Radio Stari Grad
- Prozor
-
StupskaBitanga
Lejla Pašalić je zakonn
nes radio je iz bl i vlasnik su nezavisne novine
nes radio je iz bl i vlasnik su nezavisne novine
- DaysleepeR
očigledno nemaš ni najmanjeg pojma o čemu pričašsencho wrote:Šta, znači svaki put kad puste pjesmu Alme Čardžić njoj pinka u džep!? Mora da je taj RAK nešto ko Veliki Brat pa ima ogromnu podzemnu prostoriju u kojoj mase zaposlenih slušaju sve radio stanice u BiH 24h dnevno i bilježe šta je ko pustio i koliko puta. A tek na globalnom nivou!DaysleepeR wrote:netačnosencho wrote: Joj tebe, pa puštaju ko im plati.
Radio stanice po zakonu moraju da plaćaju tantijeme za svaku pjesmu koju puste, dakle situacija je obratna
jos gore dakle, ne samo da pustaju sranja vec im jos plate
i to placanje se postuje jer RAK to sve kontroliseSCARY!!
stanice su dužne RAK-u svakog mjeseca dostaviti play liste za 24 sata svakog dana tog mjeseca
raspitaj se malo i ne lupaj
- DaysleepeR
hajd kao osoba kojoj je RSG upaljen veci dio dana pravi zabiljeske koliko je pjesama iz koje zemlje pusteno, neke crtice ili sl. pa pogledaj na kraju danaladyblue18 wrote:Ja stvarno ne znam koliko god se trudim da shvatim, ne ide mi u glavu zasto se toliko pljuje rsg?
Rsg bar ne pusta turbo folk za razliku od M-a i slicnih...
I kao neko kome je RSG upaljen veci dio dana nije mi jasno odakle tvrdnja da rsg pusta hrvatsku muziku!?
Da pusta, al pusta kao sto pustaju i ostali...al ne toliko koliko se kaze...
A mi eto kao imamo svjetske kalibre pjevaca![]()
Ako cemo iskreno RSG najvise pusta stranu muziku -onu preko okeana-
A nikakve hrvatske muzike u tolikim kolicinima nema, kao sto vi navodite...
A zar vec ne postoji tema o RSG-u?![]()
I ne kontam ako je momak, covjek sta vec trazio pomoc oko slusanja, kojeg se vi vraga imate javljat i pricat dje ces to slusat ovo ono...svako ima pravo na svoj ukus.
A ne opet da se pocne ispocetka pljuvat RSG kao 10ak puta do sada...kad vam vec toliko smeta kako vam ne dosadi non stop pljuvat jedne te iste stvari
i opet, sto se toliko uzbudjujes, jel ti neko radi u RSG?
to je privatna firma niti je opste dobro niti je ikakvo dobro
zivimo u demokratiji i SVE podlijeze kritici hajd probaj to da shvatis
- DaysleepeR
senco, oko moje na KRAJU svakog mjeseca salju liste onoga sto su pustalisencho wrote:Sada ti lupaš! Opet mi nisi objasnio kako RAK to kontroliše. I znači ako se npr. pojavi neki novi hit ne mogu ga pustiti prije slijedećeg mjeseca jer ga nisu najavili!??DaysleepeR wrote:očigledno nemaš ni najmanjeg pojma o čemu pričašsencho wrote: Šta, znači svaki put kad puste pjesmu Alme Čardžić njoj pinka u džep!? Mora da je taj RAK nešto ko Veliki Brat pa ima ogromnu podzemnu prostoriju u kojoj mase zaposlenih slušaju sve radio stanice u BiH 24h dnevno i bilježe šta je ko pustio i koliko puta. A tek na globalnom nivou!SCARY!!
stanice su dužne RAK-u svakog mjeseca dostaviti play liste za 24 sata svakog dana tog mjeseca
raspitaj se malo i ne lupaj![]()
daj mojne me maltretirat, raspitaj se malo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Ovdje naravno cim nekoga/nesto branis odma ti je taj neko u rodu...imatel nekih drugih fazona ovaj je davno izlizanDaysleepeR wrote:hajd kao osoba kojoj je RSG upaljen veci dio dana pravi zabiljeske koliko je pjesama iz koje zemlje pusteno, neke crtice ili sl. pa pogledaj na kraju danaladyblue18 wrote:Ja stvarno ne znam koliko god se trudim da shvatim, ne ide mi u glavu zasto se toliko pljuje rsg?
