SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
-
FortunaBela
Šuti bona, pravi se da ništa ne znaš, vidi nam naziva.... 
-
mostarac
#727 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
jos imas hrabrosti to da kazes da si plavusadanas wrote:ovo nisam ja -- ja sam plavusa...FortunaBela wrote:Bome jesmo sa tim kikicama....pape wrote:Insert iz uvodnog posta:
......................................................................................... Cheerleaders grupa - "69"
.......................................................................................................... micika
.............................................................................. fortuna b................
... c.pantera
..................................................... danas .......................
... zijancer ............
... zensko
Zar vam nisu slatke.
![]()
![]()
a naziv grupe je cudo. pravi politicki
-
malimrav
Pazljivo sam sve procitao i cudi me da jos nije postavljen ambasador u Grckoj, a imamo dobrovoljca
Jos igra sirtaki i rastura
Jos igra sirtaki i rastura
mačak u čizmama wrote:moja malenkost
za ambasadora u Grčkoj![]()
šta da vam kažem, obećavam visoke donacije,
računam na grčku darežljivost![]()
podobnijeg lika još ne vidjeh za ovu funkciju![]()
![]()
-igram sirtaki, rasturam
-pjevam na karaokama, pogađam žicu![]()
![]()
što se tiče lika i djela, stvarno...sve ima crno na bijelo![]()
tefteri ne lažu![]()
![]()
-
Stari
Opaa vidim nakon zadnje reorganizacije ...sam se obreo u drustvu
egzoticnih ljubavnika
...zahvaljujem, zahvaljujem, Pape je uvijek bio velemajstor (dobro osim, onomad '82-ge protiv S.Irske). Vidim, u medju vremenu mi je dodjeljeno i zvanje
"taze"
...jel to imajuci u vidu moje lose zdravlje?
....OK bez zeze, hdjedoh nezto priupitati....vidim nakon zadnje reorganizacije ...sam se nasao u , sasvim sigurno vrlo rafiniranom, no meni poptuno nepoznatom drustvu...Safet (jel to SAYO the legenda KURTOVICH ako jest onda sam istinski pocastvovan s njim sjediti u drustvu) ali miss A i memso.... Pape ..ovaj...hoces li nas ti upoznati ...ili da tu formalnost sami obavimo?
PS. Desni centar i dalje imaju najjacu ekipu ...iako je B. Dickus prekomandovan malo desnije tu su jos uvijek Becho, Manijak1, i Car-x....i Novalic naravski.
Ona komisija o izbalansiranosti i homogenosti (i obratite paznju ne i hegemonije)...marmelada, pekmeza i dzemova ...je pun pogodak.
Medjutim ima i nekih sitnica na koje nije obraceno dovoljno paznje....izmedju ostalog dodijela rukovodecih pozicija u drzavnim preduzecima. Ko ce biti imenovan: Guvernerom narodne banke, Nacelnikom Generalstaba, generalni. direktorom drzavnog sekretarijata (ili se sad to zove agencija) za puteve...i tako to.
PS. Desni centar i dalje imaju najjacu ekipu ...iako je B. Dickus prekomandovan malo desnije tu su jos uvijek Becho, Manijak1, i Car-x....i Novalic naravski.
Ona komisija o izbalansiranosti i homogenosti (i obratite paznju ne i hegemonije)...marmelada, pekmeza i dzemova ...je pun pogodak.
Medjutim ima i nekih sitnica na koje nije obraceno dovoljno paznje....izmedju ostalog dodijela rukovodecih pozicija u drzavnim preduzecima. Ko ce biti imenovan: Guvernerom narodne banke, Nacelnikom Generalstaba, generalni. direktorom drzavnog sekretarijata (ili se sad to zove agencija) za puteve...i tako to.
-
car-x
vidi andje, ljuta ljevica a vamo gestapo san snova.. uf uf ufA wrote:Mogu li ja kako biti to u Generalstabu, kako se vec zove?
Zivotni mi je san da budem kao ona Frau Helga iz Alo-Alo, kako li se ves zvase, ona u koznom nazi odjelu, sa crnim halterima, znate ona![]()
Druga s lijeva
-
Stari
Pa ...ne znam ...uvjete za dobivanje tih mjesta je dosad odredjivao Pape. Inace je od ranije poznato kako ta procudura ide ...prilozis molbu, uvjerenje o nekaznjavanju, potvrdu o regulisanoj vojnoj obavezu (na pobjednickoj strani , naravski) , vojnu akademiju i visoku komandno-stapsku specalijalizaciju je dobro imati ....no nije uvjet.
