Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Fallen Angels

#2976 Re: Problem pasa lutalica

Post by Fallen Angels »

L u c i f e r wrote:Jebo ih vise taj no linx.
Samo bezveze da se ljudi moraju zajebavati oko rastavljanja i sastavljanja slova.
Ko da tako sta sjebati konkurenciju.

Ps: 3 recenice 3 psovke... :/
Ma jebaiga...

Klitoris,pardon klix,cenzurira sve sto je konkurencija. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#2977 Re: Problem pasa lutalica

Post by kakavdanakneiskustvu »

Već par jutara nema kerova oko zgrade gdje zivim,a non stop su tu bili
Lunetina

#2978 Re: Problem pasa lutalica

Post by Lunetina »

hladan.preminger wrote:
Lunetina wrote:Postoji eutanazija i "eutanazija" na bosanski način, ali vidim da je velikoj većini učesnika na ovoj temi to apsolutno jasno, što me, malo je reći, plaši.

Odgledajte dokumentarac, sjednite i dobro razmislite, pa ako i dalje budete 100% razmišljali na isti način, neka vam je dragi Bog napomoći, i vama, i nama - keroljupcima...

Jao na kojeg se ti idiota i fašistu pozivas. Sad mi je potpuno jasno o kakavom se mentalnom skolpu radi kod tebe i ljudi slicnih tebi.
Bravo! Svaka čast na pronicljivosti! Uspio si, na osnovu mog jednog posta i postavljenog linka, „razotkriti“ moj „mentalni sklop“, šta god po tebi mentalni sklop značio.

S druge strane, tvoj „mentalni sklop“ mene uopšte ne interesuje. Naime, ne poznajem te, tako da na osnovu tvojih postova na ovom forumu, ne bih da dajem bilo kakvu ocjenu o tebi i tvom karakteru, da te (ne daj Bože) ne bih slučajno, u neznanju, na bilo koji način, povrijedila.

Toliko o tome!

Što se dokumentarca „Kinofil“ tiče, bez analiziranja ličnih stavova i ubjeđenja autora istog, odlično urađen film koji, po mom mišljenju naravno, 100% realno preslikava katastrofalno stanje u našem društvu, prvenstveno po pitanju etike u svakom smislu te riječi.

Lijep pozdrav svim forumašima!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2979 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

Lunetina wrote:
hladan.preminger wrote:
Lunetina wrote:Postoji eutanazija i "eutanazija" na bosanski način, ali vidim da je velikoj većini učesnika na ovoj temi to apsolutno jasno, što me, malo je reći, plaši.

Odgledajte dokumentarac, sjednite i dobro razmislite, pa ako i dalje budete 100% razmišljali na isti način, neka vam je dragi Bog napomoći, i vama, i nama - keroljupcima...

Jao na kojeg se ti idiota i fašistu pozivas. Sad mi je potpuno jasno o kakavom se mentalnom skolpu radi kod tebe i ljudi slicnih tebi.
Bravo! Svaka čast na pronicljivosti! Uspio si, na osnovu mog jednog posta i postavljenog linka, „razotkriti“ moj „mentalni sklop“, šta god po tebi mentalni sklop značio.

S druge strane, tvoj „mentalni sklop“ mene uopšte ne interesuje. Naime, ne poznajem te, tako da na osnovu tvojih postova na ovom forumu, ne bih da dajem bilo kakvu ocjenu o tebi i tvom karakteru, da te (ne daj Bože) ne bih slučajno, u neznanju, na bilo koji način, povrijedila.

Toliko o tome!

Što se dokumentarca „Kinofil“ tiče, bez analiziranja ličnih stavova i ubjeđenja autora istog, odlično urađen film koji, po mom mišljenju naravno, 100% realno preslikava katastrofalno stanje u našem društvu, prvenstveno po pitanju etike u svakom smislu te riječi.

nemojte višHe branit Ćuke ko boga vas molim...vašim branjenjem mora se ubiti 10000 lutalica...tako da idite okopavajte krompir, sadite kupus pjevajte hare krišna al ostavite se branjenja bilo kakvih bića na planeti...

