Dugo ovo nisam odgledaocommendatore wrote:
ovome se uvijek mogu nasmijat - najjaci na jutubu
Psovanje i psovke
- Logovan
#151 Re: Psovanje i psovke
- piupiu
#152 Re: Psovanje i psovke
Ovo baš i nije smiješno. Odvratno - 'sunce krvavo', 'krvavu majku', ovakvog tipa mogu zamisliti kako krvoločno bije ženu.Logovan wrote:Dugo ovo nisam odgledaocommendatore wrote: ovome se uvijek mogu nasmijat - najjaci na jutubu![]()
![]()
- Dadulino
#153 Re: Psovanje i psovke
Jeste culi da neko psuje dzuboks pun ilahija
- Logovan
#154 Re: Psovanje i psovke
Smiješno kako se iznervirao, a psovke k'o psovke, sve su odvratne.piupiu wrote: Ovo baš i nije smiješno. Odvratno - 'sunce krvavo', 'krvavu majku', ovakvog tipa mogu zamisliti kako krvoločno bije ženu.
-
kakavdanakneiskustvu
#156 Re: Psovanje i psovke
Dadulino wrote:Jeste culi da neko psuje dzuboks pun ilahija
:
- kamberovica polje
#157 Re: Psovanje i psovke
Limeni: "Ma ne okreći se bre Milane jebem li ti lebavu majku u pičku da ti jebem."
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
- hadzinicasa
#158 Re: Psovanje i psovke
*bem ti grob u koji ces lec'.
- ho oponopono
#159 Re: Psovanje i psovke
...sjedneš mi na mojega...sagni mi se...u dupe ti ga zaboravim, serem ti se u usta...jebem ti ćaću ćaćinog...jebaću te u dupe da ti čkapi plače...
....aaaa apćih... aaaa u pizdu materinu...
...aaaa apćihaaaa, aaaaa u pičku lijepu materinu više...
....aaaa apćih... aaaa u pizdu materinu...
...aaaa apćihaaaa, aaaaa u pičku lijepu materinu više...
-
ja71
#161 Re: Psovanje i psovke
I dopizdilo mi je i dokurčilo
- KB9
#162 Re: Psovanje i psovke
jebem ti sve
psovka koja najbolje spakuje u rar format sve zeljeno za rec
psovka koja najbolje spakuje u rar format sve zeljeno za rec
- mayab
#163 Re: Psovanje i psovke
A *ebem ti ljeljak ?Progressive House wrote:jebem ti zelje
najjača seljačka psovka
-
sokkia
#164 Re: Psovanje i psovke
I drvo gdje je Isus magarca vezao. 
- hrle1976
#165 Re: Psovanje i psovke
ah ex-YU je medju svjetskim prvacima u psovkama... mozes praviti kombinacije te dodavati kako ti se god dopadne. 
-
ja71
#166 Re: Psovanje i psovke
Bezazlena varijanta :
Jebo ti otac mater
Jebo ti otac mater
- Logovan
#167 Re: Psovanje i psovke
Ili pas mater.ja71 wrote:Bezazlena varijanta :
Jebo ti otac mater
-
ja71
#168 Re: Psovanje i psovke
Ta je sve drugo nego bezazlenaLogovan wrote:Ili pas mater.ja71 wrote:Bezazlena varijanta :
Jebo ti otac mater
- Toffee karamela
#169 Re: Psovanje i psovke
Umro Džimi?JThomas wrote:rahmetli džimi cigan, željovci će znati ko je, a znaće i oni koji nisu željovci iz hrasnog...
A što se tiče najgadnije psovke koju sam uživo čula, još kao klinka od jednog ljutog navijača Veleža dok je Kodro još igrao:
Nezadovoljni Ero u jednom prekidu:
"Hajde Meha, naj..... se majke ko sestre"!
- JThomas
#170 Re: Psovanje i psovke
ima jedno dvije godine čini mi se. ne znam šta je bio neposredni uzrok, ali pravi je cuga, ja ne znam kako je i dotle dogurao kakav je bio zadnjih puta kad sam ga viđao...
- KB9
#171 Re: Psovanje i psovke
osim ako mati doticne osobe voli seksualno opcit u drustvu pasa, onda je realna i bezazlenaja71 wrote:Ta je sve drugo nego bezazlenaLogovan wrote:Ili pas mater.ja71 wrote:Bezazlena varijanta :
Jebo ti otac mater
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#172 Re: Psovanje i psovke
neki dan sam vidio na forumu auto
dijete u inkubatoru vam j
uvjedljivo najjače što sam čuo do sada
danima mi ne izlazi iz glave
dijete u inkubatoru vam j
uvjedljivo najjače što sam čuo do sada
danima mi ne izlazi iz glave
- Njanjavi
#173 Re: Psovanje i psovke
Ja ne znam sto i fakat me malo zabrinjava al, ja citajuci ovu temu hrokcem ko krmche od smjeha, nekontrolisano.
Najzabavnija tema na forumu, definitivno!
Jebem vam majcinu dusicu!
Pa sad kako ko uzme, more bit bidne caj, a i nemora da znaci
Najzabavnija tema na forumu, definitivno!
