Ragibe jel opet namještaju klanje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1 Ragibe jel opet namještaju klanje

Post by Truba »

:( :( :(

da vidite patnje i krikove obitelji iz koreje

ljudi do jučer nisu znali za postojanje nekih zemalja i fanatika

radišni narod kao i japanci :( :(

zaklaše čovjeka :( :(
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Jel kriv bar ?
Ergot

Post by Ergot »

Jasta je! Nevjernici su po definiciji krivi, pitaj Engrama ako meni ne vjerujes.
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Ma budale. Budala je Koreanac sto je tamo. A ovi sto su ga ubili jos vece budale, nisu budale, nego neljudi.
SF-Mujo

Post by SF-Mujo »

Jebiga, nije da ih branim sto zaklase covjeka, boze sacuvaj, ali koliko ja znam Juzna Koreja hoce da posalje jos 3000 vojnika i Irak a vec je 600-700 tamo. Otmicari su trazili da Korejska vlada odustane od slanja tih 3000 vojnika te da povuce sve preostale vojnike iz Iraka. Tamo je rat, i to prljav, a u ratu se gine ovako ili onako. Jadan covjek plati cijenu sto njegova vlada lize supak Bushu.
Truba

Post by Truba »

tamo je prljav rat a ragib kaže da je prošlo klanje bušova namještaljka

pa samo pitam je li i ovo namještaljka
glasnost

Post by glasnost »

zar si vise ocekivao od njega... :?

tako ti je to kad non stop visis na islambosna... :oops:
kame

Post by kame »

Komi, koliko se sjecam Ragib nista nije tvrdio. Samo je postirao tekst u kome se tvrdi da se osoba koju koljes mora ritati i koprcati. Kao i da krv mora na sve strane sikljati. To je sve.

Ja ne znam je li namjestaljka i ne interesuje me. Nikad ne bih pogledao film klanja.
ragib

Post by ragib »

nisam naisao jos na tu informaciju.

Da Allah.dz.s uputi ili unisti okupatore i pomogne Iracanima u odbrani svoje domovine
glasnost

Post by glasnost »

da Allah dzelesanuhu unisti sve kretene ovog svijeta :x !!!
Truba

Post by Truba »

ragib wrote: Da Allah.dz.s uputi ili unisti okupatore i pomogne Iracanima u odbrani svoje domovine
od kurda ili kuvajćana
no sikiriki

Post by no sikiriki »

ragib wrote:nisam naisao jos na tu informaciju.

Da Allah.dz.s uputi ili unisti okupatore i pomogne Iracanima u odbrani svoje domovine
E moj Ragibe ti si mi izgleda pravi M92
:lol:
Ja bih rekao ovako: Da Allah unisti sve idiote i silnike na ovome svijetu.

Medju ove silnike bih ubrojao pored Amerikanaca i Sadama jer on po islamskim principima nije bio uopste musliman.
Dali si ikada pricao sa Kurdima i cuo od njih sta je Sadamova soldateska radila sa njima??
Kakav je to musliman koji izgradi svoj kip visociji od munare i postavi ga na trgu pored dzamije??
Allaha mozemo moliti samo za mir, a njegova kazna ce stici sve silnike samo na sudnjem danu!!!!
Jonatan

Post by Jonatan »

ragib wrote:
A onakvima kao što je Bush, Jahve poručuje ovo:

Kako nestade silnika? Kako nestade tlačenja?

(5) Jahve slomi štap zlikovački i žezlo vladarsko

(6) što je bijesno b§ilo narode udarcima bez kraja i konca, što je gnjevno vladalo narodima progoneć' ih nemilice.

(7) Počiva, miruje sva zemlja kličući od radosti.

(8 Nad tobom se raduju čempresi i cedri libanonski: "Otkako si pao, ne dolaze nas više sjeći!"

(9) Zbog tebe se uzbudi Podzemlje da te dočeka kada dođeš. U tvoju čast ono budi sjene, sve zemaljske mogućnike, ono diže s prijestolja sve kraljeve naroda.

(10) Svi ti oni progovaraju: "I ti si skršen k'o i mi, nama si sličan postao.

(11) Oholost se tvoja sruši u Podzemlje i buka tvojih harfa; pod tobom je ležaj od truleži, a crvi tvoj su pokrivač.

(12) Kako pade sa nebesa, Svjetlonošo, sine Zorin? Kako li si oboren na zemlju, ti, vladaru naroda?

(13) U svom si srcu govorio: 'Uspet ću se na nebesa, povrh zvijezda Božjih prijesto ću sebi dići. Na zbornoj ću stolovati gori na krajnom sjeveru.

(14) Uzaći ću u visine oblačne, bit ću jednak Višnjemu.'

(15) A sruši se u Podzemlje, u dubine provalije!"

(16) Koji te vide, motre te i o tebi razmišljaju: "Je li to čovjek koji je zemljom tresao i drmao kraljevstvima,

(17) koji je u pustinju svijet obraćao i sa zemljom sravnjivao gradove, koji sužnjeva svojih nikad nije kući otpuštao?"