Vidno pripit sarajevski reditelj Damir Janeček izlio je na račun svojih sunarodnjaka hektolitre otrovne žuči i teških rasističkih kvalifikacija, nakon kojih su ga zgranuti organizatori festivala prekinuli, a njegov nastup nazvali fašistoidnim. Janeček je te večeri, između ostalog, konstatovao kako ga ‘boli k*ta za Bosance i Hercegovce, debile koji u Sloveniji rade one poslove koje kulturni Slovenci neće’, ali i da ništa drugo nisu ni zaslužili pošto ‘ne razumiju smisao života, jer su debili koji su jedino i namijenjeni za mukotrpan fizički rad’. “Ljudi u Bosni ubijaju životinje i za to nisu kažnjeni… Ljudi u Bosni su masovne ubice… Ti ljudi rade ovdje, kod vas… Evropo, čuvaj se! Ti ljudi su masovne ubice!”, ponavljao je Janeček, dok ga poznati slovenački umjetnik Marko Brecelj nije presjekao i zatražio da zašuti. Odgovarajaći na pitanje voditelja kako su ljudi u BiH prihvatili njegov film ‘Kinofil’ i kakva je bila gledanost, Janeček je, opet ozlojađeno, počeo: “Nikakva, pogledalo ga je 0,0004 posto. A znate zašto?! Zato što u BiH ima jedan reditelj, oskarovac, Tanović,koji radi sa nekim Slovencima”, te naglasio kako ga je upravo Tanović savjetovao da film “Kinofil” ne prikazuje izvan BiH, što je Janečeku, kako kaže, bio najveći motiv da ovaj film i prikaže van granica naše zemlje.
ovo treba dobro nalupat, jebo on mamaru svoju debilnu...šHo bi Dr. Arsla reko MA MRRRRRŠŠŠŠHHHHHH
hladan.preminger

#2980 Re: Problem pasa lutalica

Post by hladan.preminger »

Lunetina wrote: Bravo! Svaka čast na pronicljivosti! Uspio si, na osnovu mog jednog posta i postavljenog linka, „razotkriti“ moj „mentalni sklop“, šta god po tebi mentalni sklop značio.

Toliko o tome!

Jedan post je sasvim dovoljan za likove poput tebe.

Fašista dokumentarinom filmom prikazuje stanje morala u BiH. Sta je sljedece?
Radio Sarajevo

#2981 Re: Problem pasa lutalica

Post by Radio Sarajevo »

Malo mi je pretjerano reći za nekoga da je fašista ako se napio i u tom svom pijanstvu pokazao da je ustvari debil i loš režiser. Damir već dugo radi po BiH, i ne bih rekao da je baš fašista, ali ga je vjerovatno njegov nedostatak kvaliteta zabolio, pa je poludio :D.
hladan.preminger

#2982 Re: Problem pasa lutalica

Radio Sarajevo wrote:Malo mi je pretjerano reći za nekoga da je fašista ako se napio i u tom svom pijanstvu pokazao da je ustvari debil i loš režiser. Damir već dugo radi po BiH, i ne bih rekao da je baš fašista, ali ga je vjerovatno njegov nedostatak kvaliteta zabolio, pa je poludio :D.
Poslušaj sta prica. Ono je klasicni fašizam. Umjesto "bosanaca" mozes staviti "crnci" ili "jevreji".
To da je debil i kita od reditelja niko ne spori. :D
Radio Sarajevo

#2983 Re: Problem pasa lutalica

Post by Radio Sarajevo »

hladan.preminger wrote:
Radio Sarajevo wrote:Malo mi je pretjerano reći za nekoga da je fašista ako se napio i u tom svom pijanstvu pokazao da je ustvari debil i loš režiser. Damir već dugo radi po BiH, i ne bih rekao da je baš fašista, ali ga je vjerovatno njegov nedostatak kvaliteta zabolio, pa je poludio :D.
Poslušaj sta prica. Ono je klasicni fašizam. Umjesto "bosanaca" mozes staviti "crnci" ili "jevreji".
A gdje mogu čuti?
hladan.preminger

#2984 Re: Problem pasa lutalica

Radio Sarajevo wrote:
hladan.preminger wrote:
A gdje mogu čuti?
Imas i drugi dio.
Alfons Kauders

#2985 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alfons Kauders »

Lunetina wrote:
hladan.preminger wrote:

Toliko o tome!

