Problem pasa lutalica
- It_is_a_Leclerc
#3826 Re: Problem pasa lutalica
Znam da nije najbolji trenutak al' - jesam vam rek'o ?! 
- JThomas
#3827 Re: Problem pasa lutalica
meni se baš sviđa ovo sa eutanazijom aktivista, to bi bio odličan prvi korak ka rješavanju problema 
- Internetowska
#3828 Re: Problem pasa lutalica
JThomas wrote:meni se baš sviđa ovo sa eutanazijom aktivista, to bi bio odličan prvi korak ka rješavanju problema
- madtv
#3829 Re: Problem pasa lutalica
taj iz tvoje ulice joj se ne uklapa u facebook profil

- Internetowska
#3830 Re: Problem pasa lutalica
A i ne stoji mu dobro ljubičasto.

- vješalica
#3831 Re: Problem pasa lutalica
http://www.avaz.ba/clanak/151677/krava- ... tanizirana
Sirota krava biće usmrćena,a agresivne cukeletine neće....
Sirota krava biće usmrćena,a agresivne cukeletine neće....
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3832 Re: Problem pasa lutalica
opet info iz druge ruke
posao se lagano i tiho odrađuje ... ima puno posla jer je ovih sarajevskih poludivljih pasa 11.000-14.000 ali ide se pomalo
počelo je
posao se lagano i tiho odrađuje ... ima puno posla jer je ovih sarajevskih poludivljih pasa 11.000-14.000 ali ide se pomalo
počelo je
- drug_profi
#3833 Re: Problem pasa lutalica
Ma i tu ce najebat samo ove fine pitome cuke. Ove agresivne divljanere samo strelica ili puska mogu uloviti.
-
Forsaken
#3834 Re: Problem pasa lutalica
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141211021
"Nakon što mi je ukazana ljekarska pomoć, vratio sam se u Ilijaš kako bih dao izjavu u Policijskoj stanici. Međutim, po izlasku iz stanice dočekali su me Dalida Kozlić, Šejla Krupalo, Eldar Kozlić i još jedna ženska osoba po imenu Nejra, svi od ranije poznati po ometanju našeg rada
-
kakaljin
#3835 Re: Problem pasa lutalica
Ako toliko zele te cuke neka fino registruju te cuke kao vlasnici tih cuka i fino ih vode svojoj kuci ako im je toliko stalo do tih cuka, niko nebi imao nista protiv, ali oni to uopste ne zele.Forsaken wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141211021
"Nakon što mi je ukazana ljekarska pomoć, vratio sam se u Ilijaš kako bih dao izjavu u Policijskoj stanici. Međutim, po izlasku iz stanice dočekali su me Dalida Kozlić, Šejla Krupalo, Eldar Kozlić i još jedna ženska osoba po imenu Nejra, svi od ranije poznati po ometanju našeg rada
Isto tako zvao sam dog trust i avmau udruzenje da pokupe 6 malih cuka koji su se okotili prije 2-3 mjeseca. I jedni i drugi su mi hladno rekli da to nije njihov problem.
Znaci otvoreno kazu da cuke nisu njihov problem a ovdje se silno zalazu za dobrobit tih cuka.
-
pakica_
#3836 Re: Problem pasa lutalica
evo da vam "zenska osoba po imenu nejra" kaze kako je bilo
taj isti jadni mali ismo kojeg je strasni fahrudin bravo pretukao je poslao cakija (fahrudina) krvave glave u pritvor.. trojica njih su udarali njega i edinu, al' eto, klix ce prepisat' clanak sa talibanskog saff.ba portala bez da ikog ista pita od aktera
i bili smo tamo ne da prepadamo jadnog malog ismu, nego da pokupimo STENCE koje su uhvatili, njih 9
al' eto, vi i dalje polazite svoje nade u njih, iako oni ne smiju da kupe agresivne kerove koji vam i dalje ostaju na ulici
taj isti jadni mali ismo kojeg je strasni fahrudin bravo pretukao je poslao cakija (fahrudina) krvave glave u pritvor.. trojica njih su udarali njega i edinu, al' eto, klix ce prepisat' clanak sa talibanskog saff.ba portala bez da ikog ista pita od aktera
i bili smo tamo ne da prepadamo jadnog malog ismu, nego da pokupimo STENCE koje su uhvatili, njih 9
al' eto, vi i dalje polazite svoje nade u njih, iako oni ne smiju da kupe agresivne kerove koji vam i dalje ostaju na ulici
- Hajlac
#3837 Re: Problem pasa lutalica
Čekali ste da neo-šintori počnu hvatati te silne čopore pa se tek onda sjetili "spašavati" te STENCE ???pakica_ wrote:evo da vam "zenska osoba po imenu nejra" kaze kako je bilo
Šta ste čekali ranije?
I naravno, ne sumnjam da bi ste ih već sutradan, po starom dobrom običaju, opet pustili na ulicu. Jerbo
Koji licemjeri, gluho bilo.
-
pakica_
#3838 Re: Problem pasa lutalica
