SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Da li mislite da ste adekvatno rasporedjeni?

Da.
28
34%
Ne.
54
66%

Total votes: 82

Kwaheri

Post by Kwaheri »

No_Comment wrote:Posle duze stanke predlozio bih ovom cjenjenom parlamentu par prijedloga...mislim da su iz parlamenta neopravdano izostavljeni slijedeci clanovi sarajevo-x foruma:Dr.,Haris303 ,zzzzzz, Fadil Schtil, Da pamtis, Nesferatu,Handzar...dok su neki clanovi uvrshteni u parlament sa samo par postova ...npr. Oberon...isl....
Shto se tice ambasadorskih polozaja predlozio bih slijedece:
Kolega ,,Ake,, vjerujem da bi se najbolje osjecao u Teheranu...zato predlazem da preuzme ambasadorsko mjesto u Iranu...
Kolegu ,,Umro je Mostar,, predlozio bih kao ambasadora na Kubi...
Abdulhaqa predlazem kao zamjenika ambasadora u SiCG...tj. Beogradu...
Fadila Schtila bi najradije vidio kao celnog covjeka veleposlanstva u Zagrebu...a ,,A,,predlazem kao Fadilovu zamjenicu...i tajnicu...
Shto se tice Hananah nju bih najradije vidio kao ambasadora u zemlji izlazeceg SUNCA tj Japanu...medjutim to mjesto je zauzeto(Dzidzo)...tako da je mjesto pocasne konzulice u Novom Pazaru najbolje kadrovsko rijeshenje u ovom trenutku...kao njenog zamjenika predlazem kolegu,,T,,a kao sekretaricu konzulata toplo preporucujem gospodjicu,, Bjacinjo,,
Shto se tice saborskih komisija i ministarskih mjesta iznio bih slijedece prijedloge:
Kolegu Vodenjaka predlazem na mjesto ministra za vodoprivredu i zashtitu od poplava...Vodolija33 zamjenica
Kolegu pod nickom ,,Mrak,,predlazem na mjesto ministra za elektroprivredu i elektrifikaciju...
Kolegu Prazninu predlazem na mjesto ministra za raseljena lica i izbjeglice...
Gospodina ,,Dr.,,bih predlozio na mjesto ministra zdravstva...a Reaktora kao njegovog zamjenika...s tim da bi ovaj zadnji bio zaduzen za pracenje radijacije u bombardiranim podrucjima sa radio-aktivnom municijom...
Gospodina Shkljocu bih predlozio na mjesto ministra za zashtitu prava nacionalnih manjina...tj. Bosanaca, Kineza,Egipcana, Roma, Germana i ostalih...Gavrila bih predlozio kao Shkljocina zamjenika ...
Uvazenog kolegu Murata Shabanovica bih predlozio kao ministra za kosharku, sex,video i turizam...za njegova zamjenika predlazem Kareema...ovaj parlament mora pokazati da je rasno neopterecen bez obzira na rasu i boju koze...
Oformio bih komisiju za promjenu naziva ulica,trgova ,aerodroma kao i za zashtitu lika i djela Alije Izetbegovica...za predsjedavajuceg ove komisije predlazem kolegu Faira...
Zatim oformio bih komisiju za pracenje popunjenosti vjerskih i sportskih objekata ...na celnom mjestu te komisije predlozio bih gospodjicu Mircerku...znaci ako doticni objekat nije popunjen svaki dan sa 50% kapaciteta slijedi kljuc u bravu...izvrshitelj Medo...
Shto se tice Hashkog suda mislim da ovaj parlament mora u svakom slucaju imati svoga izaslanika u jednoj tako vaznoj ustanovi...mislim da je kolega El Komunista pravi covjek na pravom mjestu shto se tice ove kazneno-pravne ustanove...
Eto toliko od mene...nadam se da ce se ovi prijedlozi biti uzeti u najmanju ruku na razmatranje pred ovim casnim parlamentarnim sazivom... :D :D :D

odakle Dzidzu izvuce :D
...da se Dzidzo nije opet vratio u Japan? :?
A-ZO

Post by A-ZO »

digresija pape, ne pise se SA - X PARLAMENT... nego SA-X PARLAMENT.... ok? :)
Harrys

