 wrote:Alija, Alija dje ce ti dusa. Onaku zemlju si upropastio.wewa wrote:sram bilo Zijada, trebalo bi da je ponosan sto danas smije reci 'redukcija' na bosanskom! a ne na mrskom srpsko-hrvatskom.
Nista, trebala si pustiti da te četo prikolje. Onda bi bilo i Golfova i olimpijade i svasta nesto
I onda vi ismijavate neciju “inteligenciju”. Svije strane iste medalje
- insomnia78
#528 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Drži se ti Rašewewa wrote:dodji u milu ti domovinu, da uzivas u zaostavstini rahmetli Alije <3insomnia78 wrote:Alija, Alija dje ce ti dusa. Onaku zemlju si upropastio.wewa wrote:sram bilo Zijada, trebalo bi da je ponosan sto danas smije reci 'redukcija' na bosanskom! a ne na mrskom srpsko-hrvatskom.
Nista, trebala si pustiti da te četo prikolje. Onda bi bilo i Golfova i olimpijade i svasta nesto
- AleksoMKD
#529 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Svakako, slazem se, ali posto je tema "sale na racun feministkinja i levicara" mozemo komentirati. Sto se tice naseg dvorista ja sam digao ruke.wewa wrote: opet kazem, 'ludosti' na svakom koraku. samo sto je eto ova egzoticna pa dobije prostor u vijestima, a svi oni smrtni slucajevi djece koja nisu vezana u sjedalicama nekako prodju ispod radara jer je kod nas normalno da se zakon ne postuje...
hajde da mi prvo pospremimo ispred svog praga. mene tako ucilo.
- wewa
#530 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ne sekiraj se ti za mene, izdrzala ja rasu, izdrzacu i bakira.insomnia78 wrote:wewa wrote:Drži se ti Rašeinsomnia78 wrote: dodji u milu ti domovinu, da uzivas u zaostavstini rahmetli Alije <3
- cyprus
#531 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ja sam siguran da ovdje ima elemenata za krivičnu prijavu (child abuse), jer po čemu se ovo razlikuje od 'imam djevojčicu, ali odgajat ću je kao dječaka'... Ne vjerujem da baš sve može proć pod 'moje djete, ja ću ga odgajat kako hoću'AleksoMKD wrote:
Međutim, ovo je toliko rijetka pojava, da je članak o tome napravljen... Spada u kategoriju 'svakakvih hajvana na ovom dunjaluku'... Ali nije baš da je sad nastao trend da se djeca masovno odgajaju kao džender neutralni i da je to sad cool...
Last edited by cyprus on 17/10/2017 12:33, edited 1 time in total.
- insomnia78
#532 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Taman posla. Imam se ja za koga sikirati
- cyprus
#533 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Tako jeinsomnia78 wrote:Alija, Alija dje ce ti dusa. Onaku zemlju si upropastio.

- tranquil
#534 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Da ne pričamo kako za vrijeme Tita nije bilo Interneta, sada ga skoro svako selo ima.
Šah-mat, komuljare.
Šah-mat, komuljare.
- wewa
#535 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
tranquil wrote:Da ne pričamo kako za vrijeme Tita nije bilo Interneta, sada ga skoro svako selo ima.
Šah-mat, komuljare.
- turbofolk
#536 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Mlada partizanka bombe bacala...
ili malo modernija varijanta:
Ja sam bomba, bacala me partizanka mlada.
Jedna pička, sto kuraca kadra.

- triconja
#537 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Jest da ja to ista kontam. Ko je kome zacero i kako, oklen im djete? Sta znaci gender neutral?cyprus wrote:Ja sam siguran da ovdje ima elemenata za krivičnu prijavu (child abuse), jer po čemu se ovo razlikuje od 'imam djevojčicu, ali odgajat ću je kao dječaka'... Ne vjerujem da baš sve može proć pod 'moje djete, ja ću ga odgajat kako hoću'AleksoMKD wrote:![]()
Međutim, ovo je toliko rijetka pojava, da je članak o tome napravljen... Spada u kategoriju 'svakakvih hajvana na ovom dunjaluku'... Ali nije baš da je sad nastao trend da se djeca masovno odgajaju kao džender neutralni i da je to sad cool...
- triconja
#538 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Jaro nadji harmonikasa ili klavijaturistu i pravac na okupljanja komunistaturbofolk wrote:Mlada partizanka bombe bacala...
