spreca wrote:ti si tamo dosla da radis a ne da mijenjas ljude.....to sto tebi smeta kod nje tako i njoj smeta to tvojeVojvotkinja wrote:Nije mi nadređena...Ma pitam se kako mogu osobe TOLIKO biti različite, kvragu!
Da, u pravu si.
spreca wrote:ti si tamo dosla da radis a ne da mijenjas ljude.....to sto tebi smeta kod nje tako i njoj smeta to tvojeVojvotkinja wrote:Nije mi nadređena...Ma pitam se kako mogu osobe TOLIKO biti različite, kvragu!
Jednostavno, nisam taj tip.Malo sam goropadnija od tebe, očigledno...Ali u svakom slučaju, hvala ti na lijepim savjetimaEurosa wrote:Nauci se to,niko se s tim ne radja, obicno svi naucimo kroz iskustvoVojvotkinja wrote:eurosa
Hvala ti ali,
Očigledno nemam tih vještina kao ti.Vidis kako se lahko predajes, nemas vjestina?Imas, nego neces, smaras se bezveze umjesto da okrenes situaciju sebi u korist i bar malo sebi olaksas.
sheilak wrote:pa ok, vojvotkinjo, sta onda ocekujes da ti savjetuju? mislim, dobila si par odlicnih savjeta kako tu zamrsenu, emocionalno i psihicki opterecujucu situaciju, rijesiti mirnim putem, no kazes da to nije moguce. jer je ova nezrela i maliciozna, a ti previse ustogljena (tvoj izraz). jedino rjesenje je onda promjena radnog mjesta. trazi premjestaj. prije no sto i fiziciki postane napeto.
al nekako se ja ne mogu otet dojmu da malo pretjerujes. a ne mozemo osut rafalnu paljbu, kao vid podrske tebi, prema zeni koju ne znamo, posebno jer nam njena strana nije poznata. reci joj da ona stavi svoju verziju, pa da odlucimo onda to ko pravi.
Neće se riješiti, ona je protutip mene i to je to.Ali nema veze, zaista ne treba tome pridavati veliku pažnju.sheilak wrote:ma da. ne nerviraj se previse.i okreni na salu fakat. dok se ne rijesi to.
Da, to je moj nick, a njen bi bio: slatka_dušakritichar wrote:'ta ti imaš s njom, ti si vojvotkinja
onda se ona ne smije registrovati na forum, svi bi prevagnuli u njenu koristVojvotkinja wrote:Da, to je moj nick, a njen bi bio: slatka_dušakritichar wrote:'ta ti imaš s njom, ti si vojvotkinja
GriješišEurosa wrote:Imam osjecaj da ti tu zenu ne postujes ni po kojoj osnovi.Grijesim li?
to uvjek upali bar u mom slucaju (me spasilo zivota) uvjekj ces naci nekoga ko ce bacit bombu i oraspolozit te,.Vojvotkinja wrote:..i povremeno se ''ispucaj'' na forumu
sema911s wrote:to uvjek upali bar u mom slucaju (me spasilo zivota) uvjekj ces naci nekoga ko ce bacit bombu i oraspolozit te,.Vojvotkinja wrote:..i povremeno se ''ispucaj'' na forumu