to znaci kad si stranac i hoces u drugi po velicini grad u bih koji je usput budi receno administrativni centar jednog od dva entiteta u bih, imas problem, naravno ako nemas GPS
no salu na stranu, to mi je prilicno iritantno
Neces vjerovati, ni u Zagrebu nema putokaza za Osijekjovanbl wrote:Prilicno nevjerovatno, ali primjetio sam da u sarajevu nema ni jedan putokaz za banjaluku.
to znaci kad si stranac i hoces u drugi po velicini grad u bih koji je usput budi receno administrativni centar jednog od dva entiteta u bih, imas problem, naravno ako nemas GPS
Da, postojekaranana wrote:da li u banjaluci postoje putokazi za sarajevo?
ne pitam ovo da kontriram, nego me interesuje ako vec raspravljamo o ovome.
nesto se nesjecam da je bilo i prije rata napisano ................karanana wrote:ok. slazem se definitivno sa jovanom, putokaz za banjaluku bi trebao da postoji kod svakog putokaza za recimo zenicu, travnik.....nisam ni od lasvanske petlje primjetio nikakav putokaz za banjaluku.
Naravno, interesuje ljude kako ce doci najlakse u Lukavicukaranana wrote:da li u banjaluci postoje putokazi za sarajevo?
mozda je to putokaz za istocno sarajevoslavkoimamodilera wrote:Da, postojekaranana wrote:da li u banjaluci postoje putokazi za sarajevo?
ne pitam ovo da kontriram, nego me interesuje ako vec raspravljamo o ovome.U oba smjera... i prema B. Gradisci i prema Jajcu
Zato sam i postavio primjer Zagreba i Osijeka
Postoje.karanana wrote:da li u banjaluci postoje putokazi za sarajevo?
stvari stoje ovako , bez namjere da idealizujem bilo sta bilo gdje, samo faktografski.karanana wrote:da li u banjaluci postoje putokazi za sarajevo?
jeste sve je to tako, zato na raskrsnici u Doboju (na M17), velika tabla sve na cirilicijovanbl wrote:stvari stoje ovako , bez namjere da idealizujem bilo sta bilo gdje, samo faktografski.karanana wrote:da li u banjaluci postoje putokazi za sarajevo?
znaci u banjaluci postoje putokazi za sarajevo, na svakoj iole znacajnijoj raskrsnici, i to dvojezicni koji usput budi receno nisu (kako to neko receno ) precrtani ili obrisani.
sasvim regularno iz centra banjaluke ili bilo kojeg naselja, ne znajuci unaprijed prateci putokaze sa lakocom mozes pronaci put za sarajevo.
Dalje, za nekog ko je napisao, da je to u stvari putokaz za istocnio sarajevio, jednoasgtavno nije tacno, jer je to putokaz za sarajevo bez ikakvog prefiksa.
Dalje, za onog sto je napisao da u zg ne postoje putokazi za osijek, to jednostavno nije tacno jer oni postoje cesto putujemiz zg pa znam, kao sto postoje i za slavonski brod, a da ne govorim, split rijeku itd.
dalje, za onog ko je napisao da je tema provokacija, defionitvno nije, ko god je cvitao bilo sta sto sam (istina urijetko) ovdje napuisao, zna da ne provociram kad pisem.
To je jednostavno fakat.
ako neko misli da je to normalno i opravdano, praaaaavo bi volio cuti obrazlozenje tog stava
Ja bih odma' referendum o otceplenju! Pisi Dodiku ne nama!jovanbl wrote:Prilicno nevjerovatno, ali primjetio sam da u sarajevu nema ni jedan putokaz za banjaluku.
za doboj se ne sjecam moguce je da je tako kako si napisao, sto je lose takodje ( naravno puno je losije kad nema ni na jednom pismu).Vragolan wrote:jeste sve je to tako, zato na raskrsnici u Doboju (na M17), velika tabla sve na cirilicijovanbl wrote:stvari stoje ovako , bez namjere da idealizujem bilo sta bilo gdje, samo faktografski.karanana wrote:da li u banjaluci postoje putokazi za sarajevo?
znaci u banjaluci postoje putokazi za sarajevo, na svakoj iole znacajnijoj raskrsnici, i to dvojezicni koji usput budi receno nisu (kako to neko receno ) precrtani ili obrisani.
sasvim regularno iz centra banjaluke ili bilo kojeg naselja, ne znajuci unaprijed prateci putokaze sa lakocom mozes pronaci put za sarajevo.
Dalje, za nekog ko je napisao, da je to u stvari putokaz za istocnio sarajevio, jednoasgtavno nije tacno, jer je to putokaz za sarajevo bez ikakvog prefiksa.
Dalje, za onog sto je napisao da u zg ne postoje putokazi za osijek, to jednostavno nije tacno jer oni postoje cesto putujemiz zg pa znam, kao sto postoje i za slavonski brod, a da ne govorim, split rijeku itd.
dalje, za onog ko je napisao da je tema provokacija, defionitvno nije, ko god je cvitao bilo sta sto sam (istina urijetko) ovdje napuisao, zna da ne provociram kad pisem.
To je jednostavno fakat.
ako neko misli da je to normalno i opravdano, praaaaavo bi volio cuti obrazlozenje tog stava
hajd, lako mi je za nas znamo citati i cirilicu, a sta cemo za turiste koji bi autom da se provozaju i dodju tako na raskrsnicu sta onda, onda treba da se zahvale Bogu na gps-u
jovo vidi se da si temo postavio sa ciljem provokacije
moj savjet ti je da pocnes sa lijecenjem od nacionalizma i oo opterecenja i zadojenosti od istog
guzi sta u zivotu, imat ces kad o tome razmisljati, kad cuna omlohavi
pa i tim molerima bi savjetovao isto kao i jovi, treba vise da guzekaranana wrote:vragolane, a zasto je svaki cirilicni znak do mostara posaran i prekrizen? zasto je to manje divljacki nego ta tabla u doboju?
ne odgovaram na glupa pitanjaVragolan wrote:pa i tim molerima bi savjetovao isto kao i jovi, treba vise da guzekaranana wrote:vragolane, a zasto je svaki cirilicni znak do mostara posaran i prekrizen? zasto je to manje divljacki nego ta tabla u doboju?
evo jedno pitanje za jovu da li je RS zemlja cirilice
jer ja sam prije mjesece dana isao za BL preko Dervente i Prnjavora i naletim tako na "reklamu" objesenu preko ceste i u sred vukojebine na kojoj pise "DOBRODOSLI U ZEMLJU CIRILICE" naravno pisano cirilicom
jovanbl wrote:ne odgovaram na glupa pitanjaVragolan wrote:pa i tim molerima bi savjetovao isto kao i jovi, treba vise da guzekaranana wrote:vragolane, a zasto je svaki cirilicni znak do mostara posaran i prekrizen? zasto je to manje divljacki nego ta tabla u doboju?
evo jedno pitanje za jovu da li je RS zemlja cirilice
jer ja sam prije mjesece dana isao za BL preko Dervente i Prnjavora i naletim tako na "reklamu" objesenu preko ceste i u sred vukojebine na kojoj pise "DOBRODOSLI U ZEMLJU CIRILICE" naravno pisano cirilicom