Jebem vam majcinu dusicu!
Pa sad kako ko uzme, more bit bidne caj, a i nemora da znaci
- ljevoruki
#174 Re: Psovanje i psovke
Moj jaran Bulja, sa tri zuba u glavi, na utakmici:
" jebem li ti majkicu u pickicu"
" glavom katran mjes'o"
" jebem li ti majkicu u pickicu"
" glavom katran mjes'o"
-
V. St. Kinjo
#175 Re: Psovanje i psovke
Ovdje je konačno pravo mjesto da postavim post sa foruma filosofija:
Duhovni graffiti
Na ovaj veoma važan segment duhovne farmakologije, uputio me je, niko drugo do onog poslovičnog Muje iz viceva, koji u jednoj (ne)prilici na pitanje: odakle zna đe se nalazi neobilježena granica izmedju Crne Gore i Srbije, odgovara ovim riječima:
- „ To ti je, ba, onđe đe ti prestanu jebat mater i počnu jebat – oca očinskoga...!“
Ova uzgredna duhovitost, pokupljena sa periferije istočnjačke mudrosti, izražava mnogo više nego li zabavnu dosjetljivost poslovičnog Muje, koji je nešto napodob legendarnog a i kod nas odomaćenog - Nasredin Hodže.
Ova duhovitost se s punim pravom može uzeti kao izvanredna ilustracija duhovnog graffitija, izraza kojim se narod služi da izrazi ono što je u javnom životu uglavnom ili zabranjeno ili strogo sankcionisano od vladajućih mehanizama, ali je po svojoj duhovnoj strukturi koliko nužan toliko i neizbježan...
Zbog toga je itekako zabavno zamisliti mentalni zid koji razdvaja Crnu Goru i Srbiju na kome je, sa jedne strane, ispisan graffiti sa majkom, a s druge onaj sa ocem, da bi se dobio potpuni uvid u ono što bi mogli nazvati – duhovnim graffitima – ili opštepoznatim i prisutnim – psovkama..
Jer, što su psovke drugo, do izvjesni - usmenih graffiti - jednako prisutni u usmenoj komunikaciji, kao što su oni pisani, (sve)prisutni po, uglavnom skrivenim ali i javnim urbanim prostorima.
Posebno u zadnje vrijeme graffiti, kao način ličnog izraza, postaje globalno rasprostranjen i već počinje da prerasta u svojevrstan umjetnički izraz, koji uglavnom koristi engleski jezik...
Da su psovke najspontaniji izrazi, svjedoči i veliko zanimanje francuskog pjesnika Žana Prevera (Jean Prevert) za našu psovačinu koju je shvatao kao posebno pjesnički izražajnom, stalno u potrazi za što orginalnijim psovkama kojima je punio svoju bilježnicu... Zanimljivo je, ali ne i čudno, što je za najomiljeniju psovku odabrao baš onu, pozdravnu, koja glasi:
- „ Jebo sliku svoju...!“
Vjerujem da će se mnozina složiti s ovim originalnim izborom...
No, isto kao što medju graffitima, razlike postoje i medju duhovnim (usmenim); graffitima postoje izvjesne razlike, tako da ih, osim medju psovkama, možemo naći i u poslovicama, izrekama i ostalim opštenarodnim umotvorinama...
Dovoljno je sjetiti se one kafanske:
- „Blago tome ko rano poludi, vas mu život u veselju prođe...“
Jasno je da ovako sumorni duhovni graffiti mogu nastati jedino u sadjejstvu sa alkoholom, jer ko bi razuman pristao da svoj život prepusti tako razornom shvatanju stvarnosti, kako bi mu život "protekao" u nepodnošljivo tragičnoj - „zabavi“...!?
Osim ovakvih duhovnih graffitija, posebno tamne boje, postoje i oni, šareni i razigrani, koje se u javnosti izražava na uho ili u krugu prijatelja, obično u pratnji značajno iskrivljenog „izvjesnog“ osmjeha a uglavnom je iz kategorije opštenarodnih mudrosti posebne namjene, te ćemo ga citirati kao mentalni (duhovni) preparat narodne farmakologije, koji glasi:
- „Pička nije sapun, pa da se potroši....!“
Ovaj graffiti nesumnjivo spada medju ljepše izraze narodne (naivne?) govorne umjetnosti, zbog toga što na veoma suptilan način asocijativno veže izvjesnu dubokointimnu tjelesnu vlagu, sa podatnom glatkoćom mirisne vlage toaletnog sapuna, u potsvjesnoj namjeri, da bi se time, poetski, uslovile i neke – čežnjive – motivacije u medjuljudskim odnosima... Uuuuh, kakav izraz...!
