prvi sa-x film

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

macan prvi

#51 Re: prvi sa-x film

Post by macan prvi »

Rambo-Amadeus wrote:
Dile wrote:
macan prvi wrote:Mogu li i ja ucestvovati? :? :D
budi statista :D

u kukuruzu :D
A kako ces kukuruz u kinu zasaditi? :? :mrgreen:
Rambo-Amadeus

#52 Re: prvi sa-x film

Post by Rambo-Amadeus »

macan prvi wrote:
Rambo-Amadeus wrote:
Dile wrote:
budi statista :D

u kukuruzu :D
A kako ces kukuruz u kinu zasaditi? :? :mrgreen:
snimicemo te u polju pa namontirati poslije

ili donijeti plasticni odnekud (ne pitaj otkud, nemam pojma) :D
drama

#53 Re: prvi sa-x film

Post by drama »

Compact wrote:
:shock: Ja što mi dodijeli ulogu!!! Nisam znao da sam strekao image češkog švalera iz 46te, sa dugim mantilom i motorolom, al nejse... :D

Pošto je sada u modi queer, neka trojice drugova zajedno (drugi hastal), pa onda kreni!

Evo ti ideja, one lafo dolaze pitaju imali bujruma, a oni nema! One eki nema, oni ma mi smo pederi, razligu, itd...

dobra ti je, ba uloga... strasna, sto je najgore, odgovara ti :D :D

sjedis sa rajom ( havana i osa :D :D ), dobacujes za prvi sto, dolaze koke :D :D i dalje ti preuzimas ...

ne volim pederluk pa ni u zajebanciji :D :D al' da je moderno, jest' :D :D :-)
a i dje si ti vidio pedera da sjedi u kafani sa kariranim stolnjakom? :D :D
Compact

#54 Re: prvi sa-x film

Post by Compact »

drama wrote:
Compact wrote:
:shock: Ja što mi dodijeli ulogu!!! Nisam znao da sam strekao image češkog švalera iz 46te, sa dugim mantilom i motorolom, al nejse... :D

Pošto je sada u modi queer, neka trojice drugova zajedno (drugi hastal), pa onda kreni!

Evo ti ideja, one lafo dolaze pitaju imali bujruma, a oni nema! One eki nema, oni ma mi smo pederi, razligu, itd...

dobra ti je, ba uloga... strasna, sto je najgore, odgovara ti :D :D

sjedis sa rajom ( havana i osa :D :D ), dobacujes za prvi sto, dolaze koke :D :D i dalje ti preuzimas ...

ne volim pederluk pa ni u zajebanciji :D :D al' da je moderno, jest' :D :D :-)
a i dje si ti vidio pedera da sjedi u kafani sa kariranim stolnjakom? :D :D
:lol: :lol: :lol:
BarbaDue

#55 Re: prvi sa-x film

Post by BarbaDue »

ako se slucajno radnja filma prenese i vani ja se javljam da u tom filmu glumim livadu,
ili recimo moze da nosim vodu, prosipam pepeljare i sl. :D :-D
Compact

#56 Re: prvi sa-x film

Post by Compact »

BarbaDue wrote:ako se slucajno radnja filma prenese i vani ja se javljam da u tom filmu glumim livadu,
Možeš preći za queer hastal, pa ćemo napraviti neku šnjuru! :D Kad mogu trojica, može i četvrti.
drama

#57 Re: prvi sa-x film

Post by drama »

BarbaDue wrote:ako se slucajno radnja filma prenese i vani ja se javljam da u tom filmu glumim livadu,

tema je 'prvi sa-x film' sto bi trebalo znacit' ako se ovo pokaze k'o uspjesno :D
bice jos filmova :D :D :D
tema-nebitna ( inspiraciju trazit' po odredjenim podforumima ) kao i likovi po zelji,
samo trazit' njihovu saglasnost :)
drama

#58 Re: prvi sa-x film

Post by drama »

Compact wrote:
Možeš preći za queer hastal, pa ćemo napraviti neku šnjuru! :D Kad mogu trojica, može i četvrti.
ja queer stolic ne mogu zamisliti bez ' brata ' :D :D rosala...
Haris.ba

#59 Re: prvi sa-x film

Post by Haris.ba »

A cickanga/hidrant/art-valjendanji? Gdje ces tu osebujnu licnost izostaviti? Pardon. Licnosti. :D

On bi mogao sam/sami sjediti za hastalom i raspravljati o arsenalu. Naravno na miski bi imao istetoviranog Berkampa. Mislim sva trojca.

A kako izostavi Zgembu? Pa ko bi onda isao oko stolova i utjerivao grasove karte?
A ne, ne mozes sjediti za hastalom, i to jos kariranim bez karte. Ti si kriminalac!!! (evo malo prijedloga za dijalog filma).

Ako se Mirci slucajno pojavi, javljam se da joj sasijem kostim Catwoman. http://us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.co ... twoman.jpg

A kako zaboraviste Seru? Pa moraneko raditi walktrough izmedju stolova?

Ma ima ih jos....
Compact

#60 Re: prvi sa-x film

Post by Compact »

Haris.ba wrote:A cickanga/hidrant/art-valjendanji? Gdje ces tu osebujnu licnost izostaviti? Pardon. Licnosti. :D

On bi mogao sam/sami sjediti za hastalom i raspravljati o arsenalu. Naravno na miski bi imao istetoviranog Berkampa. Mislim sva trojca.

A kako izostavi Zgembu? Pa ko bi onda isao oko stolova i utjerivao grasove karte?
A ne, ne mozes sjediti za hastalom, i to jos kariranim bez karte. Ti si kriminalac!!! (evo malo prijedloga za dijalog filma).

Ako se Mirci slucajno pojavi, javljam se da joj sasijem kostim Catwoman. http://us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.co ... twoman.jpg

Ma ima ih jos....
E to bi već mogla biti sapunica! :D
drama

#61 Re: prvi sa-x film

Post by drama »

Haris.ba wrote:A cickanga/hidrant/art-valjendanji? Gdje ces tu osebujnu licnost izostaviti? Pardon. Licnosti. :D

Ma ima ih jos....

pa o tome ti ja pricam, imace vise nastavaka od ramba... :D :D :D :D
neozbiljno bi bilo, npr za isti sto stavit' NIN-a i cikcangu :D

nego, je l' kupujes ti kartu?
BarbaDue

#62 Re: prvi sa-x film

Post by BarbaDue »

Compact wrote:
rekao sam livadu ne uvaljujte mi te neke glupe uloge, eventualno moze i medžed ako bude neka šumska rola... :D
istocnjak

#63 Re: prvi sa-x film

Post by istocnjak »

Abacija wrote:A DZe su ti salonci? :shock: :-)
:D
Post Reply