Post by Harrys »

Pape,posto sam zadnjih dana primio dosta slatkih cokoladnih primjedbi,mozda je najbolje da se malo skrasim,smirim,pa ako ima kakvo privremeno mjesto za TunGuziju. :)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:oops: ... Image ... No. 7. :zzzz:
stidljiv

Post by stidljiv »

A nema mene nigdje... :roll: :sad:
gavrilo

Post by gavrilo »

stidljiv wrote:A nema mene nigdje... :roll: :sad:
hoces u nezavisne 8)
CiCiban

Post by CiCiban »

J_Joe :oops: :-) vratiiiiiiii seeeee

:P
Harrys

Post by Harrys »

:)
PR80.

Post by PR80. »

@T: Dolazi amooo da idemo na sladoled kod cika Mehe dok josh nije zatvorio. :-) :-)

Valja veceras cistiti kancelarije u Savezu. :D :D
stella_k

Post by stella_k »

Drage kolege,
javljam Vam se iz prekrasne Kengurije.
Ovdje vlada vjecno ljeto u kojem nema ekonomske i drugih kriza, svi se super zabavljamo i svakodnevno se pracakamo u prekrasnom Kengurijskom moru.
Sve vas vrlo toplo pozdravlja vasa kolegica iz lijevog centra stella_k

Image
PS Nadam se da mi niste zaboravili uplatiti naknadu za odvojeni zivot u iznosu od 6000 evrica, za ovaj mjesec naravno??
pape

Post by pape »

..................Sve preko grbace poreskih obveznika, ...................................Image .... samo vas gledam, ................ majku vam bozju!
stella_k wrote:Drage kolege,
Ovdje vlada vjecno ljeto u kojem nema ekonomske i drugih kriza, svi se super zabavljamo i svakodnevno se pracakamo u prekrasnom Kengurijskom moru.

Image
PS Nadam se da mi niste zaboravili uplatiti naknadu za odvojeni zivot u iznosu od 6000 evrica, za ovaj mjesec naravno??
stella_k

Post by stella_k »

pape wrote:..................Sve preko grbace poreskih obveznika, ...................................Image .... samo vas gledam, ................ majku vam bozju!
stella_k wrote:Drage kolege,

Image
Cekaj josh da uvedu ovu novu poresku stopu, tek onda ima da nam bude GALA!!!!!Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Hahahahha nisam se ovako od srca nasmijao odavno. Ma svaka ti cast majstore Pape.
U svakom slucaju sam siguran, garantujem i potpisujem da u ovom Parlamentu ima 100 x vise drzavnicke pameti nego u svim sazivima skupa od 91-2005.
Pozdrav svim parlamentarcima :)!!!!!!
stella_k

Post by stella_k »

hrasno38 wrote:Hahahahha nisam se ovako od srca nasmijao odavno. Ma svaka ti cast majstore Pape.
U svakom slucaju sam siguran, garantujem i potpisujem da u ovom Parlamentu ima 100 x vise drzavnicke pameti nego u svim sazivima skupa od 91-2005.
Pozdrav svim parlamentarcima :)!!!!!!
Evo i moj potpis... iz prekrasne Kengurije.Image
mostarac

Post by mostarac »

Znam da ce vas sve obradovati vijest da je Fidel jos uvijek dobrog zdravlja i pun planova. Pozdrav sa crvene Kube :D
avicena

