Six Pack - Crveni makovi :
http://rapidshare.com/files/111654096/S ... makovi.mp3
i
Bee Gees - First of May
http://www.folai.com/mydata/music/pop/B ... %20may.mp3

Hvalaomar little wrote:Postovani gradjani i gradjanke BiH, dragi forumashi/ce,
Zelim vam sretan i veseo praznik rada...uz porodicu, prijatelje,veselje, dobru klopu, cugu, smijeh i razgovor. Nadam se da ce te ugodno provesti praznike. Ja na zapadu radim, i prvi maj je ovdje najobicniji dan.Da ste vi meni zivi, zdravi, veseli i sretni.
![]()
trimi68 wrote:Hvalaomar little wrote:Postovani gradjani i gradjanke BiH, dragi forumashi/ce,
Zelim vam sretan i veseo praznik rada...uz porodicu, prijatelje,veselje, dobru klopu, cugu, smijeh i razgovor. Nadam se da ce te ugodno provesti praznike. Ja na zapadu radim, i prvi maj je ovdje najobicniji dan.Da ste vi meni zivi, zdravi, veseli i sretni.
![]()
a to što radiš "na zapadu" - pa ko te tjero na zapad, i zašto od "gazde" nisi tražio slobodan dan pa da fino uz mezu i raju (lijepu dijasporu) proslaviš 1, MAJ kako treba
Izgleda da smo samo ja i ti za kompjuterom.Ja malo izasla na kafu na Maltu i kuci.....Previjam se od bolova jbgcyprus wrote:Recite da sam lud, al ja nešto ne volim 1. maj.![]()
cyprus wrote:Recite da sam lud, al ja nešto ne volim 1. maj.![]()
Nije, evo ipak nas imaaida05 wrote:Izgleda da smo samo ja i ti za kompjuterom.Ja malo izasla na kafu na Maltu i kuci.....Previjam se od bolova jbgcyprus wrote:Recite da sam lud, al ja nešto ne volim 1. maj.![]()
Ma, upravu si 100%.Prpa.ba wrote:cyprus wrote:Recite da sam lud, al ja nešto ne volim 1. maj.![]()
Ni ja, imajuci u vidu da je ovo drzava sa enormnom nezaposlenosti, praznik rada ovdje postaje praznik nerada. Izderneci se tokom ovih par dana, pa se onda gladuje ostatak godine, sve do vjerskih praznika, i onda jovo nanovo.
Stomak!Poludicu!cyprus wrote: Nije, evo ipak nas ima. A šta tebe boli?
Pa popi neku pilulu. Sto trpis ?aida05 wrote:Stomak!Poludicu!cyprus wrote: Nije, evo ipak nas ima. A šta tebe boli?
Zar kod vas nije popularniji Vaskrs od Uskrsa?pesak wrote:Pa popi neku pilulu. Sto trpis ?aida05 wrote:Stomak!Poludicu!cyprus wrote: Nije, evo ipak nas ima. A šta tebe boli?
Meni je ipak 100 puta lepsi 1. maj nego recimo Uskrs, pre neki dan. A ko za baksuz, cestitaju mi Uskrs, a ne prvi maj. Kad mi neko cestita 1. maj , ne uvredim se, a na Uskrs se nacisto uvredim i stomak mi se prevrne. Kao i na svaki verski praznik.![]()
Ne podnosim ih uopste. Sto dalje- to bolje...
Dakle, srecan vam 1. maj...
nije mi bas od 07-19h radno vrijeme al se radiLayne wrote:Da li još neko 1. Maj provodi radeći od 07-19h?
da te utjesim...moj babo danas na poslu od 7h do 23h....Layne wrote:Da li još neko 1. Maj provodi radeći od 07-19h?