Jel politika ili nije??
SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
- stella_k
Dok se vi svadjate, odoh ja za ambasadoricu.....pape wrote:danas wrote:ja sve pokusavam da otmem jednu ambasadicu, a pape ne da...stella_k wrote:Pa otimajte, sta cekate??
Jel politika ili nije??Ne das ni ti meni.
- stella_k
pape wrote:ne moze.stella_k wrote: Dok se vi svadjate, odoh ja za ambasadoricu.....Ima za to propisana procedura.
Cuj PROCEDURA....
Ma idem ja, pa vi procedurisite koliko vas volja, samo mi nemojte zaboraviti platiti
- danas
hocemol' u onu nasu standardnu birtiju?Toozla wrote:....nista od posla danas(nije TiŠeha wrote:Ko, mislis ovi iz "lijevog centra"![]()
![]()
![]()
Izgleda da smo danas tu samo Tuzla, Pitt, ja i... Nijaz Durakovic (sve provjereni alkoholicari![]()
)
)....hajmo na po jednu....
-
FortunaBela
Đeš bona ti danas, vidiš da je rekao ne ti....danas wrote:hocemol' u onu nasu standardnu birtiju?Toozla wrote:....nista od posla danas(nije TiŠeha wrote:Ko, mislis ovi iz "lijevog centra"![]()
![]()
![]()
Izgleda da smo danas tu samo Tuzla, Pitt, ja i... Nijaz Durakovic (sve provjereni alkoholicari![]()
)
)....hajmo na po jednu....
-
No_Comment
Posle duze stanke predlozio bih ovom cjenjenom parlamentu par prijedloga...mislim da su iz parlamenta neopravdano izostavljeni slijedeci clanovi sarajevo-x foruma:Dr.,Haris303 ,zzzzzz, Fadil Schtil, Da pamtis, Nesferatu,Handzar...dok su neki clanovi uvrshteni u parlament sa samo par postova ...npr. Oberon...isl....
Shto se tice ambasadorskih polozaja predlozio bih slijedece:
Kolega ,,Ake,, vjerujem da bi se najbolje osjecao u Teheranu...zato predlazem da preuzme ambasadorsko mjesto u Iranu...
Kolegu ,,Umro je Mostar,, predlozio bih kao ambasadora na Kubi...
Abdulhaqa predlazem kao zamjenika ambasadora u SiCG...tj. Beogradu...
Fadila Schtila bi najradije vidio kao celnog covjeka veleposlanstva u Zagrebu...a ,,A,,predlazem kao Fadilovu zamjenicu...i tajnicu...
Shto se tice Hananah nju bih najradije vidio kao ambasadora u zemlji izlazeceg SUNCA tj Japanu...medjutim to mjesto je zauzeto(Dzidzo)...tako da je mjesto pocasne konzulice u Novom Pazaru najbolje kadrovsko rijeshenje u ovom trenutku...kao njenog zamjenika predlazem kolegu,,T,,a kao sekretaricu konzulata toplo preporucujem gospodjicu,, Bjacinjo,,...
SD-6 je najbolji kadar za ambasadorsko mjesto u Libijskoj dzamahiriji...
Shto se tice saborskih komisija i ministarskih mjesta iznio bih slijedece prijedloge:
Kolegu Vodenjaka predlazem na mjesto ministra za vodoprivredu i zashtitu od poplava...Vodolija33 zamjenica
Kolegu pod nickom ,,Mrak,,predlazem na mjesto ministra za elektroprivredu i elektrifikaciju...
Kolegu Prazninu predlazem na mjesto ministra za raseljena lica i izbjeglice...
Gospodina ,,Dr.,,bih predlozio na mjesto ministra zdravstva...a Reaktora kao njegovog zamjenika...s tim da bi ovaj zadnji bio zaduzen za pracenje radijacije u bombardiranim podrucjima sa radio-aktivnom municijom...
