"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
muha_sa

#426 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by muha_sa »

luckylaka wrote:
muha_sa wrote:
luckylaka wrote:BHFanaticosi su u vise puta odredjivali sudbinu u i oko reprezentacije i svidjalo se to nekome ili ne tako ce uraditi i ovaj put.Ako oproste Sunjicu taj ce nastaviti igrati za reprezentaciju ako ne i javno se ne izvini mozda ima sansu za jos 1-2 utakmice.P.S.Za one koji navrate na ovakve teme samo da bi zakuhali da BHFanaticosi cine navijaci iz BiH,Srbije,Hrvatske,C.Gore,Europe,Amerike...dakle navijaci sa svih krajeva zemaljske kuygle.To sto su sebi neki umislili da su BHFanaticosi dijaspora zalutao je na fudbalske teme.
šta misliš da nam se prvo izvine oni što u Dejtonu nacrtaše ove granice pa da nam se izvine sve i jedan koji cementiraše iste :?

mi se možemo na glavu nasadit al je 20 godina ta genocidna tvorevina živa i živi u toj omladini---znaš koliko je 20 godina :-)
Izvini tema je navijaci a ne politicari ,trenutno se raspravlja o Vranjesu koji je citiram,,Tetovaža nije slučajni i trenutni potez jednog čovjeka nego se ona radi smišljeno i planirano kao što je to uradio i Ognjen Vranješ"
svi se bakcete posljedica a o uzroku niko ni rijeci---Vranješ i ta tetovaža je posljedica gluposti "naših" koji pristadoše na ime te tvorevine :-)
rumenige_brajtner

#427 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by rumenige_brajtner »

luckylaka wrote: Vrlo bitan faktor htio ti to priznati ili ne.Pitaj Bakovica i ostale ako ne vjerujes.Kontam da si mlad pa ne znas sta su BHFanaticosi do sada uradili i uradice .I da se razumijemo kada su fanaticosi prizivali Ognjena u reprezentaciju tada su vecina ovih sto su danas za Ognjena bili protiv.
tvoje pisanje mi liči na ovo
Image
neka slova su tu, smisla ni na mapi
luckylaka

#428 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by luckylaka »

rumenige_brajtner wrote:
luckylaka wrote: Vrlo bitan faktor htio ti to priznati ili ne.Pitaj Bakovica i ostale ako ne vjerujes.Kontam da si mlad pa ne znas sta su BHFanaticosi do sada uradili i uradice .I da se razumijemo kada su fanaticosi prizivali Ognjena u reprezentaciju tada su vecina ovih sto su danas za Ognjena bili protiv.
tvoje pisanje mi liči na ovo
Image
neka slova su tu, smisla ni na mapi
Cijenim tvoje misljenje :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#429 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Stovatelj (selektorskog!) lika i djela Safeta Papeta Bratić Germania Sušića
valjuga

#430 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by valjuga »

shin wrote:Fudbal je vazda bio malograđanski sport.
Ahahaha,ne pratim ni ja fudbal al malo si preoštar.
Još samo da dodam da mi na balkanu ne znamo konzumirat ni navijanje ni religiju. :run:
supercali

#431 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Cuj sad ovog tema su navijaci a ne politicari a fanatikosi se bave politikom :-)
Jebo alan forda i simpsone zajedno koji je ovo cirkus
Grean

#432 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Grean »

Teska tema, bar ovaj dio u kojem tolerantni gradjani koji bi da grade mostove ne vide problem u Ognjenovoj tetovazi vec u dolasku onih anamo tamo balavaca dominantno iz dijaspore (mada sa Ognjenovom tetovazom problem imaju mnogi drugi) koji se usrase u suzivot.

Teska je jer ima dvije strane medalje, onu da ti momci iz BHF-a imaju puno laksi zivot, manje su pritisnuti svakodnevnim problemima pa im prosjecan gradjanin iz Sarajeva moze reci, jebte' se, odakle vam pravo.

Postoji i ona druga strana da su domovi i rodna mjesta te djece ili njihovih roditelja prodata da se ne bi mi iz Sarajeva (i oni iz Gorazda ali oni nisu sigurno bili glavni razlog) ne bi provlacili kroz misiju rupu prokopanu 93' ispod aerodroma Butmir ostatak naseg zivota. Gledajuci sa te strane, kome mi iz Sarajeva imamo obraza pametovati ista? Pola Bosne je prodano zbog nasih interesa, ukljucujuci i mjesta gdje su ovi momci i djevojke trebali zivjeti da mi nismo pustli da nas opkole i tako drze u saci cijelu BiH.