Jeste vi meni simpaticni. Koje je mjerilo kada kazes "odlicno uradjen" film? Fotografija? Muzika? Montaza? Umjetnicki dojam?

Sve je dosta manje bitno kada se radi o dokumentarcu, a Kinofil je navodno dokumentarni film, mada to zapravo nije. Rijec je o jeftinom propagandnom uratku, a o etici dovoljno govori sto u filmu nisu pomenute neke osnovne cinjenice kao i da nema razgovora s 'drugom stranom'. Takve 'dokumentarce' najcesce imamo priliku gledati na televizijskim kanalima poput RTRS i BNTV. 100% realno stanje u kojem se biraju cinjenice i nikad ne cuje druga strana. Blago se tebi.

Zali boze para koje odose na to sranje, a otislo je i budzetskih para, od "debila" koje reziser tako lijepo casti kad se napije ko tinejdzer na ekskurziji.
Radio Sarajevo

#2986 Re: Problem pasa lutalica

Post by Radio Sarajevo »

Evo poslušao sam, super je ova žena u drugom dijelu koja mu je rekla kako neće više da ga sluša jer je rasista.

Malo mi je nejasno, koja je na kraju njegova zemlja? Evo gledam da imamo preko 100 zajedničkih prijatelja na fejsbuku, između ostalog i mog zeta, hahaha...

Vidim da je Damir i agresivni vegan, a to mi je nekako najgora vrsta ljudi :D.

"Svi koji ne misle kao ja su debili", to je njegova parola. Ne bih ja rekao da je on zaista pravi fašista, prije da je debil koji pokušava doći do neke pažnje, a ne vjerujem da je sposoban biti fašista. Ipak, nikad ne znaš...
Alfons Kauders

#2987 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alfons Kauders »

Radio Sarajevo wrote:
Evo poslušao sam, super je ova žena u drugom dijelu koja mu je rekla kako neće više da ga sluša jer je rasista.

Malo mi je nejasno, koja je na kraju njegova zemlja? Evo gledam da imamo preko 100 zajedničkih prijatelja na fejsbuku, između ostalog i mog zeta, hahaha...

"Svi koji ne misle kao ja su debili", to je njegova parola. Ne bih ja rekao da je on zaista pravi fašista, prije da je debil koji pokušava doći do neke pažnje, a ne vjerujem da je sposoban biti fašista. Ipak, nikad ne znaš...
...sto ujedno opisuje dobar dio ljudi koji se bave ovom vrstom aktivizma
Radio Sarajevo

#2988 Re: Problem pasa lutalica

Post by Radio Sarajevo »

To se slažem :).
hladan.preminger

#2989 Re: Problem pasa lutalica

Radio Sarajevo wrote: Evo poslušao sam, super je ova žena u drugom dijelu koja mu je rekla kako neće više da ga sluša jer je rasista.

On je fasista samo kad treba jezik pustiti. Jasno da on nema muda da bilo sta konkretno uradi. Trab mu par vaspitnih opailti. Nezavisni "umjetnik" plus vegan. Kombinacija iz snova. :)
Alfons Kauders

#2990 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alfons Kauders »

hladan.preminger wrote:
Radio Sarajevo wrote: Evo poslušao sam, super je ova žena u drugom dijelu koja mu je rekla kako neće više da ga sluša jer je rasista.

On je fasista samo kad treba jezik pustiti. Jasno da on nema muda da bilo sta konkretno uradi. Trab mu par vaspitnih opailti. Nezavisni "umjetnik" plus vegan. Kombinacija iz snova. :)
On nije fasista, vec jednostavno samo jos jedan omladinac kojeg je sjebala infantilna ideologija i fanatizam.