- turbofolk
#539 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ovo zadnje, ustvari i jesu stihovi koje je nekad prije 10-15 godine izvodio jedan Tuzlak, nema šanse da se sjetim ko je u pitanju. Neki trash metal, punk, narodnjak ne znam ni ja šta. Nekadašnji sarajevski radio ISV je to puštao. Od svega se samo stihova sjećam, jer su baš nekako, hajmo reć... dojmljivitriconja wrote:Jaro nadji harmonikasa ili klavijaturistu i pravac na okupljanja komunistaturbofolk wrote:Mlada partizanka bombe bacala...
![]()
-
broj dva
#540 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
---turbofolk wrote:Ovo zadnje, ustvari i jesu stihovi koje je nekad prije 10-15 godine izvodio jedan Tuzlak, nema šanse da se sjetim ko je u pitanju. Neki trash metal, punk, narodnjak ne znam ni ja šta. Nekadašnji sarajevski radio ISV je to puštao. Od svega se samo stihova sjećam, jer su baš nekako, hajmo reć... dojmljivitriconja wrote:Jaro nadji harmonikasa ili klavijaturistu i pravac na okupljanja komunistaturbofolk wrote:Mlada partizanka bombe bacala...
![]()
Da nije Damir Avdic ? Dobar je, u stvari odlican ali u malim dozama...
- tranquil
#541 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
To je Damir Avdić Graha, naravno, prilično prepoznatljiv stilturbofolk wrote:Ovo zadnje, ustvari i jesu stihovi koje je nekad prije 10-15 godine izvodio jedan Tuzlak, nema šanse da se sjetim ko je u pitanju. Neki trash metal, punk, narodnjak ne znam ni ja šta. Nekadašnji sarajevski radio ISV je to puštao. Od svega se samo stihova sjećam, jer su baš nekako, hajmo reć... dojmljivitriconja wrote:Jaro nadji harmonikasa ili klavijaturistu i pravac na okupljanja komunistaturbofolk wrote:Mlada partizanka bombe bacala...
![]()
A ima još starija obrada mlade partizanke, takođe tuzlanska, ali mislim da nikada nije snimljena. Radi se o najpoznatijoj tuzlanskoj punk grupi iz ratnog vremena, Schlajmers, oni su imali obradu "mlada partizanka" sa strofama poput "mlada partizanka nitro duvala"
-
Mohamad Sissoko
- Banksy
#543 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Saian wrote:Ispod je teVsija baklave i jedino se se vidi na verziji slike namijenjene za "Sta ste danas vi licno ..."Banksy wrote:
A šta ovaj nož radi tu?
Ima i neku kapicu, nešto komuljarsko ...?
- Banksy
#544 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Čuj, kritikovanje POPRAVKI...Mohamad Sissoko wrote:
- tranquil
#545 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Pođoh slično napisati, "kakvih popravki?"Banksy wrote:Čuj, kritikovanje POPRAVKI...Mohamad Sissoko wrote:
- turbofolk
#546 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
broj dva wrote: ---
Da nije Damir Avdic ? Dobar je, u stvari odlican ali u malim dozama...
Bit će da je taj. Sjećam se ja još ponekih odlomaka njegovih pjesama koje su u sličnom tonu, ali nije ovo tema.tranquil wrote:
To je Damir Avdić Graha, naravno, prilično prepoznatljiv stil![]()
A ima još starija obrada mlade partizanke, takođe tuzlanska, ali mislim da nikada nije snimljena. Radi se o najpoznatijoj tuzlanskoj punk grupi iz ratnog vremena, Schlajmers, oni su imali obradu "mlada partizanka" sa strofama poput "mlada partizanka nitro duvala"
Hvala vam obojici.
- seln
#547 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ne, ona signalizira da je bio dobar musliman, ali ga je Nasa (gluho bilo!) stranka preobratila, pa je postao murtad.Banksy wrote:Saian wrote:Ispod je teVsija baklave i jedino se se vidi na verziji slike namijenjene za "Sta ste danas vi licno ..."Banksy wrote:
A šta ovaj nož radi tu?![]()
Ima i neku kapicu, nešto komuljarsko ...?
- wewa
#548 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
eno sad negiraju i da se popravlja...tranquil wrote:Pođoh slično napisati, "kakvih popravki?"Banksy wrote:Čuj, kritikovanje POPRAVKI...Mohamad Sissoko wrote:
negatori popravki danas, negatori genocida sutra.
-
Mohamad Sissoko
-
Mohamad Sissoko