Kad im neko ko danas zivi u Srebrenici, Kozarcu, Janji kaze odjeb'te odakle ste i dosli to mi ima tezinu, kad to uradi neko iz Sarajeva i Tuzle to mi je vec hipokrizija.
supercali

#433 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

A ko je kriv sto se tamo negdje prodalo za okolinu sarajeva da ne bude opkoljeno?
Gradjani ili politicari?

Ps mozda i meni smeta tetovaza privatno al je necu nikad komentarisati i protestovati zbog nje na stadionu posebno ne za vrijeme utakmice
Drinski

#434 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

rumenige_brajtner wrote:
Drinski wrote: Sta je mogu, Bosnjaci su ipak prezivjeli. Sto rece vrhovni komandant : velikom Bogom se kunemo da robovi biti necemo!
njemu zahvali za vranješovu tetovažu, on je poptisom aminovao
A jel on bio generalov komandant?
General_Jackson

#435 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by General_Jackson »

Grean wrote:Teska tema, bar ovaj dio u kojem tolerantni gradjani koji bi da grade mostove ne vide problem u Ognjenovoj tetovazi vec u dolasku onih anamo tamo balavaca dominantno iz dijaspore (mada sa Ognjenovom tetovazom problem imaju mnogi drugi) koji se usrase u suzivot.

Teska je jer ima dvije strane medalje, onu da ti momci iz BHF-a imaju puno laksi zivot, manje su pritisnuti svakodnevnim problemima pa im prosjecan gradjanin iz Sarajeva moze reci, jebte' se, odakle vam pravo.

Postoji i ona druga strana da su domovi i rodna mjesta te djece ili njihovih roditelja prodata da se ne bi mi iz Sarajeva (i oni iz Gorazda ali oni nisu sigurno bili glavni razlog) ne bi provlacili kroz misiju rupu prokopanu 93' ispod aerodroma Butmir ostatak naseg zivota. Gledajuci sa te strane, kome mi iz Sarajeva imamo obraza pametovati ista? Pola Bosne je prodano zbog nasih interesa, ukljucujuci i mjesta gdje su ovi momci i djevojke trebali zivjeti da mi nismo pustli da nas opkole i tako drze u saci cijelu BiH.

Kad im neko ko danas zivi u Srebrenici, Kozarcu, Janji kaze odjeb'te odakle ste i dosli to mi ima tezinu, kad to uradi neko iz Sarajeva i Tuzle to mi je vec hipokrizija.
Šta to znači sada? da mi iz Sarajeva i oni koji su bili u ratu i oni koji nisu, treba da stojimo mirno dok nam neki polupismeni nadobudni balavac iz dijaspore koji se btw rata ni ne sjeća drži predavanja iz patriotizma! a ti tobože Sarajlija a kao da pripadaš onom dijelu populacije koji Sarajevo mrze više od onih koji su ga razarali u ratu. Kome to prosječni građanin Sarajeva iz ratnog perioda treba polagati račune? posebno oni koji su preživjeli gubitke a takvih je većina, za sve nejasnoće obrati se dinastiji koja je stavila paraf na priznanje RS-a.
Drinski

#436 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

ApexTwiner wrote:
Drinski wrote:Mislim da dijasporce zaboli kurko.
Generalno ih boli kurko, ali im se ponekad malo digne na ljiljane, reprezentacije, Bosnom behar probeharao. Pa isto kao što nam kroje izbore sa svojim glasovima, tako bi da ih se pita ko će šta tetovirat, koga će Meša zvat, ko će igrat. Pa im smetaju granice RS na bicepsu pouzdanog štopera, ali im ne pada na pamet da učine nešto konkretno. Kad ti toliko smeta RS, bujrum brate u Banja Luku pa ko budala Tokić, barem pokaži stav.

Al ne lakše je izdat saopštenje i potpisat se sa BHF.

Nek se drže utakmica kad gostujemo po Evropi, ovde samo sranja prave. A onda se ponovo ispale i ostavljaju nama da čistimo govna, kojih imamo i previše i bez tih koja oni donesu.
Dok god imaju bh.pasos, imaju ista prava ko neko napr.iz Trebinja.
Drinski

#437 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

General_Jackson wrote:
supercali wrote:
Drinski wrote: Da ti nisi ovaj general?
Ja sam marsal
:thumbup: :lol: :lol:
Odmah sam vas prepoznao.
General_Jackson

#438 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Drinski wrote:
rumenige_brajtner wrote:
Drinski wrote: Sta je mogu, Bosnjaci su ipak prezivjeli. Sto rece vrhovni komandant : velikom Bogom se kunemo da robovi biti necemo!
njemu zahvali za vranješovu tetovažu, on je poptisom aminovao
A jel on bio generalov komandant?
Pa valjda ti znaš kojeg vrhovnog komandanta si citirao! u svakom slučaju sve i jedan snose velike zasluge za opstojnost RS-a i tetovaže sa istom!
rumenige_brajtner

