Evo Radjo potvrdio da mu je Mujezinovic obecao ispunjenje svih uvvjeta. Mirno spavajte, rata nece biti.
PROTESTI SE OTELI KONTROLI
-
samo malo
#101 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Ovo sad je scena svih scena, nakon par sati sto kamera TVSA stoji iza njih, ovi se okrenu i skontaju da ih kamera snima, sad su horni napasti na kameru TVSA
Evo Radjo potvrdio da mu je Mujezinovic obecao ispunjenje svih uvvjeta. Mirno spavajte, rata nece biti.
- black
#102 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
ma nema dalje, shminkerchici sve znaju
- therrarrius
#103 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Svaka cast Lady, samo cu reci, NEDAO BOG NIKOME OD NAS DA BUDEMO U SITUACIJI KAO STO SU ONI, i sram i stid svakoga od vas koji pljuje po onima koji su se handrili po linijama da bi vi sad piskarali ovdje.ladyblue18 wrote:Inace, na forumu se samo zna pljuvati po borcima, i pricati kako su ovo i ono, a niko nikada nije rekao hajd da im se i mi pridruzimo, nego uvijek oni protestvuju bez razloga, ne treba njima to, to su politicke stranke izrezirale...
Tako je najlakse valjda, pa se onda zalite uvijek i kukate kako svi sute.![]()
Pojedincima ni Bog dragi ne bi ugudio.
Mene bi nesto stid bilo pljuvati po ljudima koji su mi omogucili da zivim u miru, ali ocigledno vi ne znate ni to postovati.
Prvo pogledajte sebe pa onda o tim ljudima pricajte.
A inace, nisu samo borci birali vlast, a vi mirno posmatrali, posto nekima to promice izgleda.![]()
Ovdje najlakse po borcima pljuvati. Rekoh ja, prvo ispred svojih vrata pometite, pa cete vidjeti da ste i vi sami krivi za ovu situaciju.
- snaga_znanja
#104 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Mujezinovic je u vijestima FTV-a je rekao da mu ne pada napamet potpisati ovo sta oni trazi..samo malo wrote:Ovo sad je scena svih scena, nakon par sati sto kamera TVSA stoji iza njih, ovi se okrenu i skontaju da ih kamera snima, sad su horni napasti na kameru TVSA![]()
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#105 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Nekima treba nacrtati. Kao modu trebalo bi ti to biti jasno. Neki od tih policajaca i sami su bili borci, a sad ih bivši suborci "časte" i vrijeđaju.ladyblue18 wrote:Da, i sta je poenta? Da zato treba i njih spaliti sa zgradom?bomba wrote:
Da... Zavrsili su povrijedjeni stiteci istu tu stoku koja je i njima umanjila primanja itd itd.... K![]()
Branio bi i ti da od tog prehranjujes porodicu, nije da ima izbora, pa da kaze eto ja cu dati otkaz necu da vas branim, ima meni ko dati posao.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#106 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Upitan da li će podnijeti ostavku Mujezinović je odgovorio da nema namjeru to činiti napominjući da su u oktobru Opći izbori.
nije ovaj ni lud toliko
zna da će opet dobiti izbore
nije ovaj ni lud toliko
zna da će opet dobiti izbore
- Better Man
#107 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Dragan Vikić je istinski heroj ove države i grada Sarajeva i niko nema pravo ni slova ružnog da napiše o njemu.Incub wrote:Protesti se i nisu oteli kontroli. Davno je to trebalo vlast ovako opomenuti.Sad ce se zamisliti dva tri puta svaki koji ce nesto glasati,kako ce na posao slijedeci dan,barem to.
Evo od kraja rata 15 god oni narod unistavaju.Dosadilo je vise svakome pa mi smo gotovo sve izgubili zar ne vidite.
Ne osudjujte borce i ostale koji protestvuju,isto tako ne ne govorite za LEGENDU Vikica ruzne stvari-covjek radi svoj posao a da hoce njegovi bi ovo rastjerali za pola sata nego i ljudi djeluju tek tako da to ne bukne totalno.
