Pooll wrote:GADIS SE I TI MENI TEUTA TUKO!

Uh, sto me potrese!
Vidim da ima onih koji se osjecaju prozvano! Za dodatnu informaciju, protivnik sam i voznje, sama ne vozim i ne namjeravam, znam dosta o ekologiji i zivim u skladu s tim koliko god je to kod nas moguce.
Ali, ovdje nije rijec o ekologiji, nego o jednostavnoj cinjenici da vi pusaci nama smetate i pricom i akcijom, a mi vama samo pricom! Ko tu onda ne valja? Sega su mi ovi sto im se ja gadim, a i ne znaju me! Ako ste citali kako spada, vidjeli ste da se meni ne gade Pool, Cho Numb ili ko vec ovdje pusi, nego opcenito svi pusaci, jer su se rasirili poput kakva virusa i nikad ih iskorijeniti. U mojoj okolini vise niko ne pusi, sve sam ih preobratila, pa zato vjerujem u ove radikalne metode gdje se koriste i grube rijeci. Nisu svi prestali pusiti jer sam im ja zvocala, ali barem sad znaju kulturu i izbjegavaju pusiti pred nepusacima i djecom. A neki su, na sto sam jako ponosna, i prestali (a graktali su vise od tebe Pool, vjeruj

) pa da ih vidis sad!
Neko gore rece da su nepusaci koji dizu dreku, poput mene, rijetki. Jesu, i to je ono najzalosnije. Zasto bismo mi tolerisali vas, kad vi nigdje ne tolerisete nas? Voljela bih da se vise ljudi nepusaca osvijesti i shvati sta zapravo sebi cine pristajuci zivjeti u svijetu pusaca.
Opisala sam vam konkretne situacije koje me ljute, i desavaju se svakodnevno, kad sa svih strana vidis oblake dima koji vijore iz necijih smrdljivih usta. Smatrate da je u redu duvati dim bebi u facu? Smatrate da je u redu pusiti u kancelariji gdje imate kolegu nepusaca, ili u ucionici, restoranu?
Redhair Nella, ti si pocela pusiti zato sto si indoktrinirana u ranom djetinjstvu a nisi se borila protiv toga. Jednostavno si konformista, i popustas drugima da bi bila prihvacena, voljena itd. Vidis, ti bi protjerala ljude poput mene, u oksigen komoru, sta li, a neka pusaca da tebe i dalje truju, ljubi ih majka napredne! Zbog takvih konformista kao sto si ti stanje i jest takvo kakvo je - zadimljeno. Razmisli o tome malo.