Gospodina Shkljocu bih predlozio na mjesto ministra za zashtitu prava nacionalnih manjina...tj. Bosanaca, Kineza,Egipcana, Roma, Germana i ostalih...Gavrila bih predlozio kao Shkljocina zamjenika ...
Uvazenog kolegu Murata Shabanovica bih predlozio kao ministra za kosharku, sex,video i turizam...za njegova zamjenika predlazem Kareema...ovaj parlament mora pokazati da je rasno neopterecen bez obzira na rasu i boju koze...
Oformio bih komisiju za promjenu naziva ulica,trgova ,aerodroma kao i za zashtitu lika i djela Alije Izetbegovica...za predsjedavajuceg ove komisije predlazem kolegu Faira...
Zatim oformio bih komisiju za pracenje popunjenosti vjerskih i sportskih objekata ...na celnom mjestu te komisije predlozio bih gospodjicu Mircerku...znaci ako doticni objekat nije popunjen svaki dan sa 50% kapaciteta slijedi kljuc u bravu...izvrshitelj Medo...
Shto se tice Hashkog suda mislim da ovaj parlament mora u svakom slucaju imati svoga izaslanika u jednoj tako vaznoj ustanovi...mislim da je kolega El Komunista pravi covjek na pravom mjestu shto se tice ove kazneno-pravne institucije...
Eto toliko od mene...nadam se da ce se ovi prijedlozi biti uzeti u najmanju ruku na razmatranje pred ovim casnim parlamentarnim sazivom...

Kolega ,,Ake,, vjerujem da bi se najbolje osjecao u Teheranu...zato predlazem da preuzme ambasadorsko mjesto u Iranu...
Fadila Schtila bi najradije vidio kao celnog covjeka veleposlanstva u Zagrebu...a ,,A,,predlazem kao Fadilovu zamjenicu...i tajnicu...
Shto se tice Hananah nju bih najradije vidio kao ambasadora u zemlji izlazeceg SUNCA tj Japanu...medjutim to mjesto je zauzeto(Dzidzo)...tako da je mjesto pocasne konzulice u Novom Pazaru najbolje kadrovsko rijeshenje u ovom trenutku...kao njenog zamjenika predlazem kolegu,,T,,a kao sekretaricu konzulata toplo preporucujem gospodjicu,, Bjacinjo,,...
SD-6 je najbolji kadar za ambasadorsko mjesto u Libijskoj dzamahiriji...
Shto se tice saborskih komisija i ministarskih mjesta iznio bih slijedece prijedloge:
Kolegu Vodenjaka predlazem na mjesto ministra za vodoprivredu i zashtitu od poplava...Vodolija33 zamjenica
Kolegu pod nickom ,,Mrak,,predlazem na mjesto ministra za elektroprivredu i elektrifikaciju...
Gospodina ,,Dr.,,bih predlozio na mjesto ministra zdravstva...a Reaktora kao njegovog zamjenika...s tim da bi ovaj zadnji bio zaduzen za pracenje radijacije u bombardiranim podrucjima sa radio-aktivnom municijom...
Gospodina Shkljocu bih predlozio na mjesto ministra za zashtitu prava nacionalnih manjina...tj. Bosanaca, Kineza,Egipcana, Roma, Germana i ostalih...Gavrila bih predlozio kao Shkljocina zamjenika ...
Uvazenog kolegu Murata Shabanovica bih predlozio kao ministra za kosharku, sex,video i turizam...za njegova zamjenika predlazem Kareema...ovaj parlament mora pokazati da je rasno neopterecen bez obzira na rasu i boju koze...
Oformio bih komisiju za promjenu naziva ulica,trgova ,aerodroma kao i za zashtitu lika i djela Alije Izetbegovica...za predsjedavajuceg ove komisije predlazem kolegu Faira...
Zatim oformio bih komisiju za pracenje popunjenosti vjerskih i sportskih objekata ...na celnom mjestu te komisije predlozio bih gospodjicu Mircerku...znaci ako doticni objekat nije popunjen svaki dan sa 50% kapaciteta slijedi kljuc u bravu...izvrshitelj Medo...