-
car-x
ufff.. kvalifikovan sam.. cini mi se.. ali bi ja radije da se ukine generalstab.. jebo vojsku.. glasam za demilitarizaciju..Stari wrote:Pa ...ne znam ...uvjete za dobivanje tih mjesta je dosad odredjivao Pape. Inace je od ranije poznato kako ta procudura ide ...prilozis molbu, uvjerenje o nekaznjavanju, potvrdu o regulisanoj vojnoj obavezu (na pobjednickoj strani , naravski) , vojnu akademiju i visoku komandno-stapsku specalijalizaciju je dobro imati ....no nije uvjet.
-
Stari
car-x wrote:ufff.. kvalifikovan sam.. cini mi se.. ali bi ja radije da se ukine generalstab.. jebo vojsku.. glasam za demilitarizaciju..Stari wrote:Pa ...ne znam ...uvjete za dobivanje tih mjesta je dosad odredjivao Pape. Inace je od ranije poznato kako ta procudura ide ...prilozis molbu, uvjerenje o nekaznjavanju, potvrdu o regulisanoj vojnoj obavezu (na pobjednickoj strani , naravski) , vojnu akademiju i visoku komandno-stapsku specalijalizaciju je dobro imati ....no nije uvjet.
Jel ti se ispravno cini? ili ti se samo cini....nako.
Ja ne ispunjavam uslove ...jer nisam nekaznjavan...platio sam 2 puta kazne za pogresno parkiranje, a jednom sam bio prijavljen pod teretom da sam pocinio javnu sablazan (jednoj se gospodji pricinilo da uriniram u po bijela dana na trotoaru)...prijava je medjutim povucena...a moje ime u tom pogledu potpuno rehabilitovano....radilo se naime o nekom ko je ocito vrlo licio na mene.
niko se ne kandiduje za Guvernera narodne banke (i sefa trezora iste) ...Pape to onda moras rijesiti ...ukazom ili dekretom.
-
car-x
stari, te se kazne ne broje.. samo krivicno gonjenje..Stari wrote:car-x wrote:ufff.. kvalifikovan sam.. cini mi se.. ali bi ja radije da se ukine generalstab.. jebo vojsku.. glasam za demilitarizaciju..Stari wrote:Pa ...ne znam ...uvjete za dobivanje tih mjesta je dosad odredjivao Pape. Inace je od ranije poznato kako ta procudura ide ...prilozis molbu, uvjerenje o nekaznjavanju, potvrdu o regulisanoj vojnoj obavezu (na pobjednickoj strani , naravski) , vojnu akademiju i visoku komandno-stapsku specalijalizaciju je dobro imati ....no nije uvjet.
Jel ti se ispravno cini? ili ti se samo cini....nako.
Ja ne ispunjavam uslove ...jer nisam nekaznjavan...platio sam 2 puta kazne za pogresno parkiranje, a jednom sam bio prijavljen pod teretom da sam pocinio javnu sablazan (jednoj se gospodji pricinilo da uriniram u po bijela dana na trotoaru)...prijava je medjutim povucena...a moje ime u tom pogledu potpuno rehabilitovano....radilo se naime o nekom ko je ocito vrlo licio na mene.
niko se ne kandiduje za Guvernera narodne banke (i sefa trezora iste) ...Pape to onda moras rijesiti ...ukazom ili dekretom.
a meni se ne cini.. imam potrebne kvalifikacije, ali glatko odbijam sluzbu nacelnika..
radije cu ostati u komisiji za vjerska pitanja kroz dijalog o PEKMEZU (molim ta se dzem zamijeni pekmezom kako ne bi bilo zabune..)
osim toga, predlazem sebe u komisiju za inovacije u polju primijenjene fizike - odsjek torkulja, dreš, parna pekara i kazan za pečenje rakije, pošto na ovom polju imam nekih maestralnih rješenja i zamisli..
-
Stari
car-x
Novalic
molicu fino
.
Cini mi se da si ovdje udario u pravac koji je vec zauzet ... katedra za "rakiju i rakijske kotlove" je vec zauzeta njihovim exelencijama profesorima Stocharom i H&D-om ...na eminentno-renomiranom institutu za usadjivanje (sexualno-revolucionarne svijesti)osim toga, predlazem sebe u komisiju za inovacije u polju primijenjene fizike - odsjek torkulja, dreš, parna pekara i kazan za pečenje rakije, pošto na ovom polju imam nekih maestralnih rješenja i zamisli..