#439 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Drinski wrote: Dok god imaju bh.pasos, imaju ista prava ko neko napr.iz Trebinja.
kao što i vranješ ima pravo da igra za repku i da sebi na tijelu nacrta šta god on hoće. isto kao i džeko, pjanić i ostali.
BHF može samo sebi muda pojest od muke, selektor zove igrače i odlučuje ko igra. oni mogu qrcu svirat sa svojim polupismenim saopštenjima.
General_Jackson

#440 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Drinski wrote:
supercali wrote:
Drinski wrote: Da ti nisi ovaj general?
Ja sam marsal

Odmah sam vas prepoznao.
Ma rekao sam ti ja da si ti kapacitet :lol: :lol:
Drinski

#441 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

O tome i govorim. On moze nacrtati na glavi i Svetog Petra, a drugi mogu svojim cipelama gaziti sta hoce. Svi imaju isto pravo.
Last edited by Drinski on 17/06/2015 19:25, edited 1 time in total.
luckylaka

#442 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by luckylaka »

BHF su iznijeli svoj stav i tu je kraj price za fanaticose.Nikome ne osporavaju drugacija misljenja.P.S.Koliko se u zadnje vrijeme javi pripadnika ABiH Armija je od 92-95 trebala imati bar milion boraca.Skoro pa ko god da je cuo za ABiH bio i pripadnik. :-)
Drinski

#443 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Drinski »

General_Jackson wrote: Ma rekao sam ti ja da si ti kapacitet :lol: :lol:
Nazalost, nikad general biti necu...
rumenige_brajtner

#444 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Drinski wrote:O tome i govorim. On moze nacrtati na glavi i Svetog Petra, a drugi mogu svojim cipelama gaziti sta hoce. Svi imaju isto pravo.
nije isto. on je nacrtao na svom tijelu šta je htio, BHF se prave pametni i gaze vranješa koji više radi za bih nego svi oni zajedno, unatoč tetovaži (koje više i nema). da ponovim još jednom, BHF mogu vranješa, mešu i savez jedino za tuki povuć i izdat još poneko saopštenje.
istovremeno, ovdje se citira alija izetbegović, jedan od potpisnika onog što je vranješ nacrtao. al on je ok, jbg, alija je to, ovaj je ipak samo ognjen. prestanite više bit licemjeri, jednom u životu.
Last edited by rumenige_brajtner on 17/06/2015 19:31, edited 1 time in total.
General_Jackson

#445 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Drinski wrote:
General_Jackson wrote: Ma rekao sam ti ja da si ti kapacitet :lol: :lol:
Nazalost, nikad general biti necu...
Ko kaže? evo imaš priliku, započni novi rat, ukini RS možda i ti i tvoji istomišljenici sa foruma i iz BHF-a onda budete gradili vile i tržne centre, nikada se ne zna a možda i general budeš, vala kakvi su iz ovog rata izašli kao generali, nisi gori od njih da j. rak raka :-)
Last edited by General_Jackson on 17/06/2015 19:31, edited 1 time in total.
Grean

#447 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Grean »

General_Jackson wrote: Šta to znači sada? da mi iz Sarajeva i oni koji su bili u ratu i oni koji nisu, treba da stojimo mirno dok nam neki polupismeni nadobudni balavac iz dijaspore koji se btw rata ni ne sjeća drži predavanja iz patriotizma! a ti tobože Sarajlija a kao da pripadaš onom dijelu populacije koji Sarajevo mrze više od onih koji su ga razarali u ratu. Kome to prosječni građanin Sarajeva iz ratnog perioda treba polagati račune? posebno oni koji su preživjeli gubitke a takvih je većina, za sve nejasnoće obrati se dinastiji koja je stavila paraf na priznanje RS-a.
Prvo, problem je sto ne drze oni nama predavanje iz patriotizma vec smo najcesce mi ti koji drze drugima, od onih iz Srebrenice i Konjevic polja sto kampovase pred OHR-om pa do ovih sto se usudise pobuniti protiv tetovaze.

Gradjanin Sarajeva ne treba polagati racune ali ne treba ni previse drzati govore ostalima i busati se u prsa tipa "mi smo svoje odbranili a gdje je vase" a nije malo takvih i to je pocesta postapalica u razgovoru sa "dosljacima".

Sto se dinastije tice, kakva populacija takvi i predstavnici. Tako je bilo i 92' umjesto puske govorilo se rata nece biti, ucestvovalo se na "mirotvornim demonstracijama" dok su nam ispred nosa opkoljavali grad. Liberalni i popustljivi tad a nista bolji ni sad.