Shto se tice Hashkog suda mislim da ovaj parlament mora u svakom slucaju imati svoga izaslanika u jednoj tako vaznoj ustanovi...mislim da je kolega El Komunista pravi covjek na pravom mjestu shto se tice ove kazneno-pravne institucije...
Eto toliko od mene...nadam se da ce se ovi prijedlozi biti uzeti u najmanju ruku na razmatranje pred ovim casnim parlamentarnim sazivom...
Last edited by No_Comment on 01/10/2005 17:05, edited 1 time in total.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Haj`mo, ... nema dzaba honorara, ... prijedloge molim.
PS. Harrys303 je u klupama od pocetka, isto kao i papak eliminator.
-
mostarac
samo alijin branilac dzamija i svega sto je islamsko moze cak i u sali strpat govno i selam u jednu recenicu. I onda ovakvi ustanu da brane dzamije i islam. Zaista je islam nisko pao kad ga ovakvi braneSD-6 wrote:Car-x, saian
halalite...bio sam malko pri kahvi(bar ti sayo razumi) pa se zalećeh...sabajle sam uvidio previd,pa mi je to i stari detaljiso...uvazavam vase primjedbe..ali
smatram da i danas i jučer i bilo kad ma kako se to zvalo 10-ka operira u sredini kao prednji vezni,play,razigravač...nazovi to kako hoćeš,i lijeva polutka je samo po vokciji bila lijeva,odnosno samo na papiru a ustvari zunda po sredini...tj.ako cemo ici iz krajnosti u krajnost onda je to srednji-centar...e sad sam ga tek zgovno
...da ne davimo dalje
budite poselamljeni
Eh da meni Kuba nije mrska, cak stavise moze komotno. Mada bi i Kina i Venecuela mogle doci u obzir, ali Fidel je ipak Fidel. Nemojte me u S. Koreju jer cu doc u iskusenje da napravim tal sa njima i da napravimo pizdariju
-
rei
No_Comment wrote:Posle duze stanke predlozio bih ovom cjenjenom parlamentu par prijedloga...mislim da su iz parlamenta neopravdano izostavljeni slijedeci clanovi sarajevo-x foruma:Dr.,Haris303 ,zzzzzz, Fadil Schtil, Da pamtis, Nesferatu,Handzar...dok su neki clanovi uvrshteni u parlament sa samo par postova ...npr. Oberon...isl....
Shto se tice Hananah nju bih najradije vidio kao ambasadora u zemlji izlazeceg SUNCA tj Japanu...medjutim to mjesto je zauzeto(Dzidzo)...tako da je mjesto pocasne konzulice u Novom Pazaru najbolje kadrovsko rijeshenje u ovom trenutku...kao njenog zamjenika predlazem kolegu,,T,,a kao sekretaricu konzulata toplo preporucujem gospodjicu,, Bjacinjo,,
Shto se tice Hashkog suda mislim da ovaj parlament mora u svakom slucaju imati svoga izaslanika u jednoj tako vaznoj ustanovi...mislim da je kolega El Komunista pravi covjek na pravom mjestu shto se tice ove kazneno-pravne ustanove...
Eto toliko od mene...nadam se da ce se ovi prijedlozi biti uzeti u najmanju ruku na razmatranje pred ovim casnim parlamentarnim sazivom...![]()
![]()
ima, ima interesantnih prijedloga kao Fairo-ovo
sto me makar ti ne predlozi za ambasadoricu u kakvoj egzoticnoj zemlji,
da i ja malo izadjem iz ove Bosne, a ja mislim da si se ti zazelio Bosne
pa te ja predlazem kao glavnog Comment_ atora iz parlamentarnih
klupa i to za najvece svjetske TV kuce CNN itd.
Nego dodjoh, prodjoh, kroozzz forum, pa me isprepadose ovi novi likovi hocu reci
nickovi na forumu, ejhhhh ovi "nasi" su male mace za njih bjezimmm