Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
-
sha_ba
-
sha_ba
#177 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
produzen pritvor 2 mjeseca, bar nesto...
-
sha_ba
- Sanda88
-
sha_ba
#180 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
hvala sanda88 ja sam taman htjela staviti, kad vidim evo ima...Sanda88 wrote:https://www.facebook.com/danijela.halilovic.71
tacno se suzdrzavam da bilo sta napisem.... uzas...
-
Keiko
#181 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
Nikako ne kontam ovo guranje krpe u usta I kako ljudi mogu biti toliko okrutni prema bilo kome, a pogotovu vlastitom djetetu. Meni ovo izgleda Mao da stariji djecak nije dijete njenog muza i zastrasujuce mi je da su muskarci u svim ovim slucajevima toliko ravnodusni prema djeci samo zato sto nisu njihova.sha_ba wrote:hvala sanda88 ja sam taman htjela staviti, kad vidim evo ima...Sanda88 wrote:https://www.facebook.com/danijela.halilovic.71
tacno se suzdrzavam da bilo sta napisem.... uzas...
- McMoy
#182 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
O nekom roditeljskom aspektu slučaja suvišno je i govoriti nešto puno.
Vjerujem da na spomen riječi "majka" većina osjeti neku toplinu oko srca...
Drugi je onaj ljudski, koji je onaj blentov, dječakov očuh trebao da ima.
I treći, ništa manje bljutav, je onaj kad pogledaš u kojim ustanovama rade to dvoje (MUP i prosvjeta)... nekad se tim ljudima vjerovalo da štite i odgajaju djecu.
Horor, ništa drugo.
Vjerujem da na spomen riječi "majka" većina osjeti neku toplinu oko srca...
Drugi je onaj ljudski, koji je onaj blentov, dječakov očuh trebao da ima.
I treći, ništa manje bljutav, je onaj kad pogledaš u kojim ustanovama rade to dvoje (MUP i prosvjeta)... nekad se tim ljudima vjerovalo da štite i odgajaju djecu.
Horor, ništa drugo.
- Toffee karamela
#183 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
...
Last edited by Toffee karamela on 27/03/2014 09:51, edited 1 time in total.
- Toffee karamela
#184 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
Bože mi oprosti ali meni su čudovišnije ove žene što zarad malo materijalne sigurnosti puštaju muževe da im premlaćuju i sakate djecu. Recimo ona Ena iz Hadžića čijeg dječaka je ubio na kraju nevjenčani muž, pa možete li zamisliti kakav je to monstrum u glavu a da ne pričam sad o tim nekim prirodnim, nagonskim osjećajima za dijete koje navodno svaka majka ima...ma ima đavolaNero Histrion wrote: Krajnje sam iznerviran cijelom situacijom u BiH. Cinjenica je da se ovdje ne sankcionira fizicko kaznjavanje djece- nego se isto cak upraznjava u vecoj ili manjoj mjeri u narodu. Dugo sam zivio vani i ne mogu sebi doci od svega ...
Mnogi nasi ljudi nagrabuse na zapadu jer skontaju da bas i nije tako zgodno lemati rodjeno dijete kad ti prahne. Jasno je meni da po americkim i kanadskim skolama npr. znaju i pretjerivati u tom pogledu, djeca cinkare roditelje za svaku sitnicu jer im se moze - ima i takvih slucajeva, ali kad sam ovo ovdje vidio ... stomak mi se okrenuo.
.
Koju godinu prije rata, komšinica nam došla u posjetu, razvedena, imala jako lijepu kći tinejdžerku. Počelo naklapanje uz kafu, pitaju je ostale žene što se ponovo ne uda, kad ona najednom, ko iz topa: "Ne pada mi na pamet, da ja mislim dok sam na poslu hoće li mi silovati dijete!"...Ostala sam baš ovako
-
zvrk
#185 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
hoce li vijece roditelja ili nastavnici iz druge gimnazije ista uraditi po pitanju daim djeci predaje neko ko podrzava premlacivanje djeteta od 9 godina?
- DaffyDuck
#186 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
Ovo oni imaju i drugo dijete?? Nije valjda da su jedno oduzeli a drugo nisu?
- Toffee karamela
#187 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
Valjda hoće, to je elitna škola i stvarno bi skočili sami sebi u usta ako ovoj idiotkinji ne bi spucali otkaz. Gledam prekjučer učenici išli na Bjelave, nosili onim siročićima poklone i palo mi je na um i to ne prvi put koliko ta djeca u domu i ne slute koliko su sretna kad su ih izbjegli bar ovakvi roditelji. Gore ako bi ih neko poprijeko pogledao digla bi se larma. Izgleda da svoje ili ženino možeš nekažnjeno ubitizvrk wrote:hoce li vijece roditelja ili nastavnici iz druge gimnazije ista uraditi po pitanju daim djeci predaje neko ko podrzava premlacivanje djeteta od 9 godina?
- Cholina_Lokica
#188 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
A zasto ovo dvoje nisu uhapseni?
-
zvrk
#189 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
pa vjerovatno su saslusani i pusteni jer imaju dijete od 1 godinu
- DaffyDuck
#190 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
Premlate dijete i uzmes im jedno, a ostavis drugo

- Sanda88
#191 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
trebala sam staviti sliku dok sam mogla, evo ugasila je vjestica FB!
ali NP, znam kako izgleda, znam na koga da pljunem kad je vidim u gradu
a sto se tice guranje krpe u usta, to nije nikakav hir, nit' momenat - to znano radis, i imas vremena da razmislis sta radis!
i sta bi'? DOBILA SAMO PREKRSAJNU PRIJAVU! znaci, zadrzala posao (iako je na bolovanju da "brine" za drugo dijete, odojce), on zadrzao posao, i dijete ce im eventualno biti vraceno! pa jebem ti drzavu! fujjj!!
i kazu otac kriminalac.. pa gdje sad? nadam se da 'naleti' na njih dvoje zivotinja!
ali NP, znam kako izgleda, znam na koga da pljunem kad je vidim u gradu
a sto se tice guranje krpe u usta, to nije nikakav hir, nit' momenat - to znano radis, i imas vremena da razmislis sta radis!
i sta bi'? DOBILA SAMO PREKRSAJNU PRIJAVU! znaci, zadrzala posao (iako je na bolovanju da "brine" za drugo dijete, odojce), on zadrzao posao, i dijete ce im eventualno biti vraceno! pa jebem ti drzavu! fujjj!!
i kazu otac kriminalac.. pa gdje sad? nadam se da 'naleti' na njih dvoje zivotinja!
-
sha_ba
- šatirana_ljubičica
#193 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice
Što se tiče ove porodice iz članka sa linka iznad, sevap bi bio sačekati da svi budu u kući, i zapaliti kuću do temelja da izgori sa svima njima.