trazim knjigu Sahranite mi srce kod ranjenog koljena (Burry my heart at wounded knee) od Dee Browna na nasem jeziku
idealno bi bilo ako neko ima knjigu u digitalnoj formi pa da je negdje postavi ili da skenira
ja sam trazio po netu ali nisam mogao nista pronaci
ima li iko???
Sahranite mi srce kod ranjenog koljena
- Op3r4t0r
#2 Re: Sahranite mi srce kod ranjenog koljena
Jel mora biti sa potpisom pisca ili moze i bez potpisa?Ivo Lola wrote:trazim knjigu Sahranite mi srce kod ranjenog koljena (Burry my heart at wounded knee) od Dee Browna na nasem jeziku
idealno bi bilo ako neko ima knjigu u digitalnoj formi pa da je negdje postavi ili da skenira
ima li iko???
-
andrija2007
#3 Re: Sahranite mi srce kod ranjenog koljena
Zar se nije zvala kod ranjenog konja?Ivo Lola wrote:trazim knjigu Sahranite mi srce kod ranjenog koljena (Burry my heart at wounded knee) od Dee Browna na nasem jeziku
ima li iko???
- Ivo Lola
#4 Re: Sahranite mi srce kod ranjenog koljena
jel moras dokazivati svoju bezgranicnu duhovitostOp3r4t0r wrote:Jel mora biti sa potpisom pisca ili moze i bez potpisa?Ivo Lola wrote:trazim knjigu Sahranite mi srce kod ranjenog koljena (Burry my heart at wounded knee) od Dee Browna na nasem jeziku
ima li iko???
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#5 Re: Sahranite mi srce kod ranjenog koljena
za koga bi bilo idealno da knjigu skeniraIvo Lola wrote:trazim knjigu Sahranite mi srce kod ranjenog koljena (Burry my heart at wounded knee) od Dee Browna na nasem jeziku
ima li iko???
za tebe ili onoga ko bi trebao da odvoji par radnih dana da ti skenira knjigu i pripremi za citanje
da se ta knjiga ne zove "Dzabe potkova sa mrtvih konja"