Samo da ne bude zrtava a ovog a ce biti sve cesce.
Premijer u Gorazdu a kabinet mu gotov gori,o Bosno moja.
-
samo malo
#108 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
De ba, moj komsija otisao na protest, nije linije vidio, cuv`o vrece kofol VP, i pljack`o napustene stanove u jednom takvom stanu je i ranjen dok je "obavljao duznost", za sve to od drzave dobio par stotina km kao RVI.therrarrius wrote:
Svaka cast Lady, samo cu reci, NEDAO BOG NIKOME OD NAS DA BUDEMO U SITUACIJI KAO STO SU ONI, i sram i stid svakoga od vas koji pljuje po onima koji su se handrili po linijama da bi vi sad piskarali ovdje.
Ne znam za druge, znam za njega. A dam ruku u vatru da je takvih tamo bar 50%
-
al' u limburgu
#109 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
joj hajde molim te,oni ne znaju zasto su danas dosli...pa pola sto ih je pitala ova na TVSA nemaju pojma koji su im zahtjevi,nego molim te sad im krivo sto su im juce ispunili zahtjeve a oni sve organizovali...bezveze palice kupovali i svoje pare trosili,i autobuse organizovali...ladyblue18 wrote:Inace, na forumu se samo zna pljuvati po borcima, i pricati kako su ovo i ono, a niko nikada nije rekao hajd da im se i mi pridruzimo, nego uvijek oni protestvuju bez razloga, ne treba njima to, to su politicke stranke izrezirale...
Pojedincima ni Bog dragi ne bi ugodio.
Mene bi nesto stid bilo pljuvati po ljudima koji su mi omogucili da zivim u miru, ali ocigledno vi ne znate ni to postovati.
A inace, nisu samo borci birali vlast, a vi mirno posmatrali, posto nekima to promice izgleda.![]()
Ovdje najlakse po borcima pljuvati. Rekoh ja, prvo ispred svojih vrata pometite, pa cete vidjeti da ste i vi sami krivi za ovu situaciju.
ali evo ide rijesenje neka i zavrse sa ovim...
- snaga_znanja
#110 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Jedini covjek kojeg bi ja slijepo pratio u bilo kojem oruzanom sukobu. Sve ostalo je suplja. Istinski heroj ove drzave!!!Better Man wrote:Dragan Vikić je istinski heroj ove države i grada Sarajeva i niko nema pravo ni slova ružnog da napiše o njemu.Incub wrote:Protesti se i nisu oteli kontroli. Davno je to trebalo vlast ovako opomenuti.Sad ce se zamisliti dva tri puta svaki koji ce nesto glasati,kako ce na posao slijedeci dan,barem to.
Evo od kraja rata 15 god oni narod unistavaju.Dosadilo je vise svakome pa mi smo gotovo sve izgubili zar ne vidite.
Ne osudjujte borce i ostale koji protestvuju,isto tako ne ne govorite za LEGENDU Vikica ruzne stvari-covjek radi svoj posao a da hoce njegovi bi ovo rastjerali za pola sata nego i ljudi djeluju tek tako da to ne bukne totalno.
Samo da ne bude zrtava a ovog a ce biti sve cesce.
Premijer u Gorazdu a kabinet mu gotov gori,o Bosno moja.
- Dioda
#111 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Definitivno sam za ukidanje svih mogucih naknada koje dobijaju borci, rvi, zlatni ljiljani, porodice poginulih boraca, znaci sve moguce kategorije samo prestati spominjati i sve im oteti. Tek onda ce se nesto promijeniti, il milom il silom.
Btw, na danasnji dan, 1993. godine, moj otac je dao zivot za ovu drzavu. Trebam li napisati s koliko "kesa" me drzava mjesecno "pogura"? Koliko je bio vrijedan zivot moga oca? Povraca mi se kad pomislim za sta se borio on, i sva njegova raja
Trebaju mi ukinuti i ovo malo jada sto dobijam.
Toliko je vrijedan bio zivot moga oca.
Fuj.
