L u c i f e r wrote:Изгледа да су џукеле отишле у илегалу...

L u c i f e r wrote:Изгледа да су џукеле отишле у илегалу...

pici wrote:L u c i f e r wrote:Изгледа да су џукеле отишле у илегалу...

Hoces reci da i u Zenici kupe?kakavdanakneiskustvu wrote:Već par jutara nema kerova oko zgrade gdje zivim,a non stop su tu bili
ljuspica wrote:Hoces reci da i u Zenici kupe?kakavdanakneiskustvu wrote:Već par jutara nema kerova oko zgrade gdje zivim,a non stop su tu bili
Capsicum wrote:Sad za vikend u sred Ferhadije, onako medju prolaznicima, poklase se 2 manja copora. Nevjerovatno na sta je spao ovaj grad... Ja da sam turista, nikad u zivotu ne bih vise dosao ovdje... Boze sacuvaj!
Ma i golubove su naselili papci, još u ono vrijeme, siđu sa Sedrenika i hrane golubove, lafo čine dobro djelo. Onda imaš posran trg kod Sebilja i ne mereš opstat' od golubova.pici wrote:Capsicum wrote:Sad za vikend u sred Ferhadije, onako medju prolaznicima, poklase se 2 manja copora. Nevjerovatno na sta je spao ovaj grad... Ja da sam turista, nikad u zivotu ne bih vise dosao ovdje... Boze sacuvaj!
ja kad sam spomenuo da u parku kod svjetlosti fino hrane copore kerova ko golubove, nadje se dusebriziteljka koja veli pa to je oduvjek i normalno![]()
![]()
![]()
...ko ispred sebilja , kazu oduvjek su tu bili psi
...PAPANI PRIDOSLI...ODUVJEK SU I ISPRED SEBILJA I U PARKOVIMA BILI GOLUBOVI I DJECA KOJA SU SE IGRALA A NE PRLJAVI , BOLESNI I AGRESIVNI COPORI...NA SELO PA IH UZGAJATE ZA PRODAJU KINEZIMA I ZAPADNE LABORATORIJE !!!
Radio Sarajevo wrote:
Drage cuke
Ja ih izbroja 14.drugi profil wrote:13 u coporu.
----------------------------------
...s tipfeler masine...
15 - prebrojte glavedrugi profil wrote:13 u coporu.
...s tipfeler masine...
Ali ovi nisu agresivnieluna wrote:15 - prebrojte glavedrugi profil wrote:13 u coporu.
...s tipfeler masine...
eluna wrote:javi mi kolegica sa linkedina
"Jasmina Sarajlic
via Kim Venturo
The Bosnian Government: Stop the killing of stray dogs!
The Bosnian Government: Stop the killing of stray dogs!
change.org
This morning, the first dogs were killed on the streets of Bosnia, this will carry on every evening from now on. They will be killed or tortured and..."
izvor: http://www.linked.in
Jasmina Sarajlic -Rukovodioc odjela konzularne zaštite pri Ministarstvu inostranih poslova poziva na potpisivanje peticije koju je DT pokrenuo na http://www.change.org
zanima me da li je pisala peticije za mačke koji ovi psi istrbljuju, ili za golubove koji su istrijebili ljudi .....ali izgleda da nam psi lutalice uživaju "konzularnu" zaštitu
Capsicum wrote:Sad za vikend u sred Ferhadije, onako medju prolaznicima, poklase se 2 manja copora. Nevjerovatno na sta je spao ovaj grad... Ja da sam turista, nikad u zivotu ne bih vise dosao ovdje... Boze sacuvaj!
Radio Sarajevo wrote:
Drage cuke
Ja sam ubjedjen da neko ovo namjerno radi, tj. od Sarajeva pravi dzunglu, upravo kad je Sarajevo iz godine u godine primalo sve vise turista. Nas sarajevski merhamet granici sa gluposcu, ali garantujem da bar 95% stanovnistva u ovom gradu ne zeli da vidi vise nijednog psa lutalicu na ulici, i ne zeli da ovo bude grad za psa, vec valjda za covjeka. U cijelom svijetu je sasvim normalno da pasa lutalica uopce nema u gradovima, a nama supljiraju da se samo agresivni sklone. Ima li iko sa prijedlogom da kaze sta nam je ciniti, da se prikljucim.Fallen Angels wrote:Capsicum wrote:Sad za vikend u sred Ferhadije, onako medju prolaznicima, poklase se 2 manja copora. Nevjerovatno na sta je spao ovaj grad... Ja da sam turista, nikad u zivotu ne bih vise dosao ovdje... Boze sacuvaj!
Sarajevo se vec zgadilo turistima,ja u to nimalo ne sumnjam.Zanimljiva je stvar da je NEKOME (pravit cemo se da ne znamo ko je u pitanju) i bilo u interesu da se Sarajevo,prije svega kao glavni grad,zgadi svakome.Ne samo turistima.Na tome se radi i u ostalim gradovima.Znaci
Pa ljudi moji svijet nam se smije!
Spiljska drzava sa spiljskim narodom.Jesmo propali![]()