Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
adnan.BIH

#1 Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by adnan.BIH »

Dakle, kao što naslov kaže, interesuje me zašto ni jedna jedina vijest o Islamu u muslimanima ne može da prođe bez uvredljivih komentara na račun Islama, muslimana, reisa itd. Evo, najbolji primjer za to jeste vijest o dizajneru odjeće za muslimanke, koja je popraćena sa bujicom ogavnih komentara. Šta se to toliko nakupilo ljudskog smeća na ovom portalu ? Zar je moguć toliki stepen netolerancije prema tako čistoj i divnoj vjeri, u državi gdje muslimani čine 40 % populacije ?
madner

#2 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by madner »

Bosnjaci cine preko 50% populacije ove drzave.
karanana

#3 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by karanana »

madner wrote:Bosnjaci cine preko 50% populacije ove drzave.
ne vjerujem u ovu cifru. mislim da se broj bosnjaka preuvelicava i da ce ih popis spustiti na zemlju. ali ovo nije tema danasnje emisije.
madner

#4 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by madner »

karanana wrote:
ne vjerujem u ovu cifru. mislim da se broj bosnjaka preuvelicava i da ce ih popis spustiti na zemlju. ali ovo nije tema danasnje emisije.
Vjerovao ne vjerovao to je statiskika sa izbora.
S tim da nije svaki Bosnjak musliman :wink:
karanana

#5 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by karanana »

madner wrote:
karanana wrote:
Vjerovao ne vjerovao to je statiskika sa izbora.
zachatasmo covjeku temu, ali ja sam glasao i ne sjecam se da sam se igdje morao izjasniti da li sam bosnjak ili srbin ili hrvat ili nesto drugo. jeli to neko sjedio i po imenu ocjenjivao.
neprilagodjena

#6 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by neprilagodjena »

adnan.BIH wrote:Dakle, kao što naslov kaže, interesuje me zašto ni jedna jedina vijest o Islamu u muslimanima ne može da prođe bez uvredljivih komentara na račun Islama, muslimana, reisa itd. Evo, najbolji primjer za to jeste vijest o dizajneru odjeće za muslimanke, koja je popraćena sa bujicom ogavnih komentara. Šta se to toliko nakupilo ljudskog smeća na ovom portalu ? Zar je moguć toliki stepen netolerancije prema tako čistoj i divnoj vjeri, u državi gdje muslimani čine 40 % populacije ?

Pises o 'uvredljivim komentarima' na racun Islama i muslimana i reisa a narod ovdje nazivas 'smecem' :roll: :roll:
sistem

#7 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by sistem »

adnan.BIH wrote:Dakle, kao što naslov kaže, interesuje me zašto ni jedna jedina vijest o Islamu u muslimanima ne može da prođe bez uvredljivih komentara na račun Islama, muslimana, reisa itd. Evo, najbolji primjer za to jeste vijest o dizajneru odjeće za muslimanke, koja je popraćena sa bujicom ogavnih komentara. Šta se to toliko nakupilo ljudskog smeća na ovom portalu ? Zar je moguć toliki stepen netolerancije prema tako čistoj i divnoj vjeri, u državi gdje muslimani čine 40 % populacije ?
nek si ti temu pokrenuo bez predrasuda :oops:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#8 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by mIRCerka »

Adnane, cemu generalizacija? Na portalu (naslovna stranica, ne forum) imas samo par likova koji svaku vijest iskomentarisu na bljutav nacin. To ti ne daje za pravo da SVE posjetioce nazivas ljudskim smecem, jer sta si onda ti, koji si takodjer posjetilac?
Saberi se, prije POSTIRAJ procitaj sta si napisao.
fat_mama

#9 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by fat_mama »

mIRCerka wrote:Adnane, cemu generalizacija? Na portalu (naslovna stranica, ne forum) imas samo par likova koji svaku vijest iskomentarisu na bljutav nacin. To ti ne daje za pravo da SVE posjetioce nazivas ljudskim smecem, jer sta si onda ti, koji si takodjer posjetilac?
Aferim!
Chisum

#10 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by Chisum »

Ja samo ne znam kako nekome, ko sebe smatra istinskim muslimanom, vjernikom i ko o Islamu govori kao necemu cistom i divnom, nije odvratno u istu recenicu, ma ne u recenicu, nego u krug od 100 metara sa rijeci Islam staviti rijec reis (a ovdje se govori o onoj stetocini i kriminalcu Cericu).

Ja znam da se na ovom portalu, hvala Bogu, koliko god da ima i idiota, ipak okupila jedna pismena grupa ljudi, zdravog razmisljanja, ljudi koji nisu TELAD, te znaju sta je kriticki stav, sta je ironija, sta je sarkazam, pa im drustvo ne izmice pred ocima kao teletu koje bleji, gleda i radi sto i druga telad rade, te se cesto ovdje nadje jako kvalitetnih tekstova, razmisljanja i ideja.