U njegovom slucaju rijec je o navodnoj ljubavi prema zivotinjama, vegan kurci palci... Sve je to lijepo fino, ali u granicama - a kada te neko javno ponizi kao Slovenci na ovom festivalu, vrijeme je da malcice preispitas svoj pogled na svijet. Ili da barem ne pijes jer kada s 30tak u guzici nisi kako se treba ponasati kad se cuga i kad se obraca skupu ljudi, to vjerovatno nije za tebe, niti ce ikad biti.

Razlika izmedju normalnog ljubitelja zivotinja i fanatika poput njega je otprilike ista kao razlika izmedju nekog dede muslimana koji eto posti, al ponekad zavrne i rakijicu i neke bradate spodobe koja je kupila kartu za dzennet u Siriji.

Ljubitelje zivotinja ne treba trpati u isti kos s ovakvim pacijentima.
L u c i f e r

#2991 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

http://www.klix.ba/fotka-dana/2014-10-01

:roll:

Eo jedan atomski oTpozadA za uredništvo klitorixa za ovo... :izet:
Fallen Angels

#2992 Re: Problem pasa lutalica

Post by Fallen Angels »

L u c i f e r wrote:http://www.klix.ba/fotka-dana/2014-10-01

:roll:

Eo jedan atomski oTpozadA za uredništvo klitorixa za ovo... :izet:

Tobejarabi debilizma i cukoljubaschkih propagandi. :shock: :run:
Zastozato

#2993 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zastozato »

Zakon se mora promjeniti tako da pas mora biti eutaniziran nakon 7 do 10 ukoliko ga niko ne udomi. Takav zakon vec postoji u mnogim evropskim drzava, ne znam zasto bi mi bili iznimka. Siguran sam da bismo do kraja ove godine ocistili grad od pasa lutalica.
eluna

#2994 Re: Problem pasa lutalica

Post by eluna »

kakavdanakneiskustvu wrote:Već par jutara nema kerova oko zgrade gdje zivim,a non stop su tu bili
ne znam gdje ti živiš, ali bit će da su ih sinoć dopeljali u hrasnicu - bilo je barem 3 čopora od po 25 pasa sinoć na ulicama oko moje zgrade, izgleda se došlje pokerepale sa "starosjediocima"
SanskiBiser

#2995 Re: Problem pasa lutalica

Post by SanskiBiser »

Image

Image

Podvališe mu fazon tužnih okica... :lol:
kakavdanakneiskustvu

#2996 Re: Problem pasa lutalica

Već par jutara nema kerova oko zgrade gdje zivim,a non stop su tu bili
Alfons Kauders

#2997 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alfons Kauders »

kakavdanakneiskustvu wrote:Već par jutara nema kerova oko zgrade gdje zivim,a non stop su tu bili
Kod mene stanje redovno. Lokalni pujdo u ulicici do zgrade, dobar je, mada redovno laje na mene u sitne sate. Copor pored u parku, ista kota.

Govana ko i obicno. Juce sam od ulaza do ulice naletio na dva komada i to prava pionirska.
Zastozato

#2998 Re: Problem pasa lutalica

Post by Zastozato »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjani ... /141001031

U svakoj novoj izjavi kazu da ce poceti hvatati pse od iduce sedmice, a ona nikad da dodje. Cuj samo agresivni psi, a ovi ostali neka ostanu na ulicama, neka se kokte, neka drze gradjane taocima, prljaju grad. U mojoj ulici samo u zadnjih mjesec dana preko 20 novih stenadi. Nikad niko nije dosao da hvata pse, da ih bar sterilisu, bez obzira na mnogobrojne pozive. Ludnica, nema druge rijeci. Za nas je Indija gdje krave slobodno hodaju zapad.
kakavdanakneiskustvu

#2999 Re: Problem pasa lutalica

eluna wrote:
ne znam gdje ti živiš, ali bit će da su ih sinoć dopeljali u hrasnicu - bilo je barem 3 čopora od po 25 pasa sinoć na ulicama oko moje zgrade, izgleda se došlje pokerepale sa "starosjediocima"[/quotu

U Zenici,fale dva kera koji su non stop bili pred zgradom
L u c i f e r

#3000 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Изгледа да су џукеле отишле у илегалу...
Locked