Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
MJAU - da

#4726 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Da, eto koliko znaju, mene bi bilo stid na ulicu izaći da sam na njihovom mjestu, a kamo li fol i dalje glumiti nekog ljubitelja i aktivistu. ALi, obraz đon, šta se može.
MJAU - da

#4727 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Stjui wrote:
MJAU - da wrote:Eto, neka si ti normalna, ostali svi ludu, ili stuhe, trebalo bi i nas eutanizirati da vi normalni možete živjeti u miru sa svojim simpatijama. :kiss:
taman posla,gđice @mjau.doduše,ne bi bilo zgoreg,upakovati neke cukoljupce u ove,uvijek moderne žakete.

:lol: nasmijaste me, s namjerom, ili ne, hvala. :kiss:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4728 Re: Problem pasa lutalica

Post by japin_mutapi »

Naslovnica wrote:Tačnije:

HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. /-SWIFT bank code: HAABBA22 /-Party: 25465288 /-SANDRA HUSEJNOVIĆ /-IBAN: BA393060372546528875
Image
Image
Ne bi ja ovo ni briferom dotakao
vješalica

#4729 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

ja mislim da ona nije čitava
irac300

#4730 Re: Problem pasa lutalica

Post by irac300 »

vješalica wrote:ja mislim da ona nije čitava
K.... moj nije, čim uspjeva toliki svijet nagovoriti da joj uplaćuje lovu, bistrija je nego što izgleda.
Margita81

#4731 Re: Problem pasa lutalica

Post by Margita81 »

Def nije sva pri sebi..ili se vrlo vjesto pretvara jer finansijsku korist od sve ove farse jasno da ima.
vješalica

#4732 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

pa pogledaj joj slike na profilima unazad 5 godina samo se valja sa đukelama u krmaluku,jebote i pare kad se valja ko u smeću

inače nekakve frustrirane face sa svojim paščoobožavateljskih portala su ubacili snimke "dog cruelty"

http://journalistsforanimals.com/saraje ... ion-video/
dpjokala26

#4733 Re: Problem pasa lutalica

Post by dpjokala26 »

irac300 wrote:
K.... moj nije, čim uspjeva toliki svijet nagovoriti da joj uplaćuje lovu, bistrija je nego što izgleda.
velika se lova tu vrti.prije par mjeseci dvije djevojke su vodile da se udomi jedno kuce u madjarskoj i dva u holandiji. ko to finansira? nisu to male pare,treba platiti najam auta,benzin,putarinu, dnevnice za djevojke(moraju jesti,piti,nociti),izvaditi papire i platiti vakcinu za pse ...a to sve kosta.
simonese

#4734 Re: Problem pasa lutalica

Post by simonese »

dpjokala26 wrote:
irac300 wrote:
velika se lova tu vrti.prije par mjeseci dvije djevojke su udomili jedno kuce u madjarskoj i dva u holandiji. ko to finansira? nisu to male pare,treba platiti najam auta,benzin,putarinu, dnevnice za djevojke(moraju jesti,piti,nociti),izvaditi papire i platiti vakcinu za pse ...a to sve kosta.
1500 - 2000 KM po keru
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4735 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

ma daajjjjj ĐŽe to...daj i jaĆu se valjat s pašČadima za dvicu po keru... :shock:
simonese

#4736 Re: Problem pasa lutalica

Post by simonese »

pici wrote:ma daajjjjj ĐŽe to...daj i jaĆu se valjat s pašČadima za dvicu po keru... :shock:
pitaj nekog iz tih raznih udruzenja
bezveze7

#4737 Re: Problem pasa lutalica

Post by bezveze7 »

dpjokala26 wrote: velika se lova tu vrti.prije par mjeseci dvije djevojke su vodile da se udomi jedno kuce u madjarskoj i dva u holandiji. ko to finansira? nisu to male pare,treba platiti najam auta,benzin,putarinu, dnevnice za djevojke(moraju jesti,piti,nociti),izvaditi papire i platiti vakcinu za pse ...a to sve kosta.
kakva ba velika lova...znaš li ti šta je velka lova :-D
Gorštak

#4738 Re: Problem pasa lutalica

Post by Gorštak »

benjamin1992 wrote:Da nije ovih Av-Av, dog trust i ostalih debila, problem bi se rijesio za max 3-4 dana. 'naci, proglasis policijski sat na podrucju opstine stari grad i centar sa nedjelje na ponedjeljak izmedju 1 i 4 ujutru. Zovnes par lovackih udruzenja, i hajmo, rokaj. Od carsije prema bistriku na jednu stranu, ovi drugi prema sedreniku, jedni od trznice do marin dvora, malo po breci i bjelavama i gotovo. Postupak ponovit za ostale opstine u kantonu i cica mica gotova prica. Znaci trebaju ti lovci, par drotova da hapsi ove sto bi pokusali sklanjat kerove, jedan kamion za leseve i cisterna da sapere ulice. Nemam pojma kolko kosta metak, al' eto nek je jedan oko pola marke... Podmiris lovce, i ostalu pratecu opremu, rijesen problem za 20 milja. Utopija. (Mozda i nije, samo cekamo da padne mrtva glava, pa mozda i dozivimo ovaj scenario).
Objašnjeno. Ključaj temu.
MJAU - da