Sto se rodih u ovoj vukojebini
Btw, na danasnji dan, 1993. godine, moj otac je dao zivot za ovu drzavu. Trebam li napisati s koliko "kesa" me drzava mjesecno "pogura"? Koliko je bio vrijedan zivot moga oca? Povraca mi se kad pomislim za sta se borio on, i sva njegova raja
Fuj.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#112 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Ja ne kazem da na protestima nema onih koji linije vidjeli nisu, i oni uglavnom i zapocnu ove nerede sto je najzalivije, ali ne treba zbog takvih pljuvati one koji su nam zivote spasavali. Nezahvalno brate, nezahvalno.samo malo wrote:
De ba, moj komsija otisao na protest, nije linije vidio, cuv`o vrece kofol VP, i pljack`o napustene stanove u jednom takvom stanu je i ranjen dok je "obavljao duznost", za sve to od drzave dobio par stotina km kao RVI.
@ al' u limburgu-a ti si bas onako objektivan sa svojim "ima mrtvih, ima mrtvih,ima mrtvih nazalost, 100%, znam ja".
-
Luisa
#113 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
samo malo wrote:De ba, moj komsija otisao na protest, nije linije vidio, cuv`o vrece kofol VP, i pljack`o napustene stanove u jednom takvom stanu je i ranjen dok je "obavljao duznost", za sve to od drzave dobio par stotina km kao RVI.therrarrius wrote:
Svaka cast Lady, samo cu reci, NEDAO BOG NIKOME OD NAS DA BUDEMO U SITUACIJI KAO STO SU ONI, i sram i stid svakoga od vas koji pljuje po onima koji su se handrili po linijama da bi vi sad piskarali ovdje.
Sto ga nisi prijavio kao savjestan gradjanin?! Zasto ga stitis izidji i kazi istinu ako si siguran!
- Cholina_Lokica
#114 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
upravo tako... po nekima ovdje treba, i ocigledno im ni zvot tvog, ni mog oca apsolutno nista ne vrijedi... samo daj da popljujuDioda wrote:Definitivno sam za ukidanje svih mogucih naknada koje dobijaju borci, rvi, zlatni ljiljani, porodice poginulih boraca, znaci sve moguce kategorije samo prestati spominjati i sve im oteti. Tek onda ce se nesto promijeniti, il milom il silom.
Btw, na danasnji dan, 1993. godine, moj otac je dao zivot za ovu drzavu. Trebam li napisati s koliko "kesa" me drzava mjesecno "pogura"? Koliko je bio vrijedan zivot moga oca? Povraca mi se kad pomislim za sta se borio on, i sva njegova raja![]()
Fuj.
-
samo malo
#115 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Ma ja, ja ga prijavim i pravna drzava djeluje.Luisa wrote:samo malo wrote:De ba, moj komsija otisao na protest, nije linije vidio, cuv`o vrece kofol VP, i pljack`o napustene stanove u jednom takvom stanu je i ranjen dok je "obavljao duznost", za sve to od drzave dobio par stotina km kao RVI.therrarrius wrote:
Sto ga nisi prijavio kao savjestan gradjanin?! Zasto ga stitis izidji i kazi istinu ako si siguran!
I onda je svizac zamotao cokoladu.
-
Alfa_Ze
#116 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Ne znam je li vandalizam rjesenje problema.
Nacinjenu stetu nece platiti EU,SAD ili MMF, nego opet gradjani ove drzave. 
Bar pola od ovih nije vidilo liniju !!

Bar pola od ovih nije vidilo liniju !!
Last edited by Alfa_Ze on 21/04/2010 16:47, edited 1 time in total.
