Proful'o... izgleda

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fair Life

#1 Proful'o... izgleda

Post by Fair Life »

[size=150]Hina[/size][color=white]__[/color]četvrtak, 23.12.2004. wrote:Zmago Jelinčič otkrio spomenik Titu

Image

Predsjednik slovenskih ultranacionalista Zmago Jelinčič u četvrtak je u vrtu svoje kuće u Ljubljani otkrio spomen-poprsje nekadašnjem jugoslavenskom predsjedniku Titu na kojemu je napisano 'sinu slovenske majke', a Jelinčič je tom prigodom izrazio divljenje Titovoj ekonomskoj politici i patriotizmu.

"Spomenik otkrivamo na dan kad se slovenski narod odlučio za samostalnost", rekao je prema STA Jelinčič, dodavši da je Jugoslavija u Titovo vrijeme primala kredite s Istoka i sa Zapada, da je Tito "pobjednik Drugog svjetskog rata i maršal" i "veliki mudrac". Otkrivanju poprsja nazočio je i Marko Pavliha, ministar prometa u ranijoj vladi bivšeg premijera Antona Ropa i sadašnji potpredsjendik oporbenih liberal-demokrata.

Brončani kip, za koji tvrdi da ga je kupio u Hrvatskoj, Jelinčič je postavio na dan kad su Slovenci prije 14 godina glasovali na referendumu o osamostaljivanju, pa bizarnoj svečanosti nije prisustvovao nitko iz sadašnje vlade koja ga je očito shvatila kao Jelinčičevu provokaciju.
Engram::X

Post by Engram::X »

:D SADA CE NAM DRUGOVI OD SRECE SVRSITI... :oops:
livadic

Post by livadic »

a mudzahidici razbjezati u misije rupe ... ;)

:D

;)
margareta

Post by margareta »

Nije moguce da su oni tamo onakvi, nikakvi , grozni , uzasni Hrvati otkrili spomen obiljezje Titu ? Nemoguce ! Oni to da ucine ???? Ma to je laz !
Tako nesto kulturno - civilizacijsko mozemo samo "mi" uciniti ! "Oni" zive jednoumlje ! Oni su antidemokraticni ! Netolerantni ! Mononacionalni !
Nisu kao mi da i jednu ulicu staru 50 godina po imenu Titova rascjepkamo i pokusavamo je prelocirati.
Ma imamo mi ulicu Azize Sacirbegovic i mnogih drugih nasih junaka i junakinja.
Bez smajlicicica.
Cestit Bozic Katolici.

a mudzahidici razbjezati u misije rupe ...

tesko

ma znas ti... :oops:

il` se ne gledaju dokumentarci sa vozuce :shock: :D
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

margareta wrote:Nije moguce da su oni tamo onakvi, nikakvi , grozni , uzasni Hrvati otkrili spomen obiljezje Titu ? Nemoguce ! Oni to da ucine ???? Ma to je laz !
Tako nesto kulturno - civilizacijsko mozemo samo "mi" uciniti ! "Oni" zive jednoumlje ! Oni su antidemokraticni ! Netolerantni ! Mononacionalni !
Nisu kao mi da i jednu ulicu staru 50 godina po imenu Titova rascjepkamo i pokusavamo je prelocirati.
Bez smajlicicica.
Cestit Bozic Katolici.
Predsjednik slovenskih ultranacionalista Zmago Jelinčič
========================================

Marga draga u pitanju su Slovenci a ne Hrvati
Fair Life

Post by Fair Life »

margareta wrote:Nije moguce da su oni tamo onakvi, nikakvi , grozni , uzasni Hrvati otkrili spomen obiljezje Titu ?
Slovenac... Zmago.
Last edited by Fair Life on 25/12/2004 10:53, edited 3 times in total.
melina

Post by melina »

DiplomataSaSela wrote:
margareta wrote:Nije moguce da su oni tamo onakvi, nikakvi , grozni , uzasni Hrvati otkrili spomen obiljezje Titu ? Nemoguce ! Oni to da ucine ???? Ma to je laz !
Bez smajlicicica.
Cestit Bozic Katolici.
Predsjednik slovenskih ultranacionalista Zmago Jelinčič
========================================

Marga draga u pitanju su Slovenci a ne Hrvati

i slovenci su hrvati ili je ono obrnuto ????

:lol: :lol: :lol:
Fair Life

Post by Fair Life »

Engram::X wrote::D SADA CE NAM DRUGOVI OD SRECE SVRSITI... :oops:
Tito polaHko priHaja...

Mogoče se tebe ne boji...

missA

Post by missA »

Zmago Jelincic Plemeniti, tako vec par godina glasi njegovo sluzbeno ima i prezimana, je klovn slovenske politike, parlamenta.
Poznat je po glupostima, uspio je na zadnjim izborima dobiti cak 6%, i to samo zbog toga sto narod ne zanima politika, pa za foru glasaju za zmagu.

Margareta nije puno pogrijesila, zmago (najveci slov. nacionalist) je Hrvat, samo to rijetko priznaje!
Post Reply