#4739 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Gorštak wrote:
benjamin1992 wrote:Da nije ovih Av-Av, dog trust i ostalih debila, problem bi se rijesio za max 3-4 dana. 'naci, proglasis policijski sat na podrucju opstine stari grad i centar sa nedjelje na ponedjeljak izmedju 1 i 4 ujutru. Zovnes par lovackih udruzenja, i hajmo, rokaj. Od carsije prema bistriku na jednu stranu, ovi drugi prema sedreniku, jedni od trznice do marin dvora, malo po breci i bjelavama i gotovo. Postupak ponovit za ostale opstine u kantonu i cica mica gotova prica. Znaci trebaju ti lovci, par drotova da hapsi ove sto bi pokusali sklanjat kerove, jedan kamion za leseve i cisterna da sapere ulice. Nemam pojma kolko kosta metak, al' eto nek je jedan oko pola marke... Podmiris lovce, i ostalu pratecu opremu, rijesen problem za 20 milja. Utopija. (Mozda i nije, samo cekamo da padne mrtva glava, pa mozda i dozivimo ovaj scenario).
Objašnjeno. Ključaj temu.

Ja mislim da je bilo dosta pucanja, krvi i pokolja u ovoj zemlji.
pakica_

#4740 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

dpjokala26 wrote:
irac300 wrote:
velika se lova tu vrti.prije par mjeseci dvije djevojke su vodile da se udomi jedno kuce u madjarskoj i dva u holandiji. ko to finansira? nisu to male pare,treba platiti najam auta,benzin,putarinu, dnevnice za djevojke(moraju jesti,piti,nociti),izvaditi papire i platiti vakcinu za pse ...a to sve kosta.
Ljudi Bozji vi pojma nemate kolike se pare vrte oko cuka.. Udruzenja sa paypal racunima su mala maca.. Mozete pretpostaviti, ali ma ni predstave nemate o kolicini..
Moje kerove koje ja saljem vani sama odvedem vetu na obradu, a osoba koja udomljava psa placa prevoz i amin.. primjer- transport do svabije, pet kerova, dvjesto eura po keru to je milja eura.. nek potrosis milju maraka za put, hranu, pice, stajaznam, za dva dana voznje tamo i ovamo imas cistu hiljadu maraka..
Ali isto tako ima ljudi koji feninga s tog paypala ne uzmu sebi, tako da se pliz okanite te izvakane fraze da svi imamo koristi od njih
pakica_

#4741 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

simonese wrote:
1500 - 2000 KM po keru
E usra ti i sefa i stanicu.. Dobar ti izvor informacija, nema sta :lol:
MJAU - da

#4742 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Koliko vas ima koji ni feninga ne uzmete sa računa i koji svoju zaradu trošite da spasite psa? Koliko, može li se na prste izborjati? :?
L u c i f e r

#4743 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

i kadena to stignete jbm ga

od ceg zivite i sucim se bavite

imatel dejdzab il povazdan landarate
pakica_

#4744 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

L u c i f e r wrote:i kadena to stignete jbm ga

od ceg zivite i sucim se bavite

imatel dejdzab il povazdan landarate
Radim sa psima i dajem haman komplet platu na njih.. i ne zalim, ali to sam samo ja.. U tudje namjene ne ulazim
L u c i f e r

#4745 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

ko sta voli nek izvoli

nego nako kontam

sve je ok dok se ne narusava pravo drugog
@ngel

#4746 Re: Problem pasa lutalica

Post by @ngel »

Problem se moze jednostavno rijesiti, jedan metak, jedan pas...vrlo jednostavna i jeftina metoda

I par metaka rezerve za ove koje ih brane
Bullet Tooth Tony

#4747 Re: Problem pasa lutalica

Post by Bullet Tooth Tony »

Ma ne mora bas metak ... imaju i humanije metode, ali to je jedina opcija ...
SanskiBiser

#4748 Re: Problem pasa lutalica

Post by SanskiBiser »

kad to ozbiljni ljudi rade i kad vlasti sarađuju....
MJAU - da

#4749 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

E tako.. i zaposliti ovih par "besposlenih", a pravih ljubitelja i aktivista, ni pod razno članove bilo kakvih udruženja, dati im plate i svi sretni. Ostalima dati nogu u ... i eventualno krivično goniti za kriminal.
simonese

#4750 Re: Problem pasa lutalica

Post by simonese »

pakica_ wrote:
simonese wrote:
1500 - 2000 KM po keru
E usra ti i sefa i stanicu.. Dobar ti izvor informacija, nema sta :lol:
znas ti bolje od mene koliko se love dobije kad udomis kera negdje u Svici ili Svabiji
ali o tom-potom,ja tebe uopste ne uzimam za ozbiljno
Locked