(18 Kraljevi naroda svi u časti počivaju, svaki u svojoj grobnici.

(19) A ti si iz groba izbačen kao smeće odvratno, pokriven poklanima, mačem probodenima, koji su na ploče grobne pobacani k'o strvina zgažena!

(20) Nećeš se združiti s njima u grobu, jer si zemlju svoju uništio i narod svoj poklao. I nikad se više neće spominjati pleme zlikovačko.

(21) Spremite pokolj djeci za bezakonje otaca njihovih, da se više ne dignu da osvajaju zemlju i da ne pokriju lice svijeta!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Bez obzira na sve Amerikanci su ipak okupatori i njima dole nije mjesto.

Ne volim brate one tersoriste, ali ne znam kako bih drugačije možda nazvao Busha.
St.Germain

Post by St.Germain »

Spremite pokolj djeci za bezakonje otaca njihovih...

i ovo su argumenti vjernika ;)
mag

Post by mag »

:roll:

jeste da mi se uopste ne odgovara na ovakvu temu,
ali bi me zanimalo

copy:
Dali si ikada pricao sa Kurdima i cuo od njih sta je Sadamova soldateska radila sa njima?

to sikkirikri:
ti si izgleda bio u kontaktu sa Kurdima?
Mene bi zanimalo kako oni na to reaguju
ragib

Post by ragib »

nisam mislio na sadama nego na nevin narod bez obzira koje vjeroispovjesti.

Nisam M92 nego M98,(007)
Last edited by ragib on 24/06/2004 00:38, edited 1 time in total.
Truba

Post by Truba »

sreća jednog naroda ne može se graditi na nesreći jednog čovjeka

ali kada je bog mogao uništiti svijet potopom onda mogu i ljudi
oportunist

Post by oportunist »

Neznam dali se sjecete slijeda dogadjaja od prije 10-tak god. Kada bi Armija BIH ili neko iz policije se docepa nekog Rusa, u Sarajevu,ili nekom drugo mjestu pod kontrolom Muslimana ili neko iz Banjaluke Bijeljine ili Vojske RS dograbi nekog muslimana koji je dosao iz PM da se bori protiv “Srba” ili za Muslimane, isto vazi I za “deceke iz Sirokog Brijega, West Mostara, itd.
Naravno bijahu najbrutalnije ubijeni, I svi smo to opravdavali Sa rijecima. neka je ko ga jebe ovdje je doso da nas roka (kasnije smo se zgrazavali na 60 minuta kad nam svake sedmice pricaju I prikazuju snimke o zlocinima drugog naroda ).
Sada kad slusamo sranja US administracije oko “implementacije” demokratije u Iraku i gledamo slike Abu grajda ili (kako se vec pravilono pise) pa onda na svim TV kanalima smaknuca italijna, amerikanaca, ili pak ovog koreanca, pitam se jesmo li i mi Mujo Milutin I Mario koi smo to opravdavali tijekom “naseg rata “ povezani sa Al kaidom”.
Boze jesmo li????
Pa se onda sjetim onog US zakona iz filmova neko ti napadne na avliju ti ga roknes i nikom nista.
Pa onda vidim kako to sve se lijepo propagira na netu i kako to nasi web- majstori znaju unovciti na neki nacin.recimo http://www.ogrish.com. itd, ili one srpske stranica pod “zezalice” koje su objavljivali video klipove klanja Muslimana u beogradskim avlijama koji su se prvo borili za BG kremu koja je placala po minimalno 500 DEM za ulaznicu da vidi baliju kako se tuce i koji je na koncu bio zaklan kao slag na pijenu . Zapanjeni beogradjani su prepricavali danima i nocima kako su ostali bez daha kad udje KADIJA (obucen u uniformu VJ) i prekrati muke porazenom – namlacenom sa tanto II jednim potezom .
Ovim sto cine nezelim da opravdam borbu tih iracana , bore se svim sredstvima,a naravno tu je AL JAZIRA i CNN da to propagiraju (i tamo nisu svi muslimani ima katolika i Tarik Aziz je bio katolik ) itd.
Shvatam to kao borbu tog naroda za istinskom slobodom po njihovim lokalnim obicajima bez amera , britanaca, itd. Ili svako u svom dvoristu zeli biti gazda. Ovaj moj osvrt me dovede do konstatacije
Ista smo mi govna.

PS:ovo je moglo ici na par tema na ovom takozvanom forumu al ga ja turih odje
privremeni

Post by privremeni »

Kada ce Tihic poslati one nase nesretnike?
Mjesecarka

Post by Mjesecarka »

Ja se iskreno nadam da se Ragib sa svojim citavim nastupom i temama samo sali sa nama i zabavlja nas, a ako misli ozbiljno onda stvarno smatram da mu nisu sve ovce na broju.
Post Reply