- Better Man
#117 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Ovi što izazivaju nerede i ruše i pale nisu nikakvi borci, već obični lezihljeboviči. Pravi istinski borci i heroji koji su ginuli na prvim linijama nisu došli na ove izrežirane proteste. Što nisu ovako napadali u ratu, pa bi nam zemlja bila slobodna i ne bi bilo RS-a. Javilo je na tv da su se pred drugom gimnazijom davali novci onima koji bili spremni da kamenuju zgradu Vlade i da ruše i pale.therrarrius wrote:Svaka cast Lady, samo cu reci, NEDAO BOG NIKOME OD NAS DA BUDEMO U SITUACIJI KAO STO SU ONI, i sram i stid svakoga od vas koji pljuje po onima koji su se handrili po linijama da bi vi sad piskarali ovdje.ladyblue18 wrote:Inace, na forumu se samo zna pljuvati po borcima, i pricati kako su ovo i ono, a niko nikada nije rekao hajd da im se i mi pridruzimo, nego uvijek oni protestvuju bez razloga, ne treba njima to, to su politicke stranke izrezirale...
Pojedincima ni Bog dragi ne bi ugudio.
- 1mala
#118 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
pa da li je moguce sta sve ljudi pisu.........pa ko li je vas odbranio, odakle svi ovi ljudi bez ruku i nogu koje vidzamo po gradu...toliko mrtvih i ranjenih, a vi ovdje pricate o nekim lezihljebovicima koji gule drzavu.....i sto je najgore pricate o nekim ciframa.....sram vas bilo....
nije ni cudo sto nam je ovako, kako jeste, kad covjek procita komentare.....nikad nama nece ni biti bolje
nije ni cudo sto nam je ovako, kako jeste, kad covjek procita komentare.....nikad nama nece ni biti bolje
-
Fozgen
#119 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Steta je najmanji problem, koliko im damo novca za njihove nezaradjene plate moglo bi se zgrada i zgrada napraviti.Alfa_Ze wrote:Ne znam je li vandalizam rjesenje problema.![]()
Nacinjenu stetu nece platiti EU,SAD ili MMF, nego opet gradjani ove drzave.
Problem ova vlada nema samo sa borcima, porodicama sehida i poginulih boraca, invalidima itd. ima sa svima...ne ocigledno sam pogrjesio nema sa svima.
- BSn
#120 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
U oktobru cemo cuti: Meeeeeeeeee!!!
I koje onda kriv? Oni sto ih legalno izabrase ovi sto pale i u maniru najnehumanijih stovrenja e dozvoljavaju pruzanje pomoci policajcima, ili su oni licno krivi sto vec 20 godina glasaju za ove?
Ondje 90% protestanata ne zna razlog protesta, niti sto se protest i dalje odrzava, al' zato je u toru toplo!
I koje onda kriv? Oni sto ih legalno izabrase ovi sto pale i u maniru najnehumanijih stovrenja e dozvoljavaju pruzanje pomoci policajcima, ili su oni licno krivi sto vec 20 godina glasaju za ove?
Ondje 90% protestanata ne zna razlog protesta, niti sto se protest i dalje odrzava, al' zato je u toru toplo!
Last edited by BSn on 21/04/2010 16:50, edited 1 time in total.
-
al' u limburgu
#121 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
to su oni sami govorili,ima nas mrtvih...izgleda da ne znaju jesu li mrtvi ili zivi...ladyblue18 wrote:Ja ne kazem da na protestima nema onih koji linije vidjeli nisu, i oni uglavnom i zapocnu ove nerede sto je najzalivije, ali ne treba zbog takvih pljuvati one koji su nam zivote spasavali. Nezahvalno brate, nezahvalno.samo malo wrote:
De ba, moj komsija otisao na protest, nije linije vidio, cuv`o vrece kofol VP, i pljack`o napustene stanove u jednom takvom stanu je i ranjen dok je "obavljao duznost", za sve to od drzave dobio par stotina km kao RVI.
@ al' u limburgu-a ti si bas onako objektivan sa svojim "ima mrtvih, ima mrtvih,ima mrtvih nazalost, 100%, znam ja".I skontaj malo da li je istina da su im ispunili zahtjeve, ne bih ja bas rekla da bi neko prevalio put iz Brckog, Tz, odakle vec, da je dobio ono sto je trazio. Nisu oni ovdje dosli da malo vide Sarajeva.
vazno je da znaju kamen baciti i psovati mujezinovicu mater koji pokusava da rijesi ovu krizu bez nekih vecih smanjivanja...najbolje je da ne jedemo nista,neka se rusi,ono sto ni u ratu nije oboreno...