Prema tome, pored toga sto se ovdje pojedinci upiru iz petnih zila ne bi li odbranili danasnju vladajucu kastu, kojoj pripada i reis i njegova "obrada" islama, tj. drzanje naroda na uzetu i manipulisanje njime PRIJE SVEGA IZ PLITICKIH RAZLOGA, ovaj forum je jedan or rijetkih zdravih foruma na ovim prostorima. Kada pogledam druge forume, kada vidim koliko gluposti, zaludjenosti, papanluka i smrada ima, ovo je obdaniste.

Ja ovdje, na forumu, vidim napade prije svega na SDA kliku, koja je privatizovala i islam, pa odredjuje ko je vjernik a ko nije, ko ce da gori u dzehenemu, a ko ce da voza nove Audi-je, na jednu paradigmu krimnala, korupcije, zatucanosti, primitivizma iduhovne bijede ovog naroda... A ako ti je kapacitet mozga toliki da ne mozes da shvatis i procitas izmedju redova, onda idi, brate, na islambosna forum, pa uzivaj. Tamo ste svakako rahat od pameti.

Ovo se, naravno donosi na napade formasa (NE BEZRAZLOZNE), na reisa Cerica, na ismal koji nam, kao Bosnjacima, on potura, na prljave ruke i obraz kojeg ga izgleda ni pred Bogom nije stid.

A ako mislis na pocetnu stranicu Sa-X i komntare koje djeca, idioti i deruzni cetnici i ustase ostavljaju kao komentare na clanke, onda ne kontam sta ti nije jasno??
Last edited by Chisum on 17/04/2009 13:28, edited 1 time in total.
madner

#11 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by madner »

karanana wrote:
madner wrote:
karanana wrote: Vjerovao ne vjerovao to je statiskika sa izbora.
zachatasmo covjeku temu, ali ja sam glasao i ne sjecam se da sam se igdje morao izjasniti da li sam bosnjak ili srbin ili hrvat ili nesto drugo. jeli to neko sjedio i po imenu ocjenjivao.
Po prvi put, nakon 150 godina, javlja se natpolovična većina jednog naroda. Ova činjenica je isto tako jak istorijski događaj za BiH, kao gore pomenuti istorijski datumi u XX vijeku, a vrlo vjerovatno i prekretnica bh. budućnosti. Uzmimo samo procjenu Agencije za statistiku BiH: ukupan broj stanovnika u BiH je 3.447.156. Po entitetima: Federacija 64,2% ili 2.213.074, RS 33,8% ili 1.165.138, Brčko 2% ili 68.943. Ako su tačne biskupske procjene da je optimistična prognoza za broj Hrvata u BiH negdje do 450.000 ili 12-13%, dok s druge strane Srba ima maksimalno 1.150.000 ili 32-33%, preostaje da Bošnjaka ima oko 1.850.000 ili 53-54%. Pored ovoga, Agencija za statistiku je obznanila jedan još alarmantniji podatak, a to je prosječna starost stanovništva u RS-u koja je za 3,8 godina veća nego u Federaciji BiH. Ovo je posljedica odseljavanja mladih ljudi iz RS-a u Srbiju, što govori da se u RS-u povećava udio starih u odnosu na mlade. Ovaj trend osigurava siguran rast broja Bošnjaka u budućnosti u odnosu na Srbe i Hrvate, a proces će se postepeno ubrzavati kako se procentualna razlika bude povećavala.

Ako se ova činjenica pridruži gore već pomenutoj strateškoj geopolitičkoj rasprostranjenosti Bošnjaka (koja onemogućava raspad BiH), pa se ovome dodaju izvještaji zavoda za statistiku RS-a i Federacije koji iz godine u godinu pokazuju pad nataliteta u RS-u, a rast u Federaciji (s tim da hrvatska područja takođe pokazuju negativnu stopu rasta), pa onda napomenemo trend konstantnog odlaska Srba i Hrvata iz uglavnom ruralnih područja BiH ka Srbiji i Hrvatskoj, a nasuprot tome kažemo da teče stalni proces doseljavanja Bošnjaka/muslimana iz Sandžaka u Sarajevo, onda ne preostaje druga vjerovatnoća, nego da će za dvadesetak godina jedan narod dosegnuti dvotrećinsku većinu od 67%. To bi bilo negdje oko 2028. godine, što i nije tako daleko, ako uzmemo brzinu kojom je "proletilo" 13 godina od Daytona do danas.

Od jednog fasiste, ali mislim da su brojke u redu.
bogoljub

#12 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by bogoljub »

fat_mama wrote:
mIRCerka wrote:Adnane, cemu generalizacija? Na portalu (naslovna stranica, ne forum) imas samo par likova koji svaku vijest iskomentarisu na bljutav nacin. To ti ne daje za pravo da SVE posjetioce nazivas ljudskim smecem, jer sta si onda ti, koji si takodjer posjetilac?
Aferim!
Aferim na kvadrat!
Sa x je blagodat koja se ne moze platiti!
Risto Kuglarić