prvo, ne, "spasili" smo mi njih kamaru bez da Hajlac kaze deder.. drugo, ovo prvo ti je odgovorilo na pitanjeHajlac wrote:Čekali ste da neo-šintori počnu hvatati te silne čopore pa se tek onda sjetili "spašavati" te STENCE ???pakica_ wrote:evo da vam "zenska osoba po imenu nejra" kaze kako je bilo
Šta ste čekali ranije?
I naravno, ne sumnjam da bi ste ih već sutradan, po starom dobrom običaju, opet pustili na ulicu. Jerbo, lijepo Him je na ulici
Koji licemjeri, gluho bilo.
trece, ne, nismo ih pustili na ulicu.. ja psa kog sklonim s ulice, on je sklonjen za citav njegov zivot.. i ne, ove stence nije bilo moguce pustiti na ulicu sve i da je ko htio, jer su ih UBILI isti dan
ako ne znas, suti, pametnije ti je.. prije nego nekoga nazoves licemjerom, jelTe
-
haos1
#3839 Re: Problem pasa lutalica
ma kakva edukacija? ovo je prije par godina bilo nezamislivo, kad su sintori radili svoj posao... nisam ni sanjao da cu se edukovati oko neceg cega uopce nije trebalo biti... sad je ovo posao za lovce, ali jbg treba se biti edukovan pa znat kad ti hoda 20000 pasa da je situacija izmakla kontroli...Internetowska wrote:Strucni tretman i edukacija bi takodje pomogli, ali to kosta. Ovdje jos malo pa ce biti kao kod Orvela, ljudi nigdje, zivotinje vladaju. Sjecas li se kako se to zavrsilo?
ko je ove normalan?-opusteno niko!Internetowska wrote: Prije nekoliko veceri, vracam se iz grada i zamalo ispred vrata stana u prizemlju da zgazim psa lutalicu sa povrijedjenom nogom, koji se tu zavukao na toplo da spava. Gdje su ti portparoli pseci? Gdje su aktivisti? Gdje je taj famozni Dogtrust?
sta nam zivot donosi?-opusteno nista!
sta cu da budem? sta kad porastem? ker ker ker
Last edited by haos1 on 11/12/2014 10:25, edited 1 time in total.
- jasko_ba
#3840 Re: Problem pasa lutalica
Poremecena hipsterska gov*aForsaken wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141211021"Nakon što mi je ukazana ljekarska pomoć, vratio sam se u Ilijaš kako bih dao izjavu u Policijskoj stanici. Međutim, po izlasku iz stanice dočekali su me Dalida Kozlić, Šejla Krupalo, Eldar Kozlić i još jedna ženska osoba po imenu Nejra, svi od ranije poznati po ometanju našeg rada
-
pakica_
#3841 Re: Problem pasa lutalica
i tebi velim, prije nego pocnes vrijedjati, pitaj sta je bilo kad vec ne znas..jasko_ba wrote:Poremecena hipsterska gov*aForsaken wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141211021"Nakon što mi je ukazana ljekarska pomoć, vratio sam se u Ilijaš kako bih dao izjavu u Policijskoj stanici. Međutim, po izlasku iz stanice dočekali su me Dalida Kozlić, Šejla Krupalo, Eldar Kozlić i još jedna ženska osoba po imenu Nejra, svi od ranije poznati po ometanju našeg rada
ne da mu nije ukazana ljekarska pomoc, nego je nije trebao.. nije ni bio u stanici.. ljudi, ne lupajte k'o maksim po diviziji k'o Boga vas molim
-
Drinski
#3842 Re: Problem pasa lutalica
MOzda su ovi aktivisti aktivni i na klix-u.
Sto mene tako ne sačekaju...
Sto mene tako ne sačekaju...
-
pakica_
#3843 Re: Problem pasa lutalica
niko ga nije cek'o, jeste vi mutavi ili se pravite mutavi?!
-
Drinski
#3844 Re: Problem pasa lutalica
Kako znas?
Last edited by Drinski on 11/12/2014 10:45, edited 2 times in total.
- jasko_ba
#3845 Re: Problem pasa lutalica
Samo vi pametujte, naredni put ce nekome dopizditi sve ovo pravo, pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti. Je*ala vas pascad i iphone sto ste kupili preko njihpakica_ wrote:i tebi velim, prije nego pocnes vrijedjati, pitaj sta je bilo kad vec ne znas..jasko_ba wrote:Poremecena hipsterska gov*a
ne da mu nije ukazana ljekarska pomoc, nego je nije trebao.. nije ni bio u stanici.. ljudi, ne lupajte k'o maksim po diviziji k'o Boga vas molim
- bach
#3847 Re: Problem pasa lutalica

Meni Dalida dobra pravo...
Eutanazije mi moje...
-
Drinski
#3848 Re: Problem pasa lutalica
Pa znaju sta je dobro...
Last edited by Drinski on 11/12/2014 10:56, edited 2 times in total.
- vješalica
#3849 Re: Problem pasa lutalica
nekakva nejra se pominje tamo u članku pa to je vjerovatno ova goreDrinski wrote:Kako znas?
-
smjesko071
#3850 Re: Problem pasa lutalica
dalida ili ti pakicabach wrote:
Meni Dalida dobra pravo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eutanazije mi moje...