Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
haos1

#4251 Re: Problem pasa lutalica

Post by haos1 »

ZenaZbrkovima wrote: mene brine to sto kod nas navodno uopste nema vakcine protiv bjesnila u slucaju ujeda.. ljetos sam dozivjela napad psa i tako mi doktorica rece.. nemamo vakcine ali nemamo ni registrovanih slucajeva bjesnila. pa sta vam Bog da. mozete otici u vrazovu u to neko savjetovaliste pa vidjeti sta dalje...

sto bi rekli, ovo nidje na svijetu nema, nidje. :-D
koja ludnica, ni ja nisam isao uopce u hitnu kad sam ujeden, sreca u nesreci sto me ujeo zdrav pas.. ovo da nemaju vakcina je stvarno jezivo, morace se covjek cuvati ko u srednjem vijeku od kuge jbt... suzavac i metak jedino. nego, ako ti znas gdje je taj pas, trebalo bi ga uloviti i drzati ga u karantinu da se vidi ima li kakve simptome. samo tako sa sigurnoscu mozes znati da nije zarazen.
L u c i f e r wrote:Da

I kad bi baba imala kurčinu bila bi deda
pozitivne energije

Da prostite
mda, ne moze se opustit covjek ovih dana nikako, a kamo li radi pascadi na ulici, lol.
Last edited by haos1 on 08/02/2015 22:34, edited 1 time in total.
ZenaZbrkovima

#4252 Re: Problem pasa lutalica

Post by ZenaZbrkovima »

haos1 wrote:
ZenaZbrkovima wrote: mene brine to sto kod nas navodno uopste nema vakcine protiv bjesnila u slucaju ujeda.. ljetos sam dozivjela napad psa i tako mi doktorica rece.. nemamo vakcine ali nemamo ni registrovanih slucajeva bjesnila. pa sta vam Bog da. mozete otici u vrazovu u to neko savjetovaliste pa vidjeti sta dalje...

sto bi rekli, ovo nidje na svijetu nema, nidje. :-D
koja ludnica, ni ja nisam isao uopce u hitnu kad sam ujeden, sreca u nesreci sto me ujeo zdrav pas.. ovo da nemaju vakcina je stvarno jezivo, morace se covjek cuvati ko u srednjem vijeku od kuge jbt... suzavac i metak jedino. nego, ako ti znas gdje je taj pas, trebalo bi ga uloviti i drzati ga u karantinu da se vidi ima li kakve simptome. samo tako sa sigurnoscu mozes znati da nije zarazen.
ma ocito nije, evo me, ziva i zdrava hvala Bogu..
a eto, ja sam tad dobila konjsku dozu antitenanusa pa sam zasticena narednih 5 godina :D da nije traume koja je zauvijek ostala urezana, jos bih i rahat ulicom isla..

da se razumijemo, ja sam imala gadan okrsaj. i pofin oziljak na nozi koji ce tu dozivotno ostati.
Maharadza

#4253 Re: Problem pasa lutalica

Post by Maharadza »

L u c i f e r wrote:Da

I kad bi baba imala kurčinu bila bi deda
pozitivne energije

Da prostite
Image

Image

Image

Ulazi, ulazi pozitivaaa!!! :oops:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4254 Re: Problem pasa lutalica

Post by Truba »

sta vam je ljudi u europi nema bjesnila
kod pasa
nismo u africi i aziji

samo je problem ako preko lisica dobiju :mrgreen:
haos1

#4255 Re: Problem pasa lutalica

Post by haos1 »

ma nije problem, nego se ništa neće i to je sav problem.
red evil

#4256 Re: Problem pasa lutalica

Post by red evil »

Ne smijem vani izaći. Hodaju u čoporu, došla dva iz grada i sabrala još trojicu i sad čine čopor od pet pasa. Jedan od njih hoće ujest, do prije 1-2 godine nije htio i kako su se ovi pojavili sad hoće, post'o agresivan. Ide ljeto ali ne veselim se toliko, ne smijem u svojoj avliji izaći da se malo provozam na motoru (shoprider). :D
BlueBlood

#4257 Re: Problem pasa lutalica

Post by BlueBlood »

Gdje se moze nabaviti onaj ultrazvucni tjerac lutalica da mi ne hodaju oko kuce ?
zmajadaH

#4258 Re: Problem pasa lutalica

Post by zmajadaH »

BlueBlood wrote:Gdje se moze nabaviti onaj ultrazvucni tjerac lutalica da mi ne hodaju oko kuce ?
Provjereno, *urcu nevalja :S

Tjera samo one koji su bezopasni, tj. one koji nisu agresivci....
BlueBlood

#4259 Re: Problem pasa lutalica

Post by BlueBlood »

ma imam problem odnesose mi svu obucu ispred vrata sto ostane, mislio sam uzeti neki sto mogu pored vrata instalirati da ne prilaze...
Pismonosa

#4260 Re: Problem pasa lutalica

Post by Pismonosa »