Post by avicena »

umro je mostar wrote:
Eh da meni Kuba nije mrska, cak stavise moze komotno. Mada bi i Kina i Venecuela mogle doci u obzir, ali Fidel je ipak Fidel. Nemojte me u S. Koreju jer cu doc u iskusenje da napravim tal sa njima i da napravimo pizdariju :D
I ovako nisam siguran da je pape napravio dobar potez, začas nam možeš stvorit' kubansku krizu po drugi put. Nego de razmisli da te se pošalje u Bagdad, upražnjeno mjesto, a Baas partija nema više lidera. ;-)
pape

#717 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by pape »

:-) Insert iz uvodnog posta:
......................................................................................... Cheerleaders grupa - "69"
.......................................................................................................Image ... micika
........................................................................... Image ... fortuna b................ Image ... c.pantera
.................................................. Image ... danas ....................... Image ... zijancer ............ Image ... zensko
:-) Zar vam nisu slatke. :zzzz:
danas

Post by danas »

pape?!? :shock: :shock: :shock: a moja ambasadica? :shock:

pa kako samo mene stavi u ovaj desnicarski cheer-leaders team? :evil: :lol:
pape

Post by pape »

danas wrote:pape?!? :shock: :shock: :shock:

pa kako stavi mene u ovaj desnicarski cheer-leaders team? :evil: :lol:
:-) To nije vazno, ... kad "parlamentarke" u minjacima pocnu dizati noge, mi muski zaboravimo na njihovu stranacku pripadnost. :zzzz:
danas

Post by danas »

pape wrote:
danas wrote:pape?!? :shock: :shock: :shock:

pa kako stavi mene u ovaj desnicarski cheer-leaders team? :evil: :lol:
:-) To nije vazno, ... kad "parlamentarke" u minjacima pocnu dizati noge, mi muski zaboravimo na njihovu stranacku pripadnost. :zzzz:
pa ako je doslo do dizanja nogu... :shock: onda me zaista trebas izbaciti iz ove postave... :evil:
ja sam zena u godinama, ozbiljna... :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

avicena wrote:
umro je mostar wrote:
Eh da meni Kuba nije mrska, cak stavise moze komotno. Mada bi i Kina i Venecuela mogle doci u obzir, ali Fidel je ipak Fidel. Nemojte me u S. Koreju jer cu doc u iskusenje da napravim tal sa njima i da napravimo pizdariju :D
I ovako nisam siguran da je pape napravio dobar potez, začas nam možeš stvorit' kubansku krizu po drugi put. Nego de razmisli da te se pošalje u Bagdad, upražnjeno mjesto, a Baas partija nema više lidera. ;-)
ma ne brini u Kini i S. Koreji bi tek vatromet napravio :D
Oni imaju mocnije igrachke :D
avicena

Post by avicena »

umro je mostar wrote:
Zato ja i kažem da se pape igra s vatrom. Da je on tebe ipak tamo negdje gdje nećeš belaje pravit'. :D Dovuć'eš na Kubu tih petardi iz S.Koreje i eto ti....
FortunaBela

#723 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by FortunaBela »

pape wrote::-) Insert iz uvodnog posta:
......................................................................................... Cheerleaders grupa - "69"
.......................................................................................................Image ... micika
........................................................................... Image ... fortuna b................ Image ... c.pantera
.................................................. Image ... danas ....................... Image ... zijancer ............ Image ... zensko
Bome jesmo sa tim kikicama.... :roll:
danas

#724 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by danas »

FortunaBela wrote:
pape wrote::-) Insert iz uvodnog posta:

Bome jesmo sa tim kikicama.... :roll:
ovo nisam ja -- ja sam plavusa... :-) :-) :-)
mostarac

Post by mostarac »

avicena wrote:
umro je mostar wrote:
Zato ja i kažem da se pape igra s vatrom. Da je on tebe ipak tamo negdje gdje nećeš belaje pravit'. :D Dovuć'eš na Kubu tih petardi iz S.Koreje i eto ti....
dobro je dok to dovlacim na Kubu. Zamisli da pizdariju napravim u Spaniji naprimjer :D
Kuba je ionako crvena, a zamisli da podjem sirit teritorije :D
Locked