Putovanje
-
Azra_mo
#1 Putovanje
Zdravo, trebam par savjeta oko putovanja..naime za 20 dana idem na put u Rusiju, zanima me sta mogu da ponesem u koferu (Idem avionom), jel mogu imati sa sobom tasnu, da li mogu da ponesem digitalac sa sobom?
- alica.k
#2 Re: Putovanje
naravno da mozes.
ne smijes u rucnoj torbi (znaci tasni toj) imati tekucine vise od 100ml, i npr makaze, pincetu, i slicno. ni dezodorans ne prolazi (onaj pod pritiskom, moze onaj roll-on).
u checkiranoj smijes isto ponijet sve sem nekih po logici zabranjenih stvari... imas to negdje na internetu, proguglaj malo.
ne smijes u rucnoj torbi (znaci tasni toj) imati tekucine vise od 100ml, i npr makaze, pincetu, i slicno. ni dezodorans ne prolazi (onaj pod pritiskom, moze onaj roll-on).
u checkiranoj smijes isto ponijet sve sem nekih po logici zabranjenih stvari... imas to negdje na internetu, proguglaj malo.
- Mjesanac
#3 Re: Putovanje
U kofer stavi sta god hoces. U tasnu sto nosis u avion nemoj stavljati nista "opasno".
-
pjegica
#4 Re: Putovanje
Ja ti ko i alica savjetujem da ne nosiš makazice i te stvarčice, meni su prošli put uzeli sav pribor za nokte
.
Ostalo sve možeš (osim oružja, naravno
).
Ostalo sve možeš (osim oružja, naravno
- alica.k
#5 Re: Putovanje
ni meni nisu dali pincetu da unesem. ali nes vjerovat, kad smo se vratili cekala me na nekakvom info pultu gdje sam je i ostavila...pjegica wrote:Ja ti ko i alica savjetujem da ne nosiš makazice i te stvarčice, meni su prošli put uzeli sav pribor za nokte.
Ostalo sve možeš (osim oružja, naravno).
-
pjegica
#6 Re: Putovanje
Blago tebi. Meni nisu ništa rekli, već su samoinicijativno uzeli bez ikakvog pitanja. Nisu se potrudili da vrate. Još uvijek zamišljam onog lika kako rezucka nokte mojim makazamaalica.k wrote:ni meni nisu dali pincetu da unesem. ali nes vjerovat, kad smo se vratili cekala me na nekakvom info pultu gdje sam je i ostavila...pjegica wrote:Ja ti ko i alica savjetujem da ne nosiš makazice i te stvarčice, meni su prošli put uzeli sav pribor za nokte.
- haubica_i_to_teshka
#7 Re: Putovanje
A shta bi tek sa pincetom mogao da radi ?!pjegica wrote:Blago tebi. Meni nisu ništa rekli, već su samoinicijativno uzeli bez ikakvog pitanja. Nisu se potrudili da vrate. Još uvijek zamišljam onog lika kako rezucka nokte mojim makazamaalica.k wrote:ni meni nisu dali pincetu da unesem. ali nes vjerovat, kad smo se vratili cekala me na nekakvom info pultu gdje sam je i ostavila...pjegica wrote:Ja ti ko i alica savjetujem da ne nosiš makazice i te stvarčice, meni su prošli put uzeli sav pribor za nokte.
.
p.s. jesam li bezobrazan ?
-
pjegica
#8 Re: Putovanje
Vjerovatno mu se nije svidjela, čim je vratio na info pult
.
- alica.k
#9 Re: Putovanje
fala bogu svaki dan na tomepjegica wrote:Vjerovatno mu se nije svidjela, čim je vratio na info pult.
-
Azra_mo
#10 Re: Putovanje
Ma ja sam samo mislila da ponesem digitalni, novac i to je sve...a u kofer bih stavila samo gardarobu..alica.k wrote:naravno da mozes.
- alica.k
#11 Re: Putovanje
ma normalno da smijes. smijes cak i slikat za vrijeme leta. ne smijes kamerom snimat...mene su natjerali da je ugasim.Azra_mo wrote:Ma ja sam samo mislila da ponesem digitalni, novac i to je sve...a u kofer bih stavila samo gardarobu..
-
Azra_mo
#12 Re: Putovanje
aham super..pa dobro napravila bih par slicica..ovaj a kozmetika??Miris?hh..ovo mi je prvi put da putujem negdje sa avionom,alica.k wrote:ma normalno da smijes. smijes cak i slikat za vrijeme leta. ne smijes kamerom snimat...mene su natjerali da je ugasim.Azra_mo wrote:Ma ja sam samo mislila da ponesem digitalni, novac i to je sve...a u kofer bih stavila samo gardarobu..