SA-X virtualna stranka??
-
MRAVOJED
Ja se pravo navlažim kad čujem ovakvu ložu. Bez zajebancije. Ali budući da je moj mozak podosta konfuzan i teško se usredotoči na jedan problem, ja baš i ne znam šta bi to trebalo ustvari raditi. Zato se predajem u ruke kao vojnik vođi za kojeg mislim da radi pravu stvar. 
- Soul_Sista
Mozda nisam dala neke konkretne prijedloge na ovoj temi (vidim niko nije reagovao) ali sam stvarno za ovu ideju jer mislim ako ima volje medzu nama onda se nesto mozda i moze da uradi ili napravi. Ne znam koliko mogu da doprinesem jer zivim vani ali bih se potrudila da uradim i dam od sebe onoliko koliko mogu. Mogu da kazem da sebe stavljam u grupu aktivnih iako sigurno nemam onog znanja koje je potrebno ali zato uvijek mozemo da diskutujemo i podpomazemo jedni drugima, nadam se! 
- morti
pa đe si topmir,jebemu miša...
uglavnom...ajd malo ozbiljnosti,ako će se neko zezat nek ide na neku drugu temu...
učinimo ovu temu praaavo ozbiljnom(a da bude i zezancija)
da ima ozbiljnih prijedloga...
i volio bih da ova tema ne bude jedina...da to budu teme u nizu...u fazonu VUG SA-X 1,VUG SA-X 2,VUG SA-X 3...
volio bih da počnemo odavde...sa 0(čitaj NULA)...pa polako...do razvaljivanja skupšine...
uglavnom...ajd malo ozbiljnosti,ako će se neko zezat nek ide na neku drugu temu...
učinimo ovu temu praaavo ozbiljnom(a da bude i zezancija)
da ima ozbiljnih prijedloga...
i volio bih da ova tema ne bude jedina...da to budu teme u nizu...u fazonu VUG SA-X 1,VUG SA-X 2,VUG SA-X 3...
volio bih da počnemo odavde...sa 0(čitaj NULA)...pa polako...do razvaljivanja skupšine...
- Soul_Sista
Ahmede druze hoces li se javiti na ovu temu... 
- Soul_Sista
Wels, nemoj se ljutiti ali moram reci da mi se ne svidza diazajn

- Soul_Sista
Ma ono samo nekako previse blinka tamo vamo...kao da je reklama za Colu...wels wrote:Bice bolje nadam se,ovo je probni,na brzaka,a ni meni nije nesto,nisam zadovoljan.Soul_Sista wrote:Wels, nemoj se ljutiti ali moram reci da mi se ne svidza diazajn![]()
Hvala na sugestiji.
Ljudi hoce li biti ista od ove stranke!?
- Soul_Sista
Ma Wels izgleda da nista nema od ove stranke. Pokretac je nestao
a ovi ostali usutjeli
Nikakvih revolucionera od vas! 
- Soul_Sista
Ahmed se vratio Ahmed se vratio

- Soul_Sista
Viva la Bosnia!topmir wrote:zivjela revolucijaSoul_Sista wrote:Ahmed se vratio Ahmed se vratio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()