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzi ... asa-490714

Pošta nabavila 250 UZV uređaja za obranu poštara od pasa

Kad valja pismonošama, valja i za običan puk :D
zrakomlat

#4261 Re: Problem pasa lutalica

Post by zrakomlat »

Nabavi li ona dobra duša uličnih kerova potreban broj evra, jesu li Shinters uhitili njene bebe.
Jeste li svi kliknuli na confirm recipe imidiejetli.
Forsaken

#4262 Re: Problem pasa lutalica

Post by Forsaken »

Raja dje nestade Kendin profil da ga nisu novozeladjani ukinuli kad su stavili onaj tekst na google translate? :D
SanskiBiser

#4263 Re: Problem pasa lutalica

Post by SanskiBiser »

Forsaken wrote:Raja dje nestade Kendin profil da ga nisu novozeladjani ukinuli kad su stavili onaj tekst na google translate? :D
blokirao joj FB account 100% :-)
vješalica

#4264 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

Ta Kenjda ima svoju grupu i svoje ziro akaunte za uplatu od naivnih budala
BIONA

#4265 Re: Problem pasa lutalica

Post by BIONA »

vidi fakat nema je na fb :D a tek je huda napravila onu peticiju da se podapisu svi koji cijene njen rad i trud :-D

Ima je ipak : Sandra Kenda New
Forsaken

#4266 Re: Problem pasa lutalica

Post by Forsaken »

BIONA wrote:vidi fakat nema je na fb :D a tek je huda napravila onu peticiju da se podapisu svi koji cijene njen rad i trud :-D

Ima je ipak : Sandra Kenda New
Slabo je ovo. Dje su psovke i prijetnje prema cuko mrscima? Gdje su slikice tuznih okica? Vjerovatno je jos "virgin" profile pa dok se nakupi :D
vješalica

#4267 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

idem kroz dobrinju 4 prije sat i nekakvu curu zaskočila runjava bež đukela i ujela je doduše za cipelu,pa sreća nije prošlo,niti je dalje napadala,a vidi čuda ima markicu na sebi
i to ona đukela iz garniture što visi kod best travnik radnje i oko mostića prije džamije,na mene su isto jednom lajali pa sam ih cekerima otjerala
nek ih kenjda nahrani da ne napadaju narod lupež pomahnitali :mrgreen:

evo vam novi profil psihopate

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009081825205
MJAU - da

#4268 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Koliko sam pročitala, tema nije o olajavanju lažnih zaštitara, nego o problemu pasa lutalica.
Ono što želim istaknuti da prijedlozi ljubitelja pasa nisu realni (da se sastanu građani, skontaju šta hoće, to na papir...) smiješno. Jer, ljubav prema nečemu spaja ljude, a kad je lova u pitanju, razdvaja itekako i to se dešava prvo među "zaštitarima", pa i dalje, dakle, nema teorije. Sami zaštitari se međusobno mrze, optužuju, ne podnose, zbog čega??? LOVE!!! Tako da razumno rješenje je jedino je eutanazija (u pravom smislu riječi), jer niko ne zaslužuje ovaj život kakav imaju ovi psi, ali niko... Nije rješenje psa skloniti s ulice i "gurnuti" u azil (azil je inače pakao, ko nije bio, treba vidjeti i sve će mu se kazati).
nelle_tz

#4269 Re: Problem pasa lutalica

Post by nelle_tz »

Čopor pasa napao pacijenta Klinike za psihijatriju UKC-a Tuzla - 10.02.2015.
https://www.youtube.com/watch?v=XkUX1fqGI9g
vješalica

#4270 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

nelle_tz wrote:Čopor pasa napao pacijenta Klinike za psihijatriju UKC-a Tuzla - 10.02.2015.
https://www.youtube.com/watch?v=XkUX1fqGI9g
sad će ove sektašice pasije objasniti kako je taj čovjek,pošto je pacjent pomenute klinike,mahnit kao i njeni uposlenici i da to sve umišljaju i da čak postoji mogućnost da takvi bolesni maltretiraju cuke!
simonese

#4272 Re: Problem pasa lutalica

Post by simonese »

ako nece drzava hoce ljudi
L u c i f e r

#4273 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

simonese wrote:
ako nece drzava hoce ljudi
Bravo za krajisnike :thumbup:
MJAU - da

#4274 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

FUJ! Da su pacovi u pitanju! FUJ! Lijepo bi bilo od administratora da ove slike UKLONI, jer su zaista užasne i ogavne, kako neko može ovo uopšte da spašava i dijeli. FUJ! Ovako se ne riješava problem! FUJ!!!!
L u c i f e r

#4275 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

MJAU - da wrote:FUJ! Da su pacovi u pitanju! FUJ! Lijepo bi bilo od administratora da ove slike UKLONI, jer su zaista užasne i ogavne, kako neko može ovo uopšte da spašava i dijeli. FUJ! Ovako se ne riješava problem! FUJ!!!!
A stim se slazem

Trolcina je to i postavila da bi tema bila zakljucana :roll:
Locked