I kao neko kome je RSG upaljen veci dio dana nije mi jasno odakle tvrdnja da rsg pusta hrvatsku muziku!?
I ne kontam ako je momak, covjek sta vec trazio pomoc oko slusanja, kojeg se vi vraga imate javljat i pricat dje ces to slusat ovo ono...svako ima pravo na svoj ukus.
A ne opet da se pocne ispocetka pljuvat RSG kao 10ak puta do sada...kad vam vec toliko smeta kako vam ne dosadi non stop pljuvat jedne te iste stvari
zivimo u demokratiji i SVE podlijeze kritici hajd probaj to da shvatis
- DaysleepeR
nemogu da vjerujem da sa takvim zarom stajes u odbranu necega sto ti sluzi da svira u pozadini dok radis, pa mi pada na pamet da postoje neki drugi motiviladyblue18 wrote:Ovdje naravno cim nekoga/nesto branis odma ti je taj neko u rodu...imatel nekih drugih fazona ovaj je davno izlizanDaysleepeR wrote:hajd kao osoba kojoj je RSG upaljen veci dio dana pravi zabiljeske koliko je pjesama iz koje zemlje pusteno, neke crtice ili sl. pa pogledaj na kraju danaladyblue18 wrote:Ja stvarno ne znam koliko god se trudim da shvatim, ne ide mi u glavu zasto se toliko pljuje rsg?
zivimo u demokratiji i SVE podlijeze kritici hajd probaj to da shvatis![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Pa eto ne moras ni vjerovat
Ovdje ako ne pljujes po cemu i svi ostali po hilajdu puta, odma nisi normalan i tako to..
Jes eto babo mi je direktor RSG-a
Ovdje ako ne pljujes po cemu i svi ostali po hilajdu puta, odma nisi normalan i tako to..
Jes eto babo mi je direktor RSG-a
- DaysleepeR
za jedan medij pljuvanje je najbolje usmjeravanje na pravi put
samo sto to kod nas mediji ne kontaju
samo sto to kod nas mediji ne kontaju
-
ZEKI-RIKI
#40 rsg-kameleon
Ako hocete da vam dan bas od jutra krene sa osmjehom i raspolozeno,svejedno da li pijete prvu kafu u stanu ili ste u autu posli na posao,obavezno preporucujem ,emisiju,,udri muski,radio kameleon,sa Batkom.Toliko pozitivne energije nestvarne za ove nase prostore.
-Emisija za 10.Emisija da vam uljepsa cjeli dan,i ako si ustao nikakav.Obicno oko 8 krene i traje do pola 10.
-RSG nema ni priblizno takvu emisiju,a Cocalica koji vodi 10 sati programa svaki dan ,stvarno previse.
-Emisija za 10.Emisija da vam uljepsa cjeli dan,i ako si ustao nikakav.Obicno oko 8 krene i traje do pola 10.
-RSG nema ni priblizno takvu emisiju,a Cocalica koji vodi 10 sati programa svaki dan ,stvarno previse.
-
d2
radio M, rsg i RADIO ZID !besana wrote:Nisam se ja prepoznala...ne izvrći mi riječi..nego si ti svojim "prevrtanjem očima" rekao sve. A nepotrebno. Na kraju krajeva o ukusioma ne vrijedi rasoravljati, osim toga i ja volim radio Sarajevo, ali radio Stari grad sam zavoljela onda kada sam imala dvije opcije: 1. radio Stari grad, 2. radio "M"![]()
I meniRSG nije loš, volim slušati Amru Poturić, mogu slušati i Emira Čolako vića...a muzika nije loša. A to što su, kako ti kažeš komercijalni, meni paše. Jer ja radio slušam kada hoću da se odmorim...tako da to što nisu buntovni, ili borebeni mene i opušta
Peace