Boze sacuvaj!!!
- BSn
#122 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Ovo me podjseca na '92. kad je narod prvo izabrao nacionaliste, a onda, kad je vec rat poceo, htio rusiti vladu. Valjda da pomogne prekodrincima, sta li?
- therrarrius
#123 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
A sta je sa ostalih 50%? Ko ih **** a?samo malo wrote:De ba, moj komsija otisao na protest, nije linije vidio, cuv`o vrece kofol VP, i pljack`o napustene stanove u jednom takvom stanu je i ranjen dok je "obavljao duznost", za sve to od drzave dobio par stotina km kao RVI.therrarrius wrote:
Imate li vi imalo saosjecanja?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#124 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Better Man wrote:
Ovi što izazivaju nerede i ruše i pale nisu nikakvi borci, već obični lezihljeboviči. Pravi istinski borci i heroji koji su ginuli na prvim linijama nisu došli na ove izrežirane proteste. Što nisu ovako napadali u ratu, pa bi nam zemlja bila slobodna i ne bi bilo RS-a. Javilo je na tv da su se pred drugom gimnazijom davali novci onima koji bili spremni da kamenuju zgradu Vlade i da ruše i pale.
Cuj davali pare...na kojoj to televiziji rekose.
Nego, de reci nam, kad si dobro informisan, ko je tacno rezirao proteste?
I da, ja znam bar jednog istinskog borca koji je danas na protestima, znaci mani se price o lezihljebovicima.
@ al' u limburgu-A jel trebamo pljeskati nasem divnom premijeru koji krizu rjesava tako sto je pobjegao malo u Gorazde.
- technopunk
#125 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI
Nek se stide svi oni koji na ovom forumu pljuju po borcima. Iako vjerovatno u toj masi ima i onih kojima je dobro, vecina ih danas sigurno razmislja sta dati djeci za rucak, kako ih skolovati itd. sa mizernom naknadom koju primaju ili su primali a sad hoce i to da im otmu. Ti isti politicari, danas vise uopce nije bitno iz koje stranke dolaze ili ce doci, su sebi nedavno ponovo digli primanja i to onako k'o od sale, a borci i ostale socijalne kategorije, invalidi i ostali su ti koji ce im ugroziti aranzman sa MMF-om, nabijem i njih i MMF na qurac.
Neko je ranije spomenuo lako je sjediti ispred racunara i pametovati i vjerujte mi ja bi volio da su se danas borcima pridruzili i svi ostali - studenti, penzioneri i radnici svih onih silnih pozatvaranih i opljackanih tvornica sirom BiH. U FBiH ima 10 kantona i ako uzmemo da je budzet svakog od njih recimo 150 mil KM (a sigurno je i vise), samim njihovim ukidanjem bili bi dobri preko milijardu KM. Umjesto toga, 80 i vise posto tih istih budzeta (ne samo kantnalnih, nego i opcinskih) ide na plate i doprinose drzavi za te iste plate. Da ne idem dalje, jer i ovo je vec previse...treba se dici, treba paliti, treba mjenjati, umjesto sjediti kuci i pametovati
Neko je ranije spomenuo lako je sjediti ispred racunara i pametovati i vjerujte mi ja bi volio da su se danas borcima pridruzili i svi ostali - studenti, penzioneri i radnici svih onih silnih pozatvaranih i opljackanih tvornica sirom BiH. U FBiH ima 10 kantona i ako uzmemo da je budzet svakog od njih recimo 150 mil KM (a sigurno je i vise), samim njihovim ukidanjem bili bi dobri preko milijardu KM. Umjesto toga, 80 i vise posto tih istih budzeta (ne samo kantnalnih, nego i opcinskih) ide na plate i doprinose drzavi za te iste plate. Da ne idem dalje, jer i ovo je vec previse...treba se dici, treba paliti, treba mjenjati, umjesto sjediti kuci i pametovati
Last edited by technopunk on 21/04/2010 16:56, edited 1 time in total.