Novalic
Mala ...sta se ti tamo grohotom smjehuljis...rasprava o zbratimljenju pekmeza sa dzemovima i marmeladama .... je od sustinske vaznosti za buducnost zemlje u cijoj skupstini sjedis...dakle: uozbilji se....![]()
![]()
![]()
![]()
-
car-x
ja ovu katedru nikako da nadjem.. a vidim da je i kolega h&d zauzet u komisiji za odnose sa njeznijim (s)polom, a svi znamo kako je ovo mjesto zahtjevno, pa sumLJam da ce on stici jos nekom dodatnom djelatnoscu da se bavi, mada svi znamo da mjesto u komisiji znaci i komisijski pausal od 24.000 km mjesecno, plus bonovi i 12 dana placenog odmora u zuljani na peljescu kod barba ive i njegove katice..Stari wrote: Cini mi se da si ovdje udario u pravac koji je vec zauzet ... katedra za "rakiju i rakijske kotlove" je vec zauzeta njihovim exelencijama profesorima Stocharom i H&D-om ...na eminentno-renomiranom institutu za usadjivanje (sexualno-revolucionarne svijesti)![]()
-
Stari
Odi na stranicu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... s+usadjuju
Obrati paznju na aktualni udzbenik
iz predmeta koji se polaze pred njegovom exelencijm H&D-om licno.

Naglasavam to da se ovdje radi o nevladinoj i nezavisnoj naucno istrazivackoj ustanovi (gdje sam jedno vrijeme bio ...portir)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... s+usadjuju
Obrati paznju na aktualni udzbenik

Naglasavam to da se ovdje radi o nevladinoj i nezavisnoj naucno istrazivackoj ustanovi (gdje sam jedno vrijeme bio ...portir)
-
novalic
stari, sunce li ti okalaisano...
prvo, mala... je malo veca..
segundo, pekmez i marmelada su ti isto kao rakija i brlja.. jedino ako ti ne znas razliku...
sto mi nije jasno.. ja svoju diskusiju sa carem dozivih stvarno kao diskusiju.. a vidim da ima i drugacijih tumacenja.. tako da moja potraznja za "tucanim" pekmezom (doduse od jabuka pamuklija u mome selu, a ne od samonikli).. i nije nekakav dogadjaj, nego potreba
segundo, pekmez i marmelada su ti isto kao rakija i brlja.. jedino ako ti ne znas razliku...
sto mi nije jasno.. ja svoju diskusiju sa carem dozivih stvarno kao diskusiju.. a vidim da ima i drugacijih tumacenja.. tako da moja potraznja za "tucanim" pekmezom (doduse od jabuka pamuklija u mome selu, a ne od samonikli).. i nije nekakav dogadjaj, nego potreba
-
car-x
novo, ja fakat imadoh pekmeza, a ti ode nako iznenada.. samo rece, vidimo se u ponedjeljak.. reko, ne postoji vise interes..novalic wrote:stari, sunce li ti okalaisano...
-
novalic
bila sam blize tebe, skoro pa sam mogla doci po pekmez...car-x wrote:novo, ja fakat imadoh pekmeza, a ti ode nako iznenada.. samo rece, vidimo se u ponedjeljak.. reko, ne postoji vise interes..novalic wrote:stari, sunce li ti okalaisano...
sinoc stigoh iz budimpeste...
ps
mrzim tokay
-
mostarac
slazem se, ali zato treba napravit mocnu obavjestajnu sluzbu i ostale organe bezbjednosti koji ce pratiti kako vanjske tako i unutrasnje neprijateljecar-x wrote:ufff.. kvalifikovan sam.. cini mi se.. ali bi ja radije da se ukine generalstab.. jebo vojsku.. glasam za demilitarizaciju..Stari wrote:Pa ...ne znam ...uvjete za dobivanje tih mjesta je dosad odredjivao Pape. Inace je od ranije poznato kako ta procudura ide ...prilozis molbu, uvjerenje o nekaznjavanju, potvrdu o regulisanoj vojnoj obavezu (na pobjednickoj strani , naravski) , vojnu akademiju i visoku komandno-stapsku specalijalizaciju je dobro imati ....no nije uvjet.
-
Stari
Novalic:
sve pojedinosti
...the.
Pekmez i marmelada ....velis nisu isto....a sta je sa dzemom?
Znam, vidio sam na slikama ...(gdje li je ona tema sa slikama forumasa nestala) ...ali mala je bilo vise neka vrsta stilske figure ...ja sam 190cm visok i tezim ciglih 98kg ....tako da za mene nikako ne mozes biti velika...ili ja to mozda neznamprvo, mala... je malo veca
Pekmez i marmelada ....velis nisu isto....a sta je sa dzemom?

... micika