Margita81 wrote:Vlasnike sa psima da ne spominjem...kakva je furka dolaziti na igraliste sa psima i na travu gdje se djeca igraju?
I ostavljanje govana iza njih..wtf?
Hajmo svi kenjat gdje stignemo sta fali? Ganjaju se neki zapadnjacki fazoni ali nikad ispraceni do kraja. Tipicno.
.
Slazem se, pogotovo kad dovedu pse kod 2. gimnazije, pa ih puste da rade sta hoce. Haos
MJAU - da wrote:Sad da ne raspravljamo o pojmu "livada", za mene to ima samo na selu. Uglavnom, žao mi je što se susrećete sa takvim vlasnicima, to su za mene primitivci kojima je problem govno od psa pokupiti. Ali, opet, to je druga tema. Čopor pasa ispred moje zgrade je čopor koji čuva zgradu, vjerujte mi, umiljati, zaobilaze ove što ih ne vole, a obožavaju nas koji im ruku pruže. Sreća pa sam u naselju gdje šinteri ne mogu ni primirisati, samo neka probaju.
Ima i kod mene jedan lutalica kojeg hrane itd. A ova jedna "pascefilka" (ili kako ih vec zovu) je jos navabila 3 komada. Navecer laju, trce za autima, bore se medjusobno. Ujutro kad prodjem tuda nema sta nema na ulici, od papuca, tava, cipela... gadjaju ih cime stignu.