Sličan izraz, ovoga puta po muškoj liniji, uveliko je grublji od ovog koji smo naveli, jer (skoro naredbodavno) glasi:
- „Jeba, ne jeba..., kurcu vrijeme prolazi...“
Ovom nesmiljenom konstatacijom sa prizvukom prebacivanja, ovaj se muški organ uzima kao egzistencijalan faktor, poput onog "nadrkanog" štapa (stuba), koji na sunčanom satu, svojom sjenkom pokazuje kako vrijeme, neumitno, prolazi ili, što je mnogo nepovoljnije, na klatno zidnog časovnika, koje mlitavo i ravnodusno, odbrojava preostale minute...
http://forum.klix.ba/filosofija-mudrost ... 68s50.html
Duhovni graffiti
Na ovaj veoma važan segment duhovne farmakologije, uputio me je, niko drugo do onog poslovičnog Muje iz viceva, koji u jednoj (ne)prilici na pitanje: odakle zna đe se nalazi neobilježena granica izmedju Crne Gore i Srbije, odgovara ovim riječima:
- „ To ti je, ba, onđe đe ti prestanu jebat mater i počnu jebat – oca očinskoga...!“
Ova uzgredna duhovitost, pokupljena sa periferije istočnjačke mudrosti, izražava mnogo više nego li zabavnu dosjetljivost poslovičnog Muje, koji je nešto napodob legendarnog a i kod nas odomaćenog - Nasredin Hodže.
Ova duhovitost se s punim pravom može uzeti kao izvanredna ilustracija duhovnog graffitija, izraza kojim se narod služi da izrazi ono što je u javnom životu uglavnom ili zabranjeno ili strogo sankcionisano od vladajućih mehanizama, ali je po svojoj duhovnoj strukturi koliko nužan toliko i neizbježan...
Zbog toga je itekako zabavno zamisliti mentalni zid koji razdvaja Crnu Goru i Srbiju na kome je, sa jedne strane, ispisan graffiti sa majkom, a s druge onaj sa ocem, da bi se dobio potpuni uvid u ono što bi mogli nazvati – duhovnim graffitima – ili opštepoznatim i prisutnim – psovkama..
Jer, što su psovke drugo, do izvjesni - usmenih graffiti - jednako prisutni u usmenoj komunikaciji, kao što su oni pisani, (sve)prisutni po, uglavnom skrivenim ali i javnim urbanim prostorima.
Posebno u zadnje vrijeme graffiti, kao način ličnog izraza, postaje globalno rasprostranjen i već počinje da prerasta u svojevrstan umjetnički izraz, koji uglavnom koristi engleski jezik...
Da su psovke najspontaniji izrazi, svjedoči i veliko zanimanje francuskog pjesnika Žana Prevera (Jean Prevert) za našu psovačinu koju je shvatao kao posebno pjesnički izražajnom, stalno u potrazi za što orginalnijim psovkama kojima je punio svoju bilježnicu... Zanimljivo je, ali ne i čudno, što je za najomiljeniju psovku odabrao baš onu, pozdravnu, koja glasi:
- „ Jebo sliku svoju...!“
Vjerujem da će se mnozina složiti s ovim originalnim izborom...
No, isto kao što medju graffitima, razlike postoje i medju duhovnim (usmenim); graffitima postoje izvjesne razlike, tako da ih, osim medju psovkama, možemo naći i u poslovicama, izrekama i ostalim opštenarodnim umotvorinama...
Dovoljno je sjetiti se one kafanske:
- „Blago tome ko rano poludi, vas mu život u veselju prođe...“
Jasno je da ovako sumorni duhovni graffiti mogu nastati jedino u sadjejstvu sa alkoholom, jer ko bi razuman pristao da svoj život prepusti tako razornom shvatanju stvarnosti, kako bi mu život "protekao" u nepodnošljivo tragičnoj - „zabavi“...!?
Osim ovakvih duhovnih graffitija, posebno tamne boje, postoje i oni, šareni i razigrani, koje se u javnosti izražava na uho ili u krugu prijatelja, obično u pratnji značajno iskrivljenog „izvjesnog“ osmjeha a uglavnom je iz kategorije opštenarodnih mudrosti posebne namjene, te ćemo ga citirati kao mentalni (duhovni) preparat narodne farmakologije, koji glasi:
- „Pička nije sapun, pa da se potroši....!“
Ovaj graffiti nesumnjivo spada medju ljepše izraze narodne (naivne?) govorne umjetnosti, zbog toga što na veoma suptilan način asocijativno veže izvjesnu dubokointimnu tjelesnu vlagu, sa podatnom glatkoćom mirisne vlage toaletnog sapuna, u potsvjesnoj namjeri, da bi se time, poetski, uslovile i neke – čežnjive – motivacije u medjuljudskim odnosima... Uuuuh, kakav izraz...!
Sličan izraz, ovoga puta po muškoj liniji, uveliko je grublji od ovog koji smo naveli, jer (skoro naredbodavno) glasi:
- „Jeba, ne jeba..., kurcu vrijeme prolazi...“
Ovom nesmiljenom konstatacijom sa prizvukom prebacivanja, ovaj se muški organ uzima kao egzistencijalan faktor, poput onog "nadrkanog" štapa (stuba), koji na sunčanom satu, svojom sjenkom pokazuje kako vrijeme, neumitno, prolazi ili, što je mnogo nepovoljnije, na klatno zidnog časovnika, koje mlitavo i ravnodusno, odbrojava preostale minute...
http://forum.klix.ba/filosofija-mudrost ... 68s50.html