Sto se mene tice ja sam ponizan i skrusen mada nemam razloga nikom da se pravdam s obzirom na licni doprinos i iskustvo. Istina Dejton sam docekao tuzan i posramljen ali istini za volju u dubini duse sakriveno je bilo veliko olaksanje zbog kojeg me je tad bilo stid a i danas je, stid pred onima koji su tu cijenu platili. Zato me uhvati zivka kad cujem komentare bilo onima koji su doselili u nas grad ili onima koji su protjerani iz svojih.
Last edited by Grean on 17/06/2015 19:39, edited 2 times in total.
muha_sa

#448 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by muha_sa »

šta mislite da pošaljete koje saopštenje iliti upozorenje ovim što o glavi ove napacene BiH rade i primaju platu od države koju MRZE :?
Vranješa ne branim nit znam momka :-) decko igra za reprezentaciju-bira ga selektor koji je kompetentan da izabere najbolje što ima i poštujem.

ovi nam nametnu likove u parlament i to što gore to bolje--nema ovoj zemlji metra naprijed vec 20 godina a vi se uhvatili Vranješa i njegove tetovaže :-)
rumenige_brajtner

#449 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

muha_sa wrote:šta mislite da pošaljete koje saopštenje iliti upozorenje ovim što o glavi ove napacene BiH rade i primaju platu od države koju MRZE :?
Vranješa ne branim nit znam momka :-) decko igra za reprezentaciju-bira ga selektor koji je kompetentan da izabere najbolje što ima i poštujem.

ovi nam nametnu likove u parlament i to što gore to bolje--nema ovoj zemlji metra naprijed vec 20 godina a vi se uhvatili Vranješa i njegove tetovaže :-)
mediji forsiraju priču, a raja se primi ko majmun na bananu. u međuvremenu, vlada fbih se ne može formirat, isplata panzija upitna svaki mjesec, al tetovaža je problem no 1.
tako danas svijet funkcioniše, nažalost.
također, na ovom primjeru vidimo i kako se može manipulisat ruljom koja sebe voli zvat "organizovana navijačka skupina".
General_Jackson

#450 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Grean wrote:
General_Jackson wrote: Šta to znači sada? da mi iz Sarajeva i oni koji su bili u ratu i oni koji nisu, treba da stojimo mirno dok nam neki polupismeni nadobudni balavac iz dijaspore koji se btw rata ni ne sjeća drži predavanja iz patriotizma! a ti tobože Sarajlija a kao da pripadaš onom dijelu populacije koji Sarajevo mrze više od onih koji su ga razarali u ratu. Kome to prosječni građanin Sarajeva iz ratnog perioda treba polagati račune? posebno oni koji su preživjeli gubitke a takvih je većina, za sve nejasnoće obrati se dinastiji koja je stavila paraf na priznanje RS-a.
Prvo, problem je sto ne drze oni nama predavanje iz patriotizma vec smo najcesce mi ti koji drze drugima, od onih iz Srebrenice i Konjevic polja sto kampovase pred OHR-om pa do ovih sto se usudise pobuniti protiv tetovaze.

Gradjanin Sarajeva ne treba polagati racune ali ne treba ni previse drzati govore ostalima i busati se u prsa tipa "mi smo svoje odbranili a gdje je vase" a nije malo takvih i to je pocesta postapalica u razgovoru sa "dosljacima".

Sto se dinastije tice, kakva populacija takvi i predstavnici. Tako je bilo i 92' umjesto puske govorilo se rata nece biti, ucestvovalo se na "mirotvornim demonstracijama" dok su nam ispred nosa opkoljavali grad. Liberalni i popustljivi tad a nista bolji ni sad.

Sto se mene tice ja sam ponizan i skrusen mada nemam razloga nikom da se pravdam s obzirom na licni doprinos i iskustvo. Istina Dejton sam docekao tuzan i posramljen ali istini za volju u dubini duse sakriveno je bilo veliko olaksanje zbog kojeg me je tad bilo stid a i danas je, stid pred onima koji su tu cijenu platili. Zato me uhvati zivka kad cujem komentare bilo onima koji su doselili u nas grad ili onima koji su protjerani iz svojih.
jedino ovo boldirano ne stoji, otiđi na Vranješov fb profil, pa ćeš vidjeti ko i odakle poziva na linč, što se ostalog tiče slažem se i cijenim ovo zadnje ali ja se ne stidim ničega jer sam učinio sve sa moje strane, Dejton nisam mogao spriječiti a nisi ni ti.
Post Reply