Pozdrav,
Da se odmah u startu izvinem ako su teme ovog tipa zabranjene na forumu, i neka je moderator obriše i mene obavijesti ako postoji pravilo o zabrani pokretanja ovakvih tema, hvala!
Dakle, potencijalni sam kupac FB stranica, isključivo me zanimaju jače stranice sa +50 +100 +200 hiljada članova, plaćanje nije problem! Da ne bi ovdje raspravljali o kupoprodaji, ako postoji zainteresovan prodavač, neka mi se javi preko privatnih poruka da završimo posao!
[RQ]FB Stranice
- seoBIH
#2 Re: [RQ]FB Stranice
zabranjeno i nema vise posla od toga. FB zavrno pipu. TI neces platiti puno stranice jer ti se ne isplate, onaj nece jeftino prodat.
-
Kataklinger
#3 Re: [RQ]FB Stranice
Kod tebe nema, kod mene ima posla. FB je zavrnuo pipu, ali fino platiš boost pa se pipa raspada od "fluksa"seoBIH wrote:zabranjeno i nema vise posla od toga. FB zavrno pipu. TI neces platiti puno stranice jer ti se ne isplate, onaj nece jeftino prodat.
O tome koliko sam ja voljan platiti fb stranice ne trebaš da razmišljaš, to je moja stvar, kome se do sad isplatilo, isplatit će se i poslije pa će i platiti kako treba. Poz!