#13 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by Risto Kuglarić »

adnan.BIH wrote:Dakle, kao što naslov kaže, interesuje me zašto ni jedna jedina vijest o Islamu u muslimanima ne može da prođe bez uvredljivih komentara na račun Islama, muslimana, reisa itd.
pa ne može, ali isto tako ne može ni bez fundamentalista, liberala, homofoba, komunista, fašista, klero-nacionalista, balavaca, zrelih ljudi koji promisle pa kažu, ljubitelja nauke, ljubitelja religije, libertarijanaca, ateista, agnostika i mnogih drugih, da se ne naljute što ih spominjem... ukratko jedno šarenilo profila i stajališta, te zbog toga svaka tema i ima u prosjeku po jedno četeres strana, tako da ne kontam šta se žališ?
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#14 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by grunt »

Kao sto sam jednom prilikom procitao u avazu: ".....forum sarajevo-x okupljaliste simpatizera SDP-a....." :D
mIRCerka

#15 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by mIRCerka »

Her Flick wrote:jest vala bas su svi islamofobi
a najveci islamofob je ona mircerka
hm, na drugoj temi me lik proglasi mudzahedinom, prije nekih 20 minuta...de se odlucite...

ne zamjerite adnanu, ne moze on razluciti forum od portala...komentare tamo BEZ KONTROLE i komentare ovdje POD KONTROLOM...
:D
mIRCerka

#16 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by mIRCerka »

Her Flick wrote:
mIRCerka wrote:
Her Flick wrote:jest vala bas su svi islamofobi
a najveci islamofob je ona mircerka
hm, na drugoj temi me lik proglasi mudzahedinom, prije nekih 20 minuta...de se odlucite...

ne zamjerite adnanu, ne moze on razluciti forum od portala...komentare tamo BEZ KONTROLE i komentare ovdje POD KONTROLOM...
:D
nemoj se sada vaditi ti si glavni islamofob na ovom forumu i (kako sam ti ono prije govorio) glavna zastitinica velikosrpskih inrteresa i produzena si ruka KOS-a na ovom forumu, navodis postene Bosnjake na pogresan put, a one koji su te skontali banujes
Ja sad tebi bez imalo sale ponavljam
covjek nije skontao sta i kako..
dezurni_ucenik

#17 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by dezurni_ucenik »

zato sto je rejs musliman,,zato sto je "nas" sad ga trebamo svi voliti jel???
e pa iskreno ja tog covjeka mrzim iz dna duse...zastitnik mafijasa i pedofila
Blaka

#18 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by Blaka »

Glupa tema, ne znam kako nije zaključana, kao ona o bbi???

LOCK!!!
*mima*

#19 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by *mima* »

Ni slucajno.....odlicna tema da konacno razotkrijemo Mirci.
mIRCerka

#20 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by mIRCerka »

Blaka wrote:Glupa tema, ne znam kako nije zaključana, kao ona o bbi???

LOCK!!!
1. BBI tema je DUPLA, pride je cisti copy paste.
2. Neke stvari treba zAVRSITI JEDNOM ZA SVA VREMENA a ne naglabati svako malo o tome.
Adnan i mnogi slicni trebaju da shvate razliku izmedju portala i foruma. NA forumu ima registracija, imamo mi. NA portalu nema registracije i nema nas. Nas moderatora.
Znaci, dao si nekome prst, a taj ti je iscupao nogu iz kuka.
mIRCerka

#21 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by mIRCerka »

flick i mima nemojte okretati temu na shalu, ja sam vise umorna od ovakvih tema svako malo, dozvolite da jednom za sva vremena nesto podvucemo i da se ne ponavlja ovo...
Callahan44

#22 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by Callahan44 »

@sistem
a sto je predrasuda ako covjek za svoju vjeru kaze da je cista i divna?

sistem wrote:
fixer

#23 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by fixer »

Callahan44 wrote:@sistem
a sto je predrasuda ako covjek za svoju vjeru kaze da je cista i divna?

sistem wrote:
a sigurno nije ni objektivnost, a ni cinjenica kakvom bi je svi trebali vidjeti
Callahan44

#24 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by Callahan44 »

@mIRCerka

nije istina da je čovjek rekao da su SVI posjetioci portala smeće
pročitaj post prije nego što odgovoriš

iskazao je nevjericu količinom gadosti koje su ljudi u stanju izreći
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#25 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.

Post by anjusha »

Ma Adnan nam je tu ostao neodredjen i nedorecen. Sta sad ja znam je li on mislio na forum Sa-x ili portal.
Ako je mislio na portal... pa sad, svakakve budale svasta nesto mogu pisati tamo.... mozda bi cak bilo bolje da se komentari ponovo onemoguce. Jer nekad je bas degutantno sta ljudi govore sve o nekim stvarima... I to je dostupno bilo kome.

A ako je mislio na forum, onda se doooobroooooo zahebao :D Ajd probaj da nesto kazes sto lici na hate speech ili da vrijedjas nekog zbog bilo kojeg razloga, apogotovo vjerskog. Bices banovan sine brzinom svjetlosti, a it TIH banovica te vise ne povrati ni Tito ni reis, niti bilo ko drugi....

Ma da :D

Pazite sta pricate u tom smislu, i rad administratora i moderatora se NE